Aspirante optimiste > 20 ani (7)
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
AndraZ spune:
'Neata, fetelor
ma lupt de cateva zile cu o raceala care se pare ca nu vrea sa treaca. stiti cumva metode naturiste care sa ma ajute sa scapt de ea?
medicul de familie mi-a recomandat medicamete...insa eu sunt la ovulatie si mi-e teama sa nu cumva sa-l afecteze pe bebe, in cazul in care s-ar prinde zilele astea. plus ca am auzit ca aspirina ar duce la avort spontan sau alte minuni de genul asta.
anaoi, convinge-l pe sot sa isi faca acea analiza. eu am discutat cu sotul meu despre asta si mi-a raspuns fara sa stea pe ganduri ca daca e nevoie va face acel test fara probleme. noi ne dorim copii de 2 ani, dar numai acum cateva luni am primit acordul doctorului ginecolog. am avut niste probleme nasoale cu ovarele care au necesitat un tratament indelungat si foarte dureros. se pare ca acum sunt ok. am fost aseara la o ecografie si mai am doar un ovar inflamat, dar se rezolva cu ovule. am fost atat de fericita cand mi-a spus ca nu trebuie sa intrerup .
corinuk, bafta multa si sa ne dai vesti bune!
pupicei!
Andra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
catty spune:
Neata fetelor,
In primul rand urez bun venit noilor noastre colege. Sa plecati repede la odisee si sa ne trageti si pe noi dupa voi.
Eu am fost ieri la Bucuresti pt analizele la secretiile de col, plus alte analize de sange si spermocultura sotului si asteptam rezultatele vinerea viitoare.
Am inceput sa iau antibiotic, adica tetraciclina, pt ca am citit ca este mai slaba si se da pana in luna 6 de sarcina. Acum astept sa se desumfle maseaua si sa ma lase durerile astea insuportabile.
CORINUK stai linistita iubita. Vei vedea ca totul va fi bine, desi in locul tau mai bine faceam direct laparo. Nu ca nu as face-o si eu luna viitoare . DD va avea grija de tine si te va ajuta sa treci peste toate cu bine.
pt o fata curajoasa
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
corinuk spune:
Catty sper sa ajungem in odisee cat mai repede!Nu pot sa comentez ptr ca dr mi-a zis sa incercam odata cu perfuzia daca nu merge facem direct laparo!
chiquitita !Ce faci cum esti?Semne,ameteli ceva?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
Miramar spune:
Corinuk tin pumnii sa fie bine!
Anaoi stii ce ai de facut, timpul curge in defavoarea noastra, asa incat trimite-ll pe sot sa-si faca spermograma!
Cathy sper sa ti se desumfle maselutza cat mai repede!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
catty spune:
MIRAMAR si CORINUK, am fost iarasi la dentist (de data asta o doamna care este prietena buna cu nasa mea) si care este f de treaba. Mi-a pus nu stiu ce pansamente acolo si ma asteapta maine dupa ora 15.
CORINUK sa dea DD sa iasa cu perfuziile alea si sa nu fii nevoita sa ajungi la laparo.
Eu mai am de asteptat inca 11 zile pt a vedea daca am noroc sau nu luna asta si daca o sa rad de bucurie sau o sa plang pt ca trebuie sa ma operez.
Pana atunci insa stau linistita
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
![](images/user_man.png)
amameda spune:
Mai, catty, unde ai citit tu de tetraciclina asa ceva. In primul rand nu exista antibiotice slabe si puternice ci doar antibiotice care au efect sau nu pe o infectie in functie de germen. Tetraciclina, este un medicament de clasa D in clasificarea FDA ( cea care aproba medicamentele in USA)- a patra din cele 5 clase in ordinea sigurantei pt sarcina.Cica e toxica pt copil.
Cred ca trebuie sa mai intrebi si sa mai cauti pe net. Nu vreau sa te supar , eu doar imi dau cu parerea.Intraba un ginecolog el te poate lamuri.
MEDA
catty spune:
AMAMEDA, pai tocmai ginecologul meu mi-a spus sa iau numai tetraciclina si daca imi vine cm sa iau orice antibiotic imi da dentistul. Acum eu una nu stiu ca sa mai cred. Dar sper ca stomatologul sa imi dreneze bine canalele si sa scoata infectia de acolo. Si nu vreau sa iau mai mult de 20 de pastilute, orice ar fi. Mai bine rabd pana pe 16 cand ar trebui sa vina rushii decat sa iau mai multe antibiotice.
ANDRA eu cand sunt racita fac in felul urmator: Fierb apa in clocote si curat de coaja 1-2 lamai pe care le tai feliute. Dupa ce apa a fiert pun lamaile si acopar craticioara cu o farmurie si le las asa 10 min. Apoi indulcesc dupa gust si beau. In paralel beau f multa citronada cu lamaie si imi fac sucuri cu lamaie si portocale date prin blenderul de la robotul de bucatarie.
catalina
Miramar spune:
Anameda nu vreau sa te supar, dar te contrazic exista antibiotice mai puternice si antibiotice mai slabe. Altfel da iti dau dreptate unele sunt potrivite pentru o anumita infectie si altele pentru alte infectii din organism.
Cat despre administrarea antibioticelor pe perioada sarcinii precizez ca mi se pare ca se exagereaza in sensul asta pe forum. In primul rand pana la confirmarea unei sarcini (perioada in care se afla Cathy) riscul ca antibioticul sa dauneze ovulului fecundat (ca la faza asta nici macar de embrion nu vorbim) este f. f. f. redus. In schimb tot in situatia data -fara tratament Cathy risca sa faca abces - lucru care dauneaza foarte tare organismului, cred ca toata lumea stie ce-i ala un abces si Corinuk poate sa va confirme ca doar e in domeniu.
Ma apuca disperarea cand vad cata grija se acorda administrarii antibioticelor in schimb fumam, bem....tutunul si alcoolul credeti ca dauneaza mai putin???
Eu zic sa-i ascultam pe doctori ei stiu cel mai bine ce si cum.
Sper ca nu am suparat pe nimeni, asta e parerea mea.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Catty sper sa-ti treaca maseluta cat mai repede si sa fie o luna cu noroc
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye