Nou stil de viata (113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

leloo , am citti eu bine s-au .....
Vii la Constanta si nu zici nimik ?

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by printze

Doina, cred ca tu vei sti cel mai bine care dieta ti se potriveste. Eu am incercat mai multe tipuri de diete, pana am ajuns la atkins. Cu asta am reusit sa slabesc 3,5 kg in prima saptamana de dieta, deci sunt super incantata. Cred ca oricare dintre celelalte fete iti pot sugera o dieta sau alta, dar tu trebuie sa o alegi pe cea care crezi ca-ti este mai potrivita. Cauta informatii pe DC despre diete, sunt multe topicuri.
Pupici.

printze

Multumesc!
Potzi sa-mi trmiti dieta?

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Am reusit si eu sa ma tirasc din pat...am inceput ziua extrem de prost, cu diaree si stari de voma. Cred ca de vina a fost mincarea de aseara (1 copan + salata) pe care am consumat-o prea tirziu, pe la 10, iar pe la 11 m-am culcat. M-am invirtit pe toate partile noaptea, iar dimineata . Sa nu faceti ca mine, mincatul asa de aproape de ora de culcare nu e o idee buna, si nici macar nu-mi era prea foame. A incercat corpul sa ma avertizeze dar cine sa-l asculte...
Mi-e si frica sa mai maninc si nu care cumva sa vad carne inaintea ochilor.
Printze, ce maninci, mai exact? Eu nu sint adepta acestei diete dar daca tie crezi ca ti se potriveste...
Carmen, e si asta o filozofie de viata...de foarte joasa speta, dar este. Cred ca sint oameni ca el si in zilele noastre numai ca sint mai discreti.
Doina, eu nu sint adepta dietelor stricte, regulile de baza ale unei "diete" sanatoase (de urmat pentru tot restul vietii) le stii si tu.
Lulu, he he, erau vremuri cind faceam si 400 de abdomene...astept sa-mi treaca starea asta si sa ma apuc de ele din nou ca a cam dospit colacelul. Nu cred ca azi poate fi vorba de mers la sala.
Va pup si ma duc iar in pat.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Multumesc !

Multa sanatate, ai grija de tine!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Miag, nuuuuu, ai citit printre randuri, nu tin nici o dieta acum. Mananc de toate (mai putin fructe si lapte, sa nu faca cel mic colici).
Si nu voi tine macar 6-8 luni, cat il voi alapta pe Teodor.
Apoi mai vedem...

Delia, sper sa-ti treaca raul. Nu cred ca e din cauza mesei tarzii...mai degraba suna a fi indigestie.

Crystina, inveti de zor, asa-i? si bafta multa sambata.

Tzuni, nu esti implicata in nici un proiect acum, cu francofonia asta?
A, si ce e gomboti?

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Tzuni, nu esti implicata in nici un proiect acum, cu francofonia asta?
A, si ce e gomboti?

nu, m-a ferit Doamne-Doamne de asa ceva!
Gombotzii sunt...galustele cu prune. Gombotzi li se spune in Ardeal (din lb maghiara). Nu i-am gatit eu, ci mama unei colege...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Io-s bagata in invatat dar partea buna e ca mi-am format un program de mancat care da rezultate..pap de trei ori pe zi si nu mai ciugulesc DELOC intre mese. Beau 3 litri de apa pe zi si cred ca imi prinde bine. Eu mi-am propus ca in fiecare weekend (sambata dimineata am cantarirea la WW acum) sa pap ceva dulce dar abia daca ma ating desi astept toata saptamana sa vina sambata sau duminica.Ma mustra rau constiinta. Sper sa ma tina.

Meniul meu azi:
- cereale cu lapte
- risotto cu salata
-supa de rosii
- salata de fructe
- 3 litri de apa
-3 cani de ceai

Carmen, ma bucur sa te vad ca esti mai activa! Bravo ca slabesti! Pupici la motanei!

Delia,si eu zic ca e indigestie! Sanatate!

Tzuni, trimite si mie o reteta de gombotzi! Ai?

Ioana, da si tu un semn de viatza ca esti ok!

Pupici si la restul fetelor!

P.S. NU ma dati disparuta va rog..nu mai intru pana luni..sambata dimi am examen apoi mergem la ziua unei colege de-a lui Lilly,iar duminica mergem cu bicicletele si apoi la inot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fetelooooooorrrrr
Sunt tristaaaaaaa

bateti-ma, autoflagelati-ma! am coborat la baza cladirii mele (stiti voi unde) si am pacatuit cu beeepshit ! n-am vointaaaa

DE MAINE SUNT OVO-LACTO VEGETARIANA !

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Acum plec sa manac si eu, dar am tras o cola deja, ca am crezut ca crap de durere de stomac
O zi buna tuturor.
tzuni, vreau si eu reteta de gomboti, ca is asa de buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, am hotarit sa nu te , ba mai mult, iti propun o solutie care probabil o sa-ti placa: fa-ti placerea cu un Beepshit o data pe luna. Stabileste tu o zi, sau vezi cind te apuca pofta si in ziua respectiva du-te la McS si ia-ti burgerul favorit si maninca-l. Fara sentimente de vinovatie, fara autoflagelari si altele. Am ajuns la concluzia ca e bine citeodata sa ne satisfacem poftele, cu conditia ca in majoritatea timpului sa ne tinem de treaba cu mincat sanatos si miscare. Ba chiar poti in ziua cu pricina sa faci 30 minute de , ca sa balansezi lucrurile. Ce zici? Nu credeam ca o sa vina ziua in care sa-ti dau sfaturi de-astea.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare si de la mine...

Daca va spun ca inca sunt la birou, o sa va vina sa credeti????????...
Maine am toata ziua sedinta si apoi plec din Bucuresti, asa ca iar nu voi reusi sa intru...va urez de acum un week-end placut si fara abateri.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput