Aspirante optimiste > 20 ani (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Luy - eu sper sa fim cat mai multe gravidutze . Imi cer scuze dar eu nu stiu ce inseamna odisee ...dar merg pe mana ta ca stiu ca zici de bine...Cat despre doctori, in orasul nostru Dumnezeu cu mila, tu esti vinovat de tot ce se intampla nicidecum tratamentele lor care uneori sunt chiar contraindicate... de multe ori vrei sa ramai insarcinata si te trezesti ca iti da aspirina(glumesc si eu!!)dar daca ma duc la 3 doctori fiecare imi da altceva tratament. Cand am ramas insarcinata si am pierdut sarcina ma simteam un pic rau si m-am dus la ecograf...mi-a spus ca sunt racita si imi dadusera tratament cu polidin(stiti faptul ca puteti pierde sarcina daca faceti polidin), norocul meu a fost ca n-am sarit sa fac tratamentul...binenteles apoi am pierdut sarcina dar macar am fost impacata cu gandul ca nu am facut-o cu mana mea!!
Ralu76 Ovarele m-au durut in perioada in care am luat ovamit...in perioada de ovulatie inca nu am simtit nimic...Doctora mea inca nu mi-a spus pe ce perioada sa iau...dar am citit ca poate provoca chisturi si parca am o retinere...
CorinuK ce inseamna trompe partial permeabile?

Va pup pe toate dulce!

sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

da, laurici...si eu incerc sa fac asa...
dar nu stiu ce sanse am...ca tot imi aduc aminte...
sa vedem ce ne-o aduce octombrie..
ziua mea e pe 27 oct, poate DD imi da un cadou frumos..

cine stie?!

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Estecri - bine ai venit si sedere cat mai scurta! "odiseea sarcinii" este un alt subiect deschis unde intra gravidutzele.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

am mai venit si eu la voi fetelor,va citeam dar nu am avut asa timp sa mai scriu.
Vroian sa va zic ca si eu am facut un test dupa 5 zile de la IA si iesise negativ,totusi cind a venit timpul pt uriti,nu au mai sosit deci reusisem.Din pacate am mai spus sarcina sa oprit in evolutie deci eu personal nu am incredere in acele teste.
Miine ma prezint la echo la Giulesti sa vedem cind voi face IA,asta este Z11.
Bafta la toate pentru voi fetelor dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poki spune:

imi pare rau fetelor ca nu am mai scris demult dar am avut o gramada de probleme si la servici si acasa (parca se aduna toate relele la mine)...
Am si eu o mica intrebare: dupa ce am pierdut sarcina in iunie si am avut o hemoragie (fara nici o explicatie de la dr) timp de 2 luni, am inceput un tratament cu duphaston timp de 10 zile. Eu aveam un cm reglat la 28 zile si dupa prima luna de tratament m-am trezit cu rushii z25 (asta pe langa ca nu a vut nici un efect pentru ovulatie). A mai patit cineva la fel? Credeti ca ar trebui sa schimb tratamentul sau dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Estecri, cand ai timp intra si citeste paginile initiala ala capitolelor, vei gasi multe informatii, pe care nu le putem repeta ( ca ar dura prea mult). Sper ca stii ca stimularea se face doar insotita de monitorizare ( ecografii vaginale din z 9-10 pana la ovulatie). Ovamit-ul ( sau orice iei) se ia in primele zile, dupa o anumita schema data de dr: din z 3 in z 10, din z 5 in z 12 etc, in functie de lungimea ciclului si de rezultatele de la eco.
Chisturi se fac daca ai mai multi foliculi si nu s-au spart ( sa elibereze ovulul). Tocmai pt a preveni aparitia chisturilor, daca la eco se constata ce foloculul sau foliculii sunt destul de mari, se da pregnyl ( o injectie) ce declanseaza ovulatia.

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

felicia eu am luat ovamit din ziua 5 pana in Z9 si mi l-a dat in urma unui control ginecologic...nicidecum ecograf. Doamne ce ma fac eu?
este prima luna cand il iau...vedem cum functioneaza treaba si apoi ma duc si ii propun doctorei sa-mi faca eco-sper sa nu se supere.Poate imi face eco si vede 2 ochisori..hi-hi.
Fac tratament si cu duphaston pentru reglare ciclu.
Incerc sa imi iau si temperatura dimineata cum am citi pe siteul de care mi-ati spus voi.Sper sa iasa ceva in afara de ochii mei...
Pup pe toate si sa auzim ca vedeti dublu pe test

sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

estecri, hai ca m-ai facut sa rad cu iesitul ochilor...
Despre nelamuririle tale de inceput ce sa zic, cred ca majoritatea fetelor de pe aici au trecut prin asta, eu cand am intrat prima oara pe site habar n-aveam ce e cu ovulatia, ce sa mai vorbim de altele . Intre timp imi place sa cred ca m-am mai luminat un pic

Pup toate aspirantele si le trimit cate o raza de soare, asa, sa le mai lumineze un pic ziua asta mohorata si ploioasa !

Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639

Mergi la inceput

eu ce sa zic? sunt in urma cu multe noutati in acest domeniu.Dar ca o harnicuta iau si citesc pagini intregi pe site ca doar sunt la servici ce pana mea!!!(astia de aici nu mi-au ridicat nici o statuie si nici nu cred ca o vor face). Cum prind un pic de timp liber sunt cu ochii la voi!si chiar am fff multe de invatat...
Sunt super fericita ca m-am inscris pe site...si citesc cu sufletul la gura tot ce se scrie.

sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

hop si eu pe aici....vreau sa va doresc mult mult noroc la toate si sper ca in curand sa umplem forumul de poze cu bebibi!!!

LIANA LA MULTI ANI CU FERICIRE !!!stiu ca e cam tarziu pt urari dar tu esti fata buna si ma intelegi!!ti-am scris si la FIV!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput