Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 28
Mik spune:
Crystina, Mephala, Tzuni, shefa, Cami : 
Mephala, ai fost laz Mitropolie ? cum e in Centru ? Mai ai vreme buna de plimbare ?
Crystina, spor la invatat una/alta si La multi ani ! tie si sotului.
Delidana, imi plac foarte mult plantele (?) care le-ai pozat acum o saptamina.
Tzuni, tu esti bine ? Daca am fi colege de serviciu, cred ca am comite-o cu McS impreuna
. Asta ca sa o scandalizam pe shefa.
Eu nu prea am nimic de zis : stau cuminte si maninc corect si nu pun pe mine. Ma lovesc oarece pofte (de alune de exemplu) si reusesc sa ma abtin. Da' nici tentatii prea mari nu am.
Pe luni, frumuseti !
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Mik
Tzuni, tu esti bine ? Daca am fi colege de serviciu, cred ca am comite-o cu McS impreuna. Asta ca sa o scandalizam pe shefa.
Mik.
...daca eram colege, ne angajam direct la McShit!

Chiar ma gandeam sa ma angajez la ei temporar. O sa-i duc la faliment si io o sa fac herpes si hepatita. Dar poate asa scap de dependenta...
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
miag spune:
Salutare si de la mine!!!
In primul rinad, ma bucur sa aud vesti de la Cami si Zuzi

...imi era dor de voi...Cami ma tot gandesc la tine...sper sa fie bine pana la urma, sa ai vesti suuuuper...noi suntem cu tine (cu gandul)
In al doilea rand, nici nu stiu cum se intampla, dar chiar parca a facut Carolinah o vraja...ca si eu renunt la Atkins...nu mai fac fatza cu atatea abateri...aseara iar am mancat bomboane cu stafide
..Sherifa mi-am aplicat singura bicele.
In al treilea rand ma puc de WW...si o rog pe Carolinah sa nu mai faca vraji ca eu mai am de dat jos destule kg si promit ca voi fi echilibrata in timpul curei WW...

In al patrulea rand , Moniland nu pleca!!!! Noi te vrem aici...

In al cincilea rind, vreau si eu la film....
Cam asta ar fi tot pe azi...daca imi mai amintesc ceva....mai intru...
Pupici la toata lumea...

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
nastad spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Buna dimineata, fetelor!
Trec printr-o faza tampita, in care nu reusesc sa ma adun, sa ma mobilizez... Nu-s depresata, is doar...bleaga!
Carolinah, cred ca ai spus vreo vraja ceva, ca am renuntat la Daneza, dar vraja o fost prea puternica si m-a aruncat in partea cealalta...McShit!Nu, ca nu dau vina pe tine, Doamne fereste, glumesc!
Meniul meu de azi:
D: cafea cu zahar din trestie
P: DubluCheese, aripioare si un shake de la McShit
C: bice de la Delidana - OBLIGATORIU!
...chiar asa, shefa, de muuuult n-am mai dat bice pe-aici! E momentul, c-am pacatuit si zau ca ma caiesc! Astept....in pozitia "ghiocel".
PS. Aseara am fost la film la "Diavolul se imbraca la Prada" pt ca din cate se pare Maryl Streep va fi nominalizata la Oscar pt rolul asta. Adevarul e ca joaca FENOMENAL. Inutil sa va mai spun ca la film am baut 1 l cola (e drept, light) si o punga (mica) de floricele. Si-am dormit de aseara de la 7 juma pana azi dimi la 9 (sper ca nu citesc asta mephala sau nastad, saracele!)
PS2. Delidana, simpatica gluma ta! Am cetit-o!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Am citit, fericito!
Ma lupt de 3 zile cu febra Onitzei ,e pe cale sa o comita si Doruletz....sunt chioara de somn( adica de nesomn)!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Delidana spune:
Cami, ma bucur ca esti bine. M-am prins ca mesajul cu albastru era de la Zuzilici.
Cind se intoarce acasa?
Ohooo, ce-mi vad ochii, Tzuni iar a comis-o!
Te-ai gindit la ce ti-am propus, cu o vizita la McS o data pe luna? Ce zici, nu suna rezonabil? De data asta ai scapat dar data viitoare pregatesc doza dubla.
Sint curioasa, de ce ai renuntat la daneza, din cauza poftei de McS-uri?
Am vazut si eu filmul "Diavolul se imbraca de la Prada", mi-a placut si mie.
Miag, o decizie inteleapta, aceea de a renunta la Atkins.
Acum trebuie doar sa mai scapi de bomboane, ca de nu,
.
Mik, imi pare bine sa te "revad" pe aici.
Eh, cel mai tare ar fi ca tu si Tzuni sa fiti angajate la McS si eu sa fiu shefa! 
Crystina, succes la testare si
cu ocazia aniversarii a 4 ani de casnicie. La mai multi, fericiti si impliniti! 
Fetelor, eu luni dimineata plec la mare. Din aceasta cauza nu voi fi aici ca sa modific lista la raport si de aceea va intreb: vrea cineva sa deschida subiect nou cind ajungem la pagina 20 si sa se ocupe de raport luni si marti sau sarim peste raportul de saptamina asta, deschid eu subiect nou si ne revedem simbata sau duminica viitoare cind ma intorc? Spuneti repede. ![]()
Ieri am facut niste exercitii pentru abdomen. Dau link-ul aici:
http://www.idieta.ro/articol/3264_abdomen_tare_ca_piatra.html
Sint destul de solicitante si facute cum trebuie, fara graba, sint eficiente.
Eu am facut doar cite 2 serii a cite 25 abdomene pentru fiecare din cele 3 exercitii.
Vrea cineva sa le incerce? Eu mi-am propus sa le fac zilnic. Recomand un pic de incalzire inainte sa le faceti, pentru ca exercitiul nr.3 devine ceva mai usor de facut.
V-am pupat.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Sabina spune:
'neata!!
Si eu sunt de acord cu ce spune Carolinah...da si daca nu mai intra nu=i o solutie, pai cine sa traga de maneca?
;-)
Doina,si Sofia a facut aseara febra:(, Dupa doar 2 saptamani de gradinita.daca o luam de coada ca anu trecut innebunesc.
In acest sens eu pe ,la ora 22 mancam sandwichuri cu paine cu unt si sunca...si mult usturoi ![]()
nu stiu de ce emotionalul asta nu-mi da voie sa slabesc.Ca doar nu rezolv nimica, nici febra, nici altele daca mananc aiurea:(
nu va mai plictisesc, sincer, felicitari la toate fetele care se tin de dieta(mai putin extremistelor:D)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
roxana1974 spune:
Delidana, io urasc abdomenele, ma chinui acum cu exercitii pentru coapse...bine ca ma tine chefu sa mai bag cate-o
... in rest, azi am rontait toata ziua si m-am deprimat ca retin apa...nu vreau sa ma gandesc la raport...
No, vidiazni! Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!
Mik spune:
Delidana, fain site-ul. Eu nu-l stiam.
(Mi te inchipui bine shefa la McDo supreveghindu-ne sa nu ne indopam).
Acu' sa marturies pacate : cind eram insarcinata cu cel mare mincam mai mult acolo pentru ca era singurul restaurant loc de mincat nefumator din cartier. Pe vremea aceea.
Pup mamele de pui bolnavi sa le treaca de oboseala si de nervi.
Pup restul lumii.
nastad spune:
quote:
Originally posted by Sabina
'neata!!
Si eu sunt de acord cu ce spune Carolinah...da si daca nu mai intra nu=i o solutie, pai cine sa traga de maneca?
;-)
Doina,si Sofia a facut aseara febra:(, Dupa doar 2 saptamani de gradinita.daca o luam de coada ca anu trecut innebunesc.
In acest sens eu pe ,la ora 22 mancam sandwichuri cu paine cu unt si sunca...si mult usturoi
nu stiu de ce emotionalul asta nu-mi da voie sa slabesc.Ca doar nu rezolv nimica, nici febra, nici altele daca mananc aiurea:(
nu va mai plictisesc, sincer, felicitari la toate fetele care se tin de dieta(mai putin extremistelor:D)
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Si noua tot de la gradi ni se trage
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Delidana spune:
Vad ca nimeni nu si-a exprimat preferintele cu privire la intrebarea pe care am pus-o in mesajul precedent referitoare la plecarea mea in concediu si raportul de luni, drept urmare voi deschide eu subiect nou azi (daca imi mai merge net-ul, pentru ca azi dimineata nu mi-a mers) si sarim peste raportul de miine.
Roxana, daca rontai mincaruri sarate s-ar putea ca din cauza lor sa retii apa.
Eu ieri n-am facut abdomenele al carui link l-am postat aici, m-au durut muschii prea tare si am zis ca le trebuie o pauza, dar ma reapuc.
Mik, eu nu suport nici sa vad un burger, d-apai sa-l maninc.
Mi se trage de la o carte despre fast food pe care am citit-o si nu stiu dar parca imi sta in git numai cind ma uit la meniurile de la fast food. Cu inghetata insa n-am nici o problema. ![]()
Sper sa mai pot intra.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Nu, ca nu dau vina pe tine, Doamne fereste, glumesc!