Nou stil de viata (113)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

MONICA BINE AI VENIT SI SPOR LA SLABIT!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by oLo

pt raport: 66.3 yupiiiiii!!!!! Merge monti, merge!

FELICITARI![

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

printze, nastad, multumesc.

Meniul de azi:
D. o cafeluta
P. omleta cu sunca si castraveti murati
C. cabanos prajit cu mustar

printze, miag, voi ce ati mai mancat? Poate imi vin ceva idei

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

salut fetelor. am incercat toata ziua sa intru de la job si nu a mers...acum sunt pe fuga tre sa intind haine si sa spal copil...inca nu am facut piercing dar ma mai gandesc...la un al salon....si la un cercel mai finutz...de trece saptamana si nu l-am pus, aia e..

Delidana, vreau la mentinere

pupici,
pe maine!
Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Buna fetelor!

Azi iar trebuie sa trec proba cantarului, caci este miercuri. Sper sa fiu multumita deseara.

Monica eu preferam gratarul de piept de pui cu salata verde ca masa de seara, adica pe la 5 cand ajung acasa de la serviciu.

In rest poti manca:
-o salata de oua fierte cu putin mustar, otet, sare si piper.
-branza uscata de oaie/vaca cu un castravete mic
-cateva masline (nu mai mult de 10 bucati) cu sunca presata
-gratar cu castraveti acri
-pulpe de pui la cuptor cu salata de varza (nu mai mult de 150 g de salata)
Cam astea sunt meniurile mele,pe care le alternez pe zile ca sa nu ma plictisesc.
Si nu uita de cei 2 litri de apa plata (minim).

Va pup pe toate!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Lorena in prima faza sunt admise urmatoarele legume:
-castraveti proaspeti (limitat in functie de continutul de carbohidrati- aproximativ 4g/bucata) si murati (au mai putini carbohidrati)
-salata verde
-salata de telina
-salata de varza

Cat despre lactate (iaurt, lapte, branza de vaci) acestea sunt interzise cu desavarsire.
Poti manca doar branza uscata de vaci sau oaie, smantana, unt, margarina.
Eu nu am mancat decat branza uscata ca untul si smantana nu pot sa le ingurgitez fara painica, asta e! Cu smantana poti insa sa dregi supele de carnita, dar fara legume.

Fructele sunt total interzise in prima faza. In fazele urmatoare poti manca cu moderatie capsuni si fragi care au cel mai scazut continut de carbohidrati.

Pupici, tinem legatura!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Moniland, bun venit si spor!

Miag, greierashii sunt bine, mai 'canta' noaptea, cand unul, cand altul...important e ca m-am obisnuit eu cu mai putine ore de somn.

Revin

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Intrebari pentru noile venite:

1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
De azi m-am apucat de Dieta Atkins - prima faza; citesc de zor regulile din carte
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
Nu prea fac sport; rar merg la calarie, o sa incerc sa ajung mai des.
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
Am tinut dieta hipocalorica si a avut rezultate, cam 2 kg per saptamana. Mi-a placut ca nu m-am simtit constransa sa mananc doar dintr-o anumita categorie de alimente.
4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?
In primul rand fara excese, eliminarea din alimentatie a fast-food-ului si a sucurilor acidulate, fara excese in privinta dulciurilor si a meselor la ore tarzii......
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....
Cand am tinut dieta hipocalorica chiar m-am tinut de ea.....fara abateri.....abateri au fost la cateva nunti:)
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
Nu prea imi plac dietele care te obliga sa mananci un singur tip de aliment. Este mai greu de tinut.
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?
Tot la fel dietele care pun accent pe un anumit aliment.

Intrebare pentru cele care tineti dieta Atkins..... sunt admise muraturile in faza 1?

Azi am baut o cafea fara zahar....amara.....apa minerala cu lamaie si ma pregatesc pentru un gratar de pui.

Diseara vreau sa imi fac o salata.

Ce legume si lactate ati folosit voi in faza 1?; fructele am inteles ca sunt interzise.

Pupici si tinem legatura......

aaa......azi la prima ora mi-am facut o cafea cu zahar.......dupa care m-am enervat pe mine am aruncat-o si mi-am facut una simpla, fara zahar......pentru mine primele zile pana ma obisnuiesc cu regimul sunt mai grele......

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna ziua ,

Am lipsit ceva timp ,dar chiar nu mi-am facut de cap .Am mancat cumpatata ,chiar daca in deplasare nu prea am avut mancare "de regim" ......m-am descurcat .
Raport - 64 kg - ma mentin .

Schimbari in noul meu stil de viata :
Ieri m-am apucat de exercitiile Winsor Pilates si ceva steper..
O zi voi face aceste exercitii , o zi impachetari cu parargil si electrostimulare .
Azi este ziua de impachetari si electro.

Meniul de azi :
Dimineatza : -2 felii de paine graham cu cascaval si rosie.
Pranz: - gratar din piept de pui + salata de varza rosie ;
Cina :- Supa de pui .

Va pupicesc pe toate si va doresc multe kg in minus!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

cine mai tine dieta Atkins?

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput