Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 8
bubuleana spune:
Buna fetelor!
Eu inca ma tin de noul stil de viata inceput luni adica alimentatie echilibrata (D: cereale cu lapte; P: salata + branza; S: iaurt + mar) si sport de 3 ori/sapt. Mai calc pe langa fff putin
adica am mancat aseara niste nachos la film si asta seara putine spaghete cu sos de rosii si ciuperci![]()
Deocamdata am tot 65 kg dar ma simt mult mai bine. Antrenorul mi-a spus ca in 3-4 luni voi slabi 10 kg!!!
A, si vroiam sa va impartasesc si voua o noua cura de slabire pe care a tinut-o o cunostinta 2-3 luni si a slabit 8 kg. Este destul de usor de tinut adica 3 zile regim si 4 zile mananci ce vrei. Cred ca o sa o tin si eu macar o luna sa vad daca da rezultate si la mine.
Aceasta este:
Ziua 1
- ora 10:00 Breakfast: ½ grapefruit
1 felie toast
2 lgte Peanut Butter
- ora 15:00 Lunch: 2 felii de orice carne (3 oz)
1 cana fasole verde (8 oz)
1 cana de sfecla rosie (8 oz)
1 mar mic
½ cana inghetata de vanilie (sau un iaurt mic, light)
- ora 19:00 Cina: ½ cana tuna in apa (4 oz)
1 felie toast
Ziua 2
- ora 10:00 Breakfast: 1 ou
1 felie toast
½ banana
- ora 15:00 Lunch: 2 crenwursti
1 cana broccoli
½ cana morcovi
1 banana
- ora 19:00 Cina: 1 cana branza dulce
5 crackers sarati
Ziua 3
- ora 10:00 Breakfast: 5 crackers sarati
1 felie de branza Ceddar
1 banana
1 mar mic
- ora 15:00 Lunch: 1 cana tuna in ulei
1 cana sfecla rosie
1 cana conopida
½ cantalup (sau 1 cana de frozen mixed fruit)
- ora 19:00 Cina: 1 ou fiert tare
1 felie toast
The diet works and a chemical brokedown is proven. Do not vary or substitute any of the foods. You can loose up to 40 pounds in a month if you stick to this diet.
Salt & pepper may be added but no other seasoning or spices.
Black coffee, tea or water with your meals (no snacks or vitamins).
Drink at least 7 glasses of water a day.
The diet is to be used for 3 days at a time.
After 3 days resume normal eating but do not overdo it.
After 4 days of normal eating start the diet again.
bubuleana
printze spune:
Doina o sa-ti spun pe scurt principiile dietei:
Poti manca:
- carne de orice fel (200-500 g /zi), inclusiv preparate
- branza uscata (telemea de vaca/oaie, cascaval)
- oua (nelimitat), chiar si prajite
- salate (varza, castravete, salata verde)
- masline
Alimente strict interzise:
- paine si fainoase
- paste de orice fel
- dulciuri
- alcool
- fructe (cu exceptia capsunilor)
- pepenele
Cafeaua este permisa in cantitate limitata si numai cu zaharina.
Ideea este sa nu consumi mai mult de 20 g glucide (carbohidrati)pe zi. Asta e valabil pentru prima faza a dietei care dureaza 2 saptamani. In faza a doua se suplimenteaza portia la 25 g glucide zilnic. Dieta are 4 faze, fiecare cu o durata de 2 saptamani. Consumul de glucide creste treptat cu cate 5 g/zi de la o faza la alta (din doua in doua saptamani)
Uite un tabel pentru a calcula cantitatea de glucide pe fiecare aliment in parte: www.medicalinfo.ro/menu.php?s=utile/2.php" target="_blank">http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=utile/2.php
Si mai este si site-ul oficial atkins (il gasesti cu o cautare google)
Alimentele pe care le-am enumerat mai sus sunt valabile pentru prima faza, care este cea mai restrictiva, ulterior se pot introduce si altele, dar cu grija la continutul glucidic.
Delidana cam asta mananc eu de o saptamana, deja m-am obisnuit si nu ma simt deloc aiurea. Stiu ca aceasta dieta are si parti negative dar nu intentionez sa o tin mai mult de o luna jumate. Trebuia sa trec la ceva mai radical, ca nu se mai putea. Ajunsesem ca un balon.
.
Si cum sunt fan carnita, mi s-a potrivit ca o manusa.
Va pup pe toate si succese!
printze
lulu77 spune:
Buna dimineatza!
Vin si eu la raport .
Azi tin post ,asa ca micul dejun a fost din 2 felii de paine graham prajite cu dulceata de cirese .
Pranzul : 2 mere + 1 banana
Cina : fasole batuta .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
roxana1974 spune:
ciao gagici!
Azi sunt bine dispusa, am fost ieri cu clujencele la un concert la filarmonica si tare ne-a tihnit! Totusi nu prea am chef de scris asa ca voi fi scurta...
Delidana, scumpa, imi pare rau de ce-ai patit...ai grija de tine.
Tzuni, in loc sa mananci numai gombotzii...dar ce buni sunt gombotzii...numai ca mie mi-e o lene sa-i fac, ceva de groaza...ah, eu zic ca Delidana are dreptate cu satisfacutul poftelor. Eu asa am scapat de dependenta de Pepsi! Beau, dar mi-e pofta mult mai rari si cand mi-e, imi cumpar!
gagici, revin, va
Roxa-boxa
No, vidiazni!
Delidana spune:
Carmen si Crystina, intr-adevar, indigestie a fost...insa cred ca si din cauza mesei tirzii am patit-o, organismul n-a avut timp sa digere mincarea.
Azi ma simt mult mai bine, mi-a cumparat sotul niste pastile anti-voma si anti-diaree si dupa ce le-am luat deja ma simteam mai bine. Am luat si un fel de saruri dizolvate in apa care se iau in cazul de pierdere a lichidelor din corp. Dimineata m-am cintarit si aveam cu 1 kg mai putin, cred ca de la pierderea apei, pentru ca ieri imi era greata si cind beam apa.
Bubuleana, dieta de 3 zile nu suna prea rau. Cel mai mult din alimentele enumerate acolo imi place inghetata.
Totusi cred ca mi-ar fi foarte foame seara, se maninca destul de putin. Tu ai 65 de kg acum??? Inseamna ca te-ai ingrasat 2 kg de la ultimul raport! Acum nu mai modific lista insa te astept luni sau marti la raport!
Printze, dieta Atkins nu trebuia tinuta un nr. de zile ca sa aiba efect? Oricum, succes! 
Roxa-boxa, ma bucur ca ti-ai mai revenit psihic. 
Miag, Doina, Lulu, Cami, Tzuni, Khristin, Sabina, Olo, Olim, Sigrid, mamicadulce,
.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
olim spune:
Salutare fetelor.
Ma ce as manca si eu niste gomboti
cu coca-cola.Eu nu stiu cum sa scap de aceasta dependenta.Roxana tu cum ai reusit?
Eu am baut in astea 2 saptamani vreo 2 litrii, dar sa stiti ca daca nu beau slabesc, dar uneori am niste arsuri la stomac, si beau o doza si nu mai am nimic
Sper sa reusesc sa scap de aceasta dependenta.
O zi frumoasa tuturor
bubuleana spune:
delidana: uuufff, asa e, in concediu m-am mai ingrasat 2 kg
dar acum am inceput un regim de viata sanatos cu mult sport care sper sa dea rezultate, iar de luni incep si eu dieta cu 3 zile regim si 4 pauza. Sper sa ma tin de ea.
bubuleana
roxana1974 spune:
Ciao fetelor.
Delidana, ma bucur ca esti bine acum, mai mai...
Olim, nu am chiar scapat, cand ma loveste pofta de Pepsi o comit, dar mi-a intrat asa de bine in creier ca e toxic incat pofta de Pepsi ma loveste rar de tot, ceva de genul odata sau de 2 ori pe luna.(il salut cu ocazia asta pe Guestus, care sunt sigura ca-mi urmareste postarile
. spun clar ca e vorba de Pepsi, sa nu cumva sa-ti inchipui ca e vorba de cu totul altceva
)
revin maine dimineatza 
Roxa-boxa
No, vidiazni!
lulu77 spune:
Buna dimineatza!
Ce faceti ?
Se pare ca se mai misca si cantarul la mine ....
bineinteles in favoarea mea
.
Meniul meu de azi :
Dimineatza : - 2 felii de paine graham cu branza si rosii + cafea
Pranz: - Supa de legume ;
Cina - ......inca nu stiu ![]()
Delidana ,insanatosire grabnica
!
Tzuni ,fetelor pe unde sunteti?
Va pupicesc mult de tot
..pe toate !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
roxana1974 spune:
m-am trezit si eu mai tarziu azi, mi-era dor sa lenevesc un pic in pat, mi-am baut cafelutza si ma gandesc sa ma rasfatz c-un pic de inghe, nu multa...
La pranz mananc pui la grill cu legume sau salata si la cina ceva iaurt...
mai viu...
Roxa
No, vidiazni!