O alta Timisoara (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mirona, ce nebunie sa-ti zica ca e retard asimetric !! Asa ceva nu cred ca se zice doar in urma unei ecografii, mai ales ca stim ca exista o marja de eroare. Bine ca ai facut si a doua si te-ai linistit. Bebelina ta e pur si simplu mai micutza, nu mai fi stresata pt asta. Uite, eu nu stiu cu cine o sa nasc, dar nici nu ma intereseaza. Aici nu se poate sa nasti cu medicul tau decat daca se nimereste sa fie de garda. Altfel nasti cu moashele, iar medicul de garda vine doar daca trebuie sa faca epiziotomie sau cezariana de urgentza.

La pozele tale eu m-am uitat de mult. Stiam ca-ti faci camera cu atata pasiune, asa ca am urmarit santierul. :-) Imi place cum ai aranjat totul in dulapior, ai atatea lucrushoare frumoase!!!

Giova, balansoarul inca nu il am. Mi-l doresc mult, dar e f scump. Acum am primit niste banutzi cadou pt bebe si cred ca o sa-l iau. Ma bucur daca spui ca ai auzit de bine despre el ... eu stiu ca are zgomotul marii, al pescarushilor. Oricum, se zice ca bebe e fericit daca doarme, papa si e spalat. Restul sunt mai mult pt placerea parintilor.

Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sibylle parca aici balansoarul e 150 euro. Nu stiu la voi cat e, dar e super. Eu i-am luat tot de la Fisher-price la 2 mil. jumate un bouncer.Cand a fost mic, marco a stat in el, dar pe urma nu.
Nu se joaca cu nicio jucarie, mi-e si frica sa mai dau banii pe ele.
Oricum caruciorul vostru e superb!!!!! Cat ati dat pe el?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Si aici tot 150 euro costa balansoarul. Sper sa-l pot avea curand si sa-i si placa la bebe in el. Dar ma mai gandesc la un model care se pliaza, inca nu-s hotarata. Cu ala pliant bebe ar putea merge cu tata la pescuit la primavara. sa vedem !

Carutzul se numeste Loola si am dat 600 euro pe el, in promotie. Pretul normal e cam de 800 euro. Am vanat promotia asta cateva luni pt ca merita. E f practic: are numai niste clickuri pe care apesi sa schimbi pozitia, sa-l pui in masina, sa pui bebele cu fatza la tine sau la drum. In plus se strange ca o umbrela dintr-o miscare si nu ocupa spatiu in portbagaj. Mama ce reclama le fac !!! Noi am putut investi atata in carutz pt ca mobila a facut-o Ronan, caci de altfel nu suntem prea pretentiosi.

Ieri ma plimbam in jurul blocului si un animal a vrut sa ma bata pt ca am trecut prin fatza casei lui. Era beat si abea am putut scapa fugind... cu burta dupa mine. Ce nebuni pe lumea asta !

Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Neatza!!!
Fete unde ati disparut?
Doar eu si Sibylle bantuim pe aici?
Aoleu ce ai patit, doamne ce oamnei nebuni, auzi sa te bata.
Ai grija, stai in casa, bb nu da semne cea vrea afara?
Nu misca mai mult ca de obicei? Cam cu o sapt. inainte de nastere, e foarte agitat si misca mult.
Caruciorul Loola de la Bebe confort . Merita banii, mai ales ca te-ai scos cu mobila, care e super misto. Nici nu zici ca e facuta, am crezut ca ati cumparat-o.
Eu l-am vazut anul trecut in Grecia si putea-i sa-l cumperi pe bucati: picioarele, landoul, scoica sau sport. eu pe toate le vroiam, dar cand am vazut pretul , m-am linistit. am ajuns la un Chicco din Timisoara cumparat.

Ieri ne-am cumparat frigiderul si masina de spalat, mi-am mai luat cantar de bucatarie si placa de intins parul. Azi aduc electrocasnicele in ap. si merg si eu sa le vad. Sunt o minuntatie!!
Pe sambata urmatoare ar trebui sa fie ok ap., dar nu cred ca vine mobila .

Am o reteta super usoara de praji cu mere, vreau sa o fac si sper sa iasa buna.
si weekend placut.

maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor , intru si eu sa fac prezenta desi mi-e greu sa mai pierd timpul pe net ca pe vremuri . Am un orar naspa rau, am vrut sa fac si niste cursuri de pedagogie da' risc sa ajung la 40 de ore pe saptamana si nu vreau . Asa ca am hotarat sa o las mai moale cu netul si cu tot ce tine de fun si sa fiu mai atenta la ce tine de faculta (rau am ajuns, vorbesc ca mama-mea ) ca ma asteapta un an greu. O sa mai intru sa va citesc da o sa scriu mai rar . Va pup si trec la tema de la lexic

p.s. Felicitari, Ildi, pentru baietelul tau luptator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Sara buna la voi.
Bey,am intrat sa scriu ca eram pe paginaaaaa...nu conteaza.
Eu am terminat cu hartzoagele,dosarele si tot tacamul.Mai am doar sa-mi fac proiectele de lectii, care-s floare la ureche pe langa ce am facut.A fost nasol pt.ca dupa o pauza de doi ani nu am mai gasit nimic din ce am lasat si a trebuit sa refac tot.
In 27 am inspectia si pana la anul boieresc.La anul am doua inspectii,dar pana atunci mai e.
Asa ca dupa 27 discutam mai des...atat cat pot eu de des

Va pup pe toate,toate si scuze ca nu v-am nominalizat(nu la Oscar,ci pe aci')

Mergi la inceput

!!!
Unde ati disparut fetele?
Ingerash ce sa zic...bafta si multa energie.
Cosmina tin pumnii la inspectie, dar sunt convinsa ca va fi floare la ureche, la fel ca si proiectele. Eu am dat doar defu in invatamant, si doamne ce emotii am avut.

Noi suntem bine, am fost pe afara azi si am venit cu mainile si nasucul reci.
A venit si nasica cu Robert acasa, dar ii lasam sa se acomodeze si mergem mai incolo in vizita.
In rest....asteptam sa ne mutam, parca nu mai avem rabdare

va si astept vesti de la voi.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Bueyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetele,

noroc cu gio - ca a readus subiectu pe prima pagina ... ca mi-era asa de lene sa-l caut.
noi suntem bine ... inca 2 in 1.
Ati vazut ca a nascut Sibylle? Am felicitat-o la evenimente.

cum va spuneam - noi cu mici probleme de tensiune - asa ca mai mult prin pat decat la calc - asa ca plizzz nu ma puneti absenta.
Mi-e dor de voi - si stiu clar ca nu o sa va mai vad pana nu apare Karinutza ... ca vad ca nu va inghesuiti sa va intalniti.
Toate avem treburi si biznisuri importante - asa ca ... e de inteles.

pupici la toate - bafta celor ce au nevoie si pupici si la pitici.

Miro37+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Felicitari Sibylle !!!! si
Un bebe sanatos, cuminte si mancacios.
Iar pt. tine mult laptic!!!!

Pe mine vrea sa ma trimita Clau 2-3 sapt. la Mena in Italia. Eu as vrea, caci doamne multe ii voi lua lui Marco, mai ales jucarii si centre educative. dar nu prea imi vine sa stau asa departe de Clau, sa-l las atata timp singur aici.

Mobila nu ne vine decat la inceputul lui noiembrie, ap. trebuie eliberat la sf. lui oct. si el ne vrea plecati, ca el va putea locui in noul ap., chiar daca n-are bucatarie. Dar cu un bebeb e mai naspa, sa nu ai pe ce gati. Caci avem toate utilitatile.

Miro ma bucur ca mai dai un semn de viata, inca 2 sapt. si vine marea intalnire...m-i se face pielea de gaina, de emotii. si ai grija de voi.

nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput