Aspirante optimiste > 20 ani (7)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Eu consider ca mi-am facut datoria si am avertizat.Sufletul meu e impacat chiar daca am iscat o reactie atat de vehementa. Cum bine ai spus este parerea ta. Eu nu m-am suparat ci doar am constatat cu amaraciune ca odata cand si-a varsat naduful, Ale avea dreptate.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Meda iarta-ma daca te-am suparat. Nu era o reactie vehementa, era parerea mea asa cum am si spus. Suntem persoane individuale si cu pareri proprii, faptul ca ele nu coincid intotdeauna sau ca fiecare si-o sustine pe a ei nu ar trebui sa supere pe nimeni.

Uite de la mine pentru tine

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MIRAMAR si AMAMEDA, imi pare tare rau ca sunteti suparate din cauza mea. De aceea nu o sa mai spus nimic legat de masea si antibiotice. Eu fac ce mi-a spus dr, ca poate stie el ce stie.
LAURA multumrsc frumos pt urari.
Si acum pentru toate lumea si nu va mai suparati din cauza mea pt ca ma simt tare aiurea.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Fetelor, am o problema. Am facut o iritatie naspa la "partea de jos", e tot rosuuuuuu rau si cam umflat si nu prea pot atinge zona (si labiile, si in jurul lor, si intrarea in vagin). asta de vreo 3 zile. E si o scurgere dar nu-mi dau seama daca e de la utrogestan sau daca e altceva. Oare poate fi de la inseminare, de la utrogestan (am luat 2 seara intravaginal) sau o fi candida sau alta infectie??? Am pus si ieri si azi crema pimafucin dar nu prea vad vreao ameliorare si nu stiu nici daca e voie s-o folosesc ca poate poate o avea efect inseminarea de acum 4 zile.... Oicum e nasoala situatia. A mai patit cineva? Oare ce as putea folosi? Please helppppp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

laurici, ce mai faci? care mai e situatia la tine?

catty, lasa ca vine zana maseluta si te rezolva...
si eu sunt cu 2 masele cu probleme...daca nu raman nici luna asta, ma duc sa le repar pe amandoua odata.
ca astept si salariul..ca ma baga in faliment dintii astia...
daca nu i-am tratat la timp..asta-mi trebuie..
luxul si prostia se platesc...

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna fetelor
Deja sunt in Z23 din CM27 de zile si sincera sa fiu inafara de acea pata de sange din Z20 o alta manifestare mai deosebita a organismului meu nu am mai avut ca sa-mi dau seama daca as putea sa fiu gravida sau nu.
Sotul meu imi spune sa nu mai caut fel de fel de raspunsuri la aceasta intrebare ca iar o s-o iau razna, fiind ca au mai fost si alte luni in care am avut greturi, dureri de san, de cap si de ovare, si care in final au dus la a-mi venii din nou "bucuria".
Culmea ie ca nu am nicio stare de genul asta, ba chiar mi-am impus sa nu care cumva sa ma gandesc la asa ceva fiind ca creierul meu de abia asteapta ca sa mai nascoceasca ceva.
In afara de o urinare mai deasa cam la 4-5 ore (in alte perioade ajungeam sa ma duc la toaleta de max. 3 ori pe zi - cateodata contribuia si faptul ca aveam prea mult de lucru la birou si nu prea ma ridicam dupa scaun), o oarecare pofta de mancare (asta poate ca pe la sfarsitul lunii sept. am luat niste VITAMAX fiind ca am avut o perioada cu prea multa oboseala si ma simteam slabita)si parca daca nu mananc am senzatia ca am un ghemotoc mai jos de capul pieptului, parca stomacul meu merge in gol lucru care pana acum nu-l aveam etc.
Despre sani ce sa zic, acum parca incep sa fie ca si cum s-ar apropia ciclu, iar ovarele mele mai m-au durut (o durere usor in surdina).
Nu stiu ce sa zic, cert este ca duminica mi-as incerca norocul cu un test de sarcina; as fi in Z25. Parca mi-e si teama de rezultat; as vrea sa apara II liniute insa, pana acum am tot fost dezamagita cu chestea asta. De aceea nici n-am facut nici un test pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Petit Ange cred ca ar fi bine sa te duci la doctor.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

quote:
Originally posted by petit_ange

Fetelor, am o problema. Am facut o iritatie naspa la "partea de jos", e tot rosuuuuuu rau si cam umflat si nu prea pot atinge zona (si labiile, si in jurul lor, si intrarea in vagin). asta de vreo 3 zile. E si o scurgere dar nu-mi dau seama daca e de la utrogestan sau daca e altceva. Oare poate fi de la inseminare, de la utrogestan (am luat 2 seara intravaginal) sau o fi candida sau alta infectie??? Am pus si ieri si azi crema pimafucin dar nu prea vad vreao ameliorare si nu stiu nici daca e voie s-o folosesc ca poate poate o avea efect inseminarea de acum 4 zile.... Oicum e nasoala situatia. A mai patit cineva? Oare ce as putea folosi? Please helppppp!

Eu zic sa te duci de urgenta la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

petit_ange, mergi la doctor si fa-ti un examen de secretie. Nu incerca sa te tratezi singura fara sa stii exact ce ai.
anaoi, bine ai venit in randul aspirantelor. Parerea mea este sa nu strici testele inainte de prima zi de intarziere (uneori nici atunci nu se pozitiveaza). Incearca sa te detasezi (stiu ca nu e usor) si fa un test macar in a doua zi de intarziere. Asculta o aspiranta mai "batrana"
despre tetraciclina:
Contraindicatii: Alergie cunoscuta la medicamente din grupa tetraciclinelor. Nu se recomanda in a doua jumatate a sarcinii si la copii sub 7 ani (altereaza dentitia definitiva si incetineste cresterea oaselor). Administrarea concomitenta cu peniciline sau cefalosporine (interferenta de actiune). Catty, daca vrei parerea mea, poti sa iei linistita tetraciclina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
felicitari gravidutelor.
vreau si eu o sa fiu mamica
toata lumea in jurul meu au copii sau acum sint gravidute. dar eu cind....

scuze, azi sint in borcan
o fi de la vreme

ana maria

Mergi la inceput