Aspirante optimiste > 20 ani (7)
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
kla78 spune:
PETIT ANGE cel mai indicat ar fii sa mergi la medic...ai mai "luat" pana acum progesteron?
claudia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carmenpit spune:
Salut.
Dupa ceva luni de absenta din cauza de lipsa de net (ne-au interzis sa mai folosim netul la servici asa ca ne-au scos reteaua si acasa din pacate nu am) am revenit si eu numai sa va salut. Si sa felicit viitoarele mamici carora le si urez sa aiba sarcini usoare iar proaspetelor mamici sa le traiasca puisorii si sa creasca mari. Aspirantelor le doresc in continuare rabdare de fier si cele doua liniute sa le bucure cat mai curand sufletul.
Eu am renuntat momentan la ideea de a deveni mamica din cauza unor probleme sociale (servici, familie, spatiu) asa ca puteti chiar sa ma stergeti din listuta (ce senzatie am avut cand m-am regasit in lista!!!!). Sper ca va veni si timpul nostru cat de curand sa visam la statutul de parinti, momentan speram sa se mai rezolve problemele din viata noastra si sa apucam si noi sa ne stabilim undeva la casa noastra. Asa ac acest proiect se amana, dar sper ca nu prea mult ptr ca timpul ne preseaza si acusi trec de 30 de ani.
Va doresc multa bafta la toate aspirantele, spor la si la facut
. promit ca voi reveni cat mai repede posibil alaturi de voi.
petit_ange spune:
Fetelor, merci de raspunsuri, am fost la doctor si e o candidoza (probabil de la antibioticele de acum 2-3 saptamani) si am primit tratament cu lomexin ovule si crema lomexin.
catty spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: de ieri am intepaturi inauntru ca si cum m-ar taia ceva. Ieri au fost numai 2 la numar, iar astazi au fost 5 in decurs de 15 minute. Dureaza cateva secunde si apoi se opresc. In rest nu am nici un fel de jena. Sa aiba vreo legatura cu instrumentul ala folosit miercuri cand mi-am facut analizele la secretiile de col?
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Fetele am si eu o intrebare.Pot sa fiu insarcinata chiar daca mi-a venit CM?Vapup pe toate
anca dragoman
catty spune:
ANCA, sunt fete carora le vine ciclul chiar daca sunt insarcinate. Uite colega mea de birou nu a aflat ca e insarcinata decat atunci cand bebe avea 3 luni. A avut cm normal si nici un semn de sarcina. Asa ca se poate, dar asta depinde si de organismul fiecareia dintre noi. Ce te face sa crezi ca esti insarcinata? Ai vazut dublu la vreun test sau ti-ai facut testul de sange si are valorile caracteristice unei sarcini?
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Am avut CM dupa o intarziere de de 9 zile si a fost mai ciudat,adurat doar 2 zile,dar am avut cheaguri mici.Si la o zi dupa ce a trecut am avut niste pete maro.De asta intreb ca nu stiu ce putea sa fie.Va multumesc pentru raspunsuri.Pupici
anca dragoman
aniast72 spune:
ancadragoman, poti sa-ti dai seama daca e sarcina sau nu in functie de CM. Daca a avut vreun cheag, cat de mic...nu e sarcina.
ancadragoman spune:
Catty iti multumesc ptr raspuns si maine o sa imi fac un test de sarcina si in functie de asta vad ce fac.Pupici
anca dragoman
catty spune:
ANCA, anul trecut in vara cand am fost gravi si l-am perdut pe bebe, poveste trista nu are rost sa o mai povestesc inca o data, am avut si eu aceeasi chestie ca si tine. Parerea mea este sa iti faci un test de sanga, dar sa nu iti pui prea multe sperante pt ca poate fi doar alarma falsa. Macar asa vei sti cu siguranta daca e alba sau e neagra.
catalina