Nou stil de viata (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Ma lasara astia fara net ieri si azi....am gatit toata ziulica si am mancat vreo 3 portii mari de orez una cu pui si ciuperci si 2 cu legume si peste. fara altceva. Sper sa nu se fi pus dar imi e o foameee mai ales ca sunt si cu rusii in vizita. Maine cre ca tot orez prestez ca vad ca soatza mea nu vrea si ..tb sa il termine cineva.

Asa ca maine la raport sper macar la o stagnare ca daca nu....ma impusc in cap direct!

hai va pup si ne vedem maine dim la Raport!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Carmen ,sa va traiasca si sa fiti fericiti !

Ieri fara sa vreau nu am mancat mare lucru ,ptr. ca dupa ce am servit la o carciuma o cirba de pui ,am avut arsuri la stomac toata ziua si nu m-am putut atinge decat de lapte .

Meniul meu de azi :
mic dejun : - lapte cu cereale ;
pranz :- gratar din piept de pui + salata de varza ;
cina : - iaurt

O zi buna va doresc !

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by miag

Seara buna!

Am trecut pe la birou si nu am rezistat sa nu va scriu 2-3 randuri.

Nastad, pupici pt junior , e un scump ....

Mephala, sa iti traiasca puiul proaspat increstinat si voi pe langa el.Astepta pozici.

Sherifa Delidana, eu m-am hotarat: ma repuc de Atkins, dar saptamana asta cer liber de la raport, ca sa nu ma demoralizez daca vad ca in 2-3 zile nu se schimba nimic la cantar. ok?

Va urez o seara fruuuuuuuumoasa si fug si eu acasa la nani.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Multumesc mult!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza!!! Asa cum v-am promis am aterizat la raport. Stagnareeeeeee!!! nasol. Sa fie de la rusi??? Sa fie de la orez??? Nici eu nu stiu!!! Dar nu ma dau batuta asa ca azi...intentzionez sa mananc asa:

MD: o rosie,un castravete si branza
P: Orez cu legume si peste
C: Nu stiu inca dar cred ca niste fructe!!!

Sper sa ma tina!!! Va pup!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Raportez si eu: tot 65 kg
desi am inceput de o sapt fitness si de azi incep regimul de 3 zile cura + 4 zile pauza.
Sper sa dea rezultate

O saptamana frumoasa va doresc!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

tot 66.6 kg. cred ca s-a blocat cantaru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

62,4 kg

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Pentru raport: 74.1 kg!

Carmen - felicitari pentru puiul crestinat!!

Meniul zilei:
MD: o banana
Gustare: un grepfruit rosu
Prinz: gratar de pui cu castraveti murati
Gustare: o nectarina
Cina: salata de somon

O saptamina buna va urez!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Io mi-s necajita tare ca a dat o raceala nasoala pentru mine si am si amigdalitele inflamate rau si ma dor de mor..asa ca stau de sambata dup-amiaza numai in anestezice. Am luat examenul de teorie la soferi dar nu m-am putut bucura prea mult. Azi am programare la doctor sa vad ce-oi face.

DElia, eu n-am ce raport sa-ti dau..am scazut intr-adevar sub 70 dar nu reflecta realitatea pentru ca de doua zile nu am mancat..am baut numai supe fierbinti, ceaiuri si lapte. Asa ca o las pe lunea viitoare!

Carmen, sa-ti traiasca crestinul si fratiorul lui!

Pup toate fetele! Ma duc sa ma odihnesc ca de doua nopti nu am inchis un ochi!

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Buna fetelor! Dupa un weekend obositor (vizite la prieteni, musafiri acasa, treaba o groaza) am revenit cu drag si spor pe baricade, la serviciu.

Delia, da atkins-ul se tine pe o durata determinata, 8 saptamani, cate doua saptamani pentru fiecare din cale 4 faze. In carte se spune ca prima faza (inductia) cand se slabeste cel mai mult, se poate prelungi cu inca o saptamana, dar nu mai mult de o luna. Faza asta se termina cand mai ai intre 5-10 kg de dat jos. Abia dupa aceea se trece la urmatoarea faza cand se mai suplimenteaza cantitatea de carbohidrati cu 5 g pe zi. Oricum trebuie sa treci prin toate fazele dietei pentru rezultate optime si pentru a reusi sa te mentii dupa.

Miag ma bucur ca am reusit sa te conving sa tii atkins. Pe mine chiar m-a ajutat, ma simt ok, dar iau multivitamine si minerale, am reusit sa tin in frau si constipatia cu niste pastilute din fibre vegetale, deci sunt incantata!

Abia astept ziua de miercuri ca sa ma cantaresc sa vad ce rezultate am, dupa cea de-a doua saptamana de dieta.
Va tin la curent.

Pupici tuturor si reusite maxime!

printze

Mergi la inceput