Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 2
roxana1974 spune:
Buna dimineata fetelor. Vin si eu suparata si dezumflata. Da rau! Aseara, inainte sa apuc sa-mi fac cina, mi s-a facut rau si am dedus ca nu pot sa mai tin dieta asta...puii mei. M-am tot incapatanat si autosugestionat ca pot, cred ca pot, dar am mai patit asa si era sa lesin pur si simplu. O sa tin in continuare ceva combinat, dar mai adaug niste lapte, branza si fructe, fiindca altfel sunt prea slabita. Oricum sunt determinata sa dau un kg pe saptamana, pana la 57, dupa care sa intru la mentinere.
Dordia, imi pare rau sa vad ce ai patit de la alimentele astea. Cred ca trebuie sa mananci din toate, dar in combinatii mai fericite. Personal, habar nu am ce sfat sa-ti dau, lupt si eu cu limitele mele
Delidana, help!!!
Mai vin,
Rox
No, vidiazni!
lulu77 spune:
'Neatza!
Azi dimineatza : o felie cascaval + felie sunca + o rosie .
Pranz : nu se stie
;
Cina : fructe .
Si fff multe ceaiuri azi ptr ca raceala mea isi face tare rau de cap si ma doboara .
Am incercat ieri sa fac ceva sport ,dar chiar cu toata buna vointa mea ,nu am reusit ,ma doare tot corpul ,toate oasele ,innebunesc.
Nu mai vreau
.
Azi cred ca ma voi duce acsa si voi face o baie fierbinte rau si voi sta in pat .
Daca dispar din peisaj ..stiti unde sunt ..zac in pat!
Pupici.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
mephala30 spune:
Neatza!
Vad ca-mi reiau 'vechile' obiceiuri: imi beau cafeaua in timp ce stau pe Dc.
Lulu77, sanatate multa!
Roxa, Dordia, nu va inteleg: va obliga cineva sa tineti un anumit regim/dieta? Pai...sunteti frustrate din start...si mare lucru nu veti reusi.
Aveti grija!
Dani_flor, multumesc pentru urari.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Azi iar am o zi super-ocupata, trebuie sa ma duc dupa materiale, mi-a facut zugravul o lisstaaaa lungaaaa sa-mi ajunga!
Meniul de azi e urmatorul:
MD: o banana
Gustare: prune
Prinz: salata ton
Gustare: o piersica
Cina: pui "la punga" cu legume
Cam asta ar fi, va pup pe toate si va urez o zi buna!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
nastad spune:
Buna dragelor!
Vesti mai putzin bune despre noi.Suntem raciti cobza, noi o mai ducem cum o mai ducem dar copilasii sunt terminati.
Pentru raport:59 kg, nu dati cu bice...am mancat ca un
si trebuie sa-mi vina rusii.
Nu stiu cand mai intru , Onitza va sta acasa saptamana asta si va dati seama cum o sa fie cu 2 copilasi rasfatati si racitzi pe deasupra.
Bun venit fetelor noi si spor la slabit!
toata gasca!
CARMEN 
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Le salut si eu pe nou-venite si le urez spor la slabit!
Dani_flor, acu' sa stii ca am vazut si babe ridate da' faine foc!
Azi noapte am reusit sa dorm 5 ore!
E de bine....
Mephala, nu gasesc filmul la cinema si de pe Net nu am cum sa-l iau!
Asa ca, parerea mea n-o s-o prea aveti!
Cami, pe unde esti?
Zuzilici, stiu ca ai ajuns cu bine in tara! Nu ai cum sa intri pe Net sa ne spui impresii din patria-muma? Ne e dor de tine!
Roxa-Boxa, io zic sa nu te arunci tu chiar pe Daneza. Ia-o mai moale, cu un regim slab caloric si o sa-ti atingi tinta. Multa lume spune ca nu face fata Danezei! Culmea e ca in timpul in care am tinut-o, eu m-am simtit super ok: energizata, optimista ca vedeam ca se duc kilele, plina de viata...
Delidana, te-ai reapucat de sport?
Meniul de azi:
D: 2 nectarine + cafea cu zaharina
P: 100 gr migdale + 50 gr nuci
S: orez cu legume si carnitza de pui
2 l de apa + ceai verde + vitamine.
Revin.
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Nastad, sanatate multa la toti. 
Tzuni, cum rezisti pana seara doar cu un pumn de migdale si nniste nuci? Nu te ia cu ameteala?
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Tzuni spune:
Mephala, sa stii ca rezist si inca fff bine! AM inceput sa pap migdale si nuci de cand studiam meniul in functie de gr sanguine. Si am vazut ca nucile si migdalele imi sunt recomandate si am le-am incercat. Surpriza a fost mare: tin de foame fff bine! Sunt 100 gr migdale: crede-ma, abia le pap pe toate. Sunt foarte satioase. Nucile la fel.
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Cami, pe unde esti?
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni

Vad ca ai mare succes la
... "ar tine si calul intr-o mana" pentru un dans cu tine ...

Bubuleana La fel iti doresc si tie!

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Delidana spune:
Buna dragelor,
Printze, da-mi te rog inaltimea si greutatea la care vrei sa ajungi ca sa te pot trece in lista. Ca sa n-ai probleme cu constipatia iti recomand cerealele in fiecare dimineata si fructe in fiecare zi; la mine astea functioneaza.
Dani_flor, succes cu proiectul de care te-ai apucat! 
Dordia, iti recomand tofu pe post de carne. Incearca de mai multe feluri si vezi care iti place. Mie imi place tofu tare pe care il prajesc intr-o tigaie de teflon si apoi il pun intre 2 felii de piine si gata sandvisul! Ai mincat laptele batut gol, fara piine sau altceva? Ma gindesc ca poate din cauza asta ti s-a facut alergia aceea pe corp....
Roxa-boxa, as stii ca ma minca limba sa-ti zic sa te lasi de Daneza insa am tacut sa vad cit reusesti sa induri.
Tzuni stie ca nu sint mare fan al acestei diete.
Pune mina si maninca din toate cite un pic si da-i inainte cu "eliptica". ![]()
Doina si Lulu, multa sanatate s aveti grija de voi! 
Leeloo, spor la treaba! 
Sabina, cum as putea sa te lipsesc de placerea de a te bucura de o
saptamina viitoare? ![]()
Tzuni, spre rusinea mea, raspunsul e nu. Sper sa ajung miine la sala desi sint cu rusii pe cap si ma simt cam aiurea. Mi-am luat niste cd-uri cu mp3 si abia astept sa le pun pe "cintaretul" meu sa am "companie" la sala. Fara muzica probabil ca as fi abandonat de mult sportul, din cauza plictiselii.
Carmen, Mik,
.
Merg sa modific lista.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie