Nou stil de viata (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

doi-trei greieri la masa de pranz, cativa la cina plus salata verde...rezulta cura perfecta de slabire

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mai pune un piciorus de gindac de bucatarie, niste lacuste (asa ca sa dea culoare) si vreo 2-3 viermisori crocanti si gata cina!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Cum se numeste dieta si cat se slabeste?
Pentru soacra mea?
Ce efecte secundare are?
Astept detalii?
De ce m-ai trecut la 81-100 de kile ca nu am decat 80
Dar lasa-ma acol cap de serie, ca poate asa ma rusinez si cobor direct la 61-70
O SEAR PLACUTA
HAI STEAUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Olim, scuze, am remediat situatia.
Este o dieta strict tailandeza, daca mai pui si 2-3 ardei iuti se grabeste procesul..de ardere...al grasimilor. Pentru soacre se recomanda o portie dubla din fiecare ingredient.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Olim, scuze, am remediat situatia.
Este o dieta strict tailandeza, daca mai pui si 2-3 ardei iuti se grabeste procesul..de ardere...al grasimilor. Pentru soacre se recomanda o portie dubla din fiecare ingredient.

Nu, Delidana, protestez. La soacre nu se da decit apa, paie si bataie ! Am zis !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si mie chiar imi placea cap de lista, dar asta e
Pai ceva mi tare vreau sa fiu sigura de-o treaba, ca daca trebuie sa ii duc mancare la spital, ce fac
O seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

salut

am trecut sa vad ce mai faceti...

Carmen, io n-am fost frustrata, am inceput cu surle si trambite...m-am frustrat dupa...

mai vin...

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hai ca mi-am culcat baiatul si am prins si eu liber la calc. Deci sa raspundem:::

Roxana1974multumesc de intentzii si de sfat@
Mephala si ce sfat imi dai ca nu mai stiu ce sa fac. Nu am chef de regim dar si cand ma uit in oglinda ma apuca disperarea!
Delidana laptele batut l-am mancat cu paine de obicei ca altfel ma iau deranjamentele stomacale asa ca....mancam cam 60 gr paine pe zi cu 2-3 cani de lapte batut. De ieri am renuntzat la lapte batut! O sa incerc si varianta Tofu.

Azi am mancat asa MD: ---
P: Branza telemea cu rosii
C: Un pumn de alune si un pahar de pepsi nu dati cu biciul dar...nu am putut rezista tentatiei!!!

Am uitat de raport??? scuze, dar am stagnat; Parca totusi am mai zis o data dar....poate m-a lasat pe mine neuronul!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata fetelor!
M-am trezit cu fatza la cearceaf! Sunt trista dar fiind vreme frumoasa afara, gasesc eu ceva de facut ca sa ma bucure mai incolo...

Dordia, daca nu ai chef de dieta, ia-o incet, adica "te prefaci" ca nu tii dieta, dar mananci putin si sanatos io ma mai inspir din meniurile care apar aici si-mi aduc aminte ce si cum se poate manca sa nu te ingrasi. Primul pas in succesul unei diete e sa nu fii stresata cand o incepi! Iti spun din experientza cand nu esti stresata, vezi cum pierzi kilograme si parca e mai usor... dar rabdarea asta cu tine insati se invata mai greu...io zic sa te antrenezi pe partea asta

mai viiiu...

Roxa-boxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Eu nu ma bag la dat sfaturi cu dietele ca ma stiu pe mine cit sunt de slaba in fata tentatiei. Totusi, parca pentru a ma contrazice, de o luna rezist pe regimul mentionat de nutritionista si pe linga faptul ca slabesc (si asta se si vede pe mine, pe haine), culmea e ca ma simt bine si nu am poftit la dulciuri si alte interzise!

Meniul de azi:
MD: banana
Gustare: o nectarina
Prinz: pui la cuptor cu o rosie si castraveti
Gustare: o nectarina
Cina: peste cu garnitura de legume

Eu voi lipsi pina luni pentru ca plec la Constanta asa ca va urez de pe acum un weekend placut!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput