Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 3
printze spune:
Delidana iata coordonatele mele
(spre rusinea mea): inaltime 1,67 - 83 kg in momentul de fata - 67-70 (atat mi-am fixat targetul pentru inceput). Daca se poate mai mult va fi super.
Multumesc mult si pentru sfaturi, dar nu pot manca nici cereale nici fructe, caci la atkins nu se accepta asa ceva in prima etapa.
Mi-am luat un laxativ (purgolax) cu psyllium husk care cica ar fi foarte eficient in tratarea constipatiei. Partea proasta este ca trebuiesc luate 6 pastile odata si inca nu mi-am facut curaj.
Pupici, o zi super.
printze
Mik spune:
Delidana, sper ca esti bine cu totul in total si ca ceea ce se intimpla in Thailanda (lovitura de stat, cel putin asa au anuntat la radio) sa nu te afecteze.
Tzuni, asta asa e : fructele uleioase tin bine de foame. Eu mai scap la citeva alune seara cind ajung epuizata si-mi revin pe loc. Nu mai spun ca astea fac parul frumos.
Trec sa va scriu meniul :
- cafea si piine prajita cu dulceata
- peste in sos de ardei. un iaurt. un mar
- salata verde cu ceva (ou sau peste afumat) si cruditati. o portie mica de prajitura
Va pup pe toate.
Delidana spune:
Mik, multumesc pentru grija, nu s-a schimbat nimic pe aici. Lovitura de stat ca in Tailanda, mai rar. Localnicii isi pozeaza copii imbracati in soldatei si cu arme de jucarie, linga cele citeva tancuri din oras. Pentru ei e doar alt prilej de a face bani si a se distra. ![]()
Mda, asta nu inteleg eu, tii o dieta si iti fortezi corpul sa functioneze cum trebuie luind laxative, cind treaba probabil ca s-ar rezolva mult mai natural cu niste fructe. De aceea sint impotriva dietelor care iti pun restrictii la grupurile de alimente.
Dar, fiecare cu parerile ei si dieta care crede ca i se potriveste. 
Printze, merg sa te trec pe lista.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Cam putine fete au "raportat" saptamina asta...
Felicitari celor care au slabit: Tzuni, Olo, Crystina, Leeloo, Narcisa si Sigrid! 
Crystina, tine-o tot asa si poate data viitoare intri la "Categoria usoara"! 
Eu ma mentin la aceeasi greutate. Numai sportul ma poate ajuta sa slabesc, ca dietele...nu le agreez, iar stilul de viata de acuma vad ca doar ma mentine.
Dara, Bubuleana, CristinaT, Lulu, Daria, Khristin, Raluca, An_k, Zfcristina, mamicadulce, Dordia, va astept si pe voi la raport!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Nastad, sanatate multa la toti.
Tzuni, cum rezisti pana seara doar cu un pumn de migdale si nniste nuci? Nu te ia cu ameteala?
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Buna dragelor,
Printze, da-mi te rog inaltimea si greutatea la care vrei sa ajungi ca sa te pot trece in lista. Ca sa n-ai probleme cu constipatia iti recomand cerealele in fiecare dimineata si fructe in fiecare zi; la mine astea functioneaza.
Dani_flor, succes cu proiectul de care te-ai apucat!
Dordia, iti recomand tofu pe post de carne. Incearca de mai multe feluri si vezi care iti place. Mie imi place tofu tare pe care il prajesc intr-o tigaie de teflon si apoi il pun intre 2 felii de piine si gata sandvisul! Ai mincat laptele batut gol, fara piine sau altceva? Ma gindesc ca poate din cauza asta ti s-a facut alergia aceea pe corp....
Roxa-boxa, as stii ca ma minca limba sa-ti zic sa te lasi de Daneza insa am tacut sa vad cit reusesti sa induri.Tzuni stie ca nu sint mare fan al acestei diete.
Pune mina si maninca din toate cite un pic si da-i inainte cu "eliptica".
Doina si Lulu, multa sanatate s aveti grija de voi!
Leeloo, spor la treaba!
Sabina, cum as putea sa te lipsesc de placerea de a te bucura de osaptamina viitoare?
Tzuni, spre rusinea mea, raspunsul e nu. Sper sa ajung miine la sala desi sint cu rusii pe cap si ma simt cam aiurea. Mi-am luat niste cd-uri cu mp3 si abia astept sa le pun pe "cintaretul" meu sa am "companie" la sala. Fara muzica probabil ca as fi abandonat de mult sportul, din cauza plictiselii.
Carmen, Mik,.
Merg sa modific lista.
Va pup.

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
carolinah spune:
Hai ca m-am cantarit si eu acum dupa mult timp. In ultima vreme am fost f ocupata, am facut mereu cate ceva, am alergat de la o treaba la alta, dar am si avut o pofta de mancare crunta, am mancat ca un porc. (exemplu, aseara am mancat ciorba de conopida, 2 felii de paine cu icre, muschi de vita facut in unt cu sos frantuzesc de praz cu smantana, prajituri). Insa, surpriza, am tot 56.4 Kg. Adica ma mentin cu brio, in ciuda haosului culinar. Ce sa zic, incerc sa imi pun ordine in viata si in meniu. Stiu, sau mai bine zis banuiesc ca la un moment dat lucrurile astea se vor razbuna, asa ca incerc sa mentin controlul acum, cat mai pot. Sa nu ma trezesc ca incep sa ma ingras si nu stiu cum!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Delidana spune:
Carolinah, salutare! 
Fetelor, ce ziceti de o www.expres.ro/article.php?artid=273566" target="_blank">portie delicioasa? Este si specialitate tailandeza, mai ales acum in sezonul ploios. ![]()
mephala30 spune:
Delia,
, gretos de cc delicioasa!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Delidana spune:
Ah, Carmen, si inca astia arata bine...sa vezi ce "bucati" scoate omu' la vinzare, numa' buni pentru o cura de slabire.