Nou stil de viata (113)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor
Roxana, cred ca nu e prea rau cum tii tu dieta, important e sa manaci regulat si sa bei apa multa.Incearca cu ceai sau apa cu lamaie.La inceput e mai greu, dar sigur vei reusii.Eu l-a inceput am baut in sticla de 330 si am ajuns sa beau 8-9 pe zi.
Bafta multa
In rest va doresc o seara frumoasa tuturor.
Abia astept ziua de vineri sa ma relaxez, ca am avut o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Buna fetelor dragutelor!
Am trecut proba cantarului aseara si vreau sa va spun ca am cu 3.5 kg mai putin! Sunt super incantata! Cu dieta m-am mai obisnuit, deocamdata rezist eroic.
Pupici si o zi buna tuturor!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata!

Printze, asta da veste buna, bravos! Tine-o tot asa!

Olim, incet si cu voie buna, io as fi multumita sa beau 1 l de apa pe zi...ma simt deshidratata dar parca ma blochez cand e vorba sa inghit apa...

mai vin fete frumoase, dar ma duc sa dau o raita.

Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza !

Am lipsit ieri d ela raport din cauza racelii .Acum sunt ok.

Delia ,ma uimesti mama ...200 de abdomene .Eu dupa vreo 4-5 serii de cate 15-20 sunt moarta .
Da , eu nu am putere sa fac abdomene ,in schimb exercitiile care imi solicita picioarele ( bicicleta si steper ) le fac fara probleme ore in sir .
De , la viata mea am fost atleta de performanta !

Nu stiu ce naiba se intampla ,ma cantaresc si nimik ,dar in schimb hainele cad de pe mine pe zi ce trece ,se vede ca ma subtiez.
Cred ca deja a inceput sa se tonifice musculatura ,si de aceea cantarul nu arata mari modificari.

Dimineata:
- 2 felii de paine hipoglucidica cu branzica slab a;
Pranz : - cred ca voi manca o supa ,sau un gratar :
Cina : - iaurt si fructe .

Tzuni ,Mephala ,Miag , Roxana ,printze ,olim ,leeloo ,sabina ,carolinah si restul fetelor Va pup si o zi buna va doresc !

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Nu stiu de ce dieta sa ma apuc.
Imi datzi idei?

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Doina, cred ca tu vei sti cel mai bine care dieta ti se potriveste. Eu am incercat mai multe tipuri de diete, pana am ajuns la atkins. Cu asta am reusit sa slabesc 3,5 kg in prima saptamana de dieta, deci sunt super incantata. Cred ca oricare dintre celelalte fete iti pot sugera o dieta sau alta, dar tu trebuie sa o alegi pe cea care crezi ca-ti este mai potrivita. Cauta informatii pe DC despre diete, sunt multe topicuri.
Pupici.

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata!
Am venit sa imi beau si eu cafeau de dimineata la ora 11. Sunt obosita, ametita si fara chef de nimic. Muncesc in continuare ca o disperata si nu mai am timp nici sa respir. Mananc putin si prost (junk food) si cred ca de aceea nu se vede nici un gram in minus la cantar.

Mephala, am inteles eu bine, tii dieta aceea cu lapte si banane? Cam cat ai slabit pana acum? Nu esti ametita sau obosita? As vrea sa o tin si eu, dar nu stiu daca voi avea vointa.

Leeloo, distractie placuta la Constanta!

Cami, ce mai faci? Cum te simti?

Sheripha Delidana, pupici si insanatosire grabnica.

Lulu77, insanatosire grabnica si tie

printze, si eu am tinut Atkins si m-am simtit ok cu ea si am avut si rezultate. Ai totusi grija ca am auzit o gramada de lucruri aiurea depsre aceasta dieta. Un fel de Atkins mai putin nociv ar fi South Beach. Oricum, indiferent ce dieta alegi, spor la slabit

Gata fetelor, fug la treaba ...
la toata lumea!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, natiune!

Va pup si eu pe toate!

Meniul de azi:
D: cafea cu zaharina si ceai verde
P: gomboti cu prune
S: orez cu legume

2 l apa + ceai verde + vitamine

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am reusit si eu sa ma tirasc din pat...am inceput ziua extrem de prost, cu diaree si stari de voma. Cred ca de vina a fost mincarea de aseara (1 copan + salata) pe care am consumat-o prea tirziu, pe la 10, iar pe la 11 m-am culcat. M-am invirtit pe toate partile noaptea, iar dimineata . Sa nu faceti ca mine, mincatul asa de aproape de ora de culcare nu e o idee buna, si nici macar nu-mi era prea foame. A incercat corpul sa ma avertizeze dar cine sa-l asculte...
Mi-e si frica sa mai maninc si nu care cumva sa vad carne inaintea ochilor.
Printze, ce maninci, mai exact? Eu nu sint adepta acestei diete dar daca tie crezi ca ti se potriveste...
Carmen, e si asta o filozofie de viata...de foarte joasa speta, dar este. Cred ca sint oameni ca el si in zilele noastre numai ca sint mai discreti.
Doina, eu nu sint adepta dietelor stricte, regulile de baza ale unei "diete" sanatoase (de urmat pentru tot restul vietii) le stii si tu.
Lulu, he he, erau vremuri cind faceam si 400 de abdomene...astept sa-mi treaca starea asta si sa ma apuc de ele din nou ca a cam dospit colacelul. Nu cred ca azi poate fi vorba de mers la sala.
Va pup si ma duc iar in pat.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
M-am cam trezit aiurea, si nu prea am chef de muncaSper sa treaca repede ziua.Dimineata am facut un dus si sotul s-a oferit sa imi faca un masajMa simt mai bine, dar nu prea.M-am cantarit si am 78.800 si imi pare tare bine ca am reusit sa cobor dub 80
O zi buna tuturor

Mergi la inceput