Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 9
miag spune:
Salutare!!!
Nu am mai reusit sa plec din Bucuresti, asa ca am venit pe la birou sa imi termin ce mai aveam de facut.
Printze, ma alatur si eu de luni la Atkins-ul tau. 

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Delidana spune:
Roxa-boxa, azi am vazut "Silent Hill". Sa nu care cumva sa te duci la filmul asta singura. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
nastad spune:
UN ZAMBET PENTRU FIECARE:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastavelu/detail?.dir=7a2are2&.dnm=4933re2.jpg&.src=ph
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
roxana1974 spune:
salutare fetelor!
Delidana, mersi de sfat, era cat pe ce sa merg singura dar nicicum nu m-am putut organiza si am ramas fara vizionare, filmul a plecat si nu am cum sa-l mai vad, cel putin nu in Cluj.
Ieri aproape ca am patit ca tine...dupa cateva zile de "dieta personalizata"
, care seamana mai mult cu foamea, am mancat la maicamea 2 aripioare mici de pui, la grill si la un moment dat, de pofta am zis sa mai iau si o bucata de snitzel tot de pui, cu cascaval..atat mi-a fost, toata ziua m-a durut stomacul si am avut o stare ciudata de rau...in fine, am baut o cafea si spre seara mi-a trecut...of of mai mai, dar nu am fost nici pe departe cum ai fost tu, sarmana de tine acum cateva zile.
va
pe toate, mai viu...
Roxa
No, vidiazni!
Ioana75 spune:
Salutare fetelor! Eu vin cu raportul in avans, ca vad ca lunea nu mai reusesc sa ma masor. Raportez un minus de 0.3 kg, si deci o greutate de 70.9 kg. Inca un kil si trec la categoria usoara, iuhuuuuuu
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mephala30 spune:
Noi l-am botezat ieri pe Teodor, ne-am umplut casa de musafiri si mai ales cu copii...
Maine voi pune si cateva poze.
Nastad, un scumpic e Doruletz! 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
DianaR spune:
Carmen, felicitari pentru micul crestin!
Pupici tie, dubla mamica si celor doua minunatii Iustin si Teodor!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Noi l-am botezat ieri pe Teodor, ne-am umplut casa de musafiri si mai ales cu copii...
Maine voi pune si cateva poze.
Nastad, un scumpic e Doruletz!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
pentru puiutzi!Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
miag spune:
Seara buna!
Am trecut pe la birou si nu am rezistat sa nu va scriu 2-3 randuri.
Nastad, pupici pt junior , e un scump ....

Mephala, sa iti traiasca puiul proaspat increstinat si voi pe langa el.Astepta pozici.
Sherifa Delidana, eu m-am hotarat: ma repuc de Atkins, dar saptamana asta cer liber de la raport, ca sa nu ma demoralizez daca vad ca in 2-3 zile nu se schimba nimic la cantar. ok?
Va urez o seara fruuuuuuuumoasa si fug si eu acasa la nani.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!