Nou stil de viata (113)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Un articol interesant despre alimentele benefice inimii:
http://www.expres.ro/article.php?artid=275317
Crystina, felicitari, ai intrat la categoria usoara! Spor la invatat!
Roxana, te trec la mentinere?
Doina, sper sa ai dreptate. Daca s-ar putea sa reusesc anul asta ar fi si mai bine.
Dragelor, va astept in continuare la raport. Eu stagnez, ca de obicei.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Sunt chiauna de somn, trebuia sa plec din Reghin la ora 16, ieri, dar am plecat la ora 00.00 azi noapte si la 04.15 intram in Bucuresti. Am condus ca nebuna , sper sa nu ma fi luat vreun radar in colimator!

Delidana, dau maine raportul, ca am uitat sa ma urc pe cantar. Cat priveste vegetarianismul, s-a cam dus pe copca dupa ce la Reghin m-au asteptat cu gratare . Oricum, zic ca am mancat sanatos: gratare, salate, orez... Si cu moderatie. N-am avut timp sa ma pregatesc de Daneza, asa ca sper ca de maine sa fie ok. PS. Cat timp am fost vegetariana, m-am simtit super-ok. Asa ca, din cand in cand macar, o sa mai fiu!

Roxa-boxa, sa stii ca io am fixul unui tatuaj. Am si modelul ales, e mic si dragut, dar....curaj si motivatie clara n-am! Poate ma ajuti tu sa-mi gasesc una!

Mephala, bafta sa tratati mucii! Te-ai apucat de vreo dieta sau astepti pana dupa alaptat?

miag, lucrezi cam mult, nu crezi? Cafeaua ti-o bei tot pe fuga!

crystina, spor la invatat!

nastad, ce-a zis Onitza cand s-a vazut in poza pe DC sau nu i-ai aratat?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Buna dimineata!

Sunt chiauna de somn, trebuia sa plec din Reghin la ora 16, ieri, dar am plecat la ora 00.00 azi noapte si la 04.15 intram in Bucuresti. Am condus ca nebuna , sper sa nu ma fi luat vreun radar in colimator!

Delidana, dau maine raportul, ca am uitat sa ma urc pe cantar. Cat priveste vegetarianismul, s-a cam dus pe copca dupa ce la Reghin m-au asteptat cu gratare . Oricum, zic ca am mancat sanatos: gratare, salate, orez... Si cu moderatie. N-am avut timp sa ma pregatesc de Daneza, asa ca sper ca de maine sa fie ok. PS. Cat timp am fost vegetariana, m-am simtit super-ok. Asa ca, din cand in cand macar, o sa mai fiu!

Roxa-boxa, sa stii ca io am fixul unui tatuaj. Am si modelul ales, e mic si dragut, dar....curaj si motivatie clara n-am! Poate ma ajuti tu sa-mi gasesc una!

Mephala, bafta sa tratati mucii! Te-ai apucat de vreo dieta sau astepti pana dupa alaptat?

miag, lucrezi cam mult, nu crezi? Cafeaua ti-o bei tot pe fuga!

crystina, spor la invatat!

nastad, ce-a zis Onitza cand s-a vazut in poza pe DC sau nu i-ai aratat?

_

Bine ai venit!
Nu prea realizeaza Onitza ce e cu poza, daca avem toate pozele in calculator e obisnuita

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'neata!!
As vrea io floricica:(((, da nu merit.
m-am ingrasat juma de kil, pune porcu acolo:((( (55.5 kg)

de saptamana asta vreau sa tin Montignac.E sg regim de la care eu am slabit cum trebuie....si as vrea sa renunt la cafea,dar e tare greu:(

oricum, de dimineata am pacatuit cu o patratica de ciocolata 56% cacao...macarnu e cu alune

meniu:
ora 12 branza de vaci cu 2 ardei capia miaic, sau 2 rosii, inca nu m-am hotarat,si o feliue de de paine neagra prajita la cuptor.
Cand ma intorc de la Conseravator friptura cu una din legumele astea

seara...inca nu stiu.
Pt ca nu am bani de sport voi parcurge pe jos toate drumurile pe care le fac prin Bucuresti.Gata,am zis!!
Vad eu cand vin ploile en-gros ce fac.....

Crystina....wow, 2.2 kg, Felicitari!!

Roxana:
nr.1, esti f bine la kg, ai grija ce faci mai departe:)
2.piercing in buric? haida de:) fii fata serioasa:)))
daca ai cea mai mica indoiala inseamna ca nu tre sa-l faci.
Tzuni
stai cam prost la orele de somn, sper sa scoata Sherifa biciu!!
;-)

Delia, ai o vointa teribila!!!
in legatura cu slabitul tau...nu stiu ce sa zic, ai incercat totusi o sapatamana sa mananci in cantitati mai mici ca sa mai destelenesti organismul? exista sistemul MPJ, adica iti pui in farfurie cam cat crezi ca e necesar sa mananci si dupa aia jumatate pui la loc.Mananca pe Jumatate:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, mersi de sfat, as vrea eu sa pot minca pe jumatate dar sincera sa fiu nu prea cred ca o sa-mi reuseasca faza, si stii de ce? Daca as pune la loc jumate din mincare ar insemna sa ma ridic de la masa pe jumatate satula si atunci e periculos pentru ca vine asa un care zice: ah, nu m-am saturat, as mai minca ceva. Si uite asa ma apuc sa rontai alte prostii ca alune, chipsuri, etc. Pe de alta parte daca maninc bine, nu sa dau pe afara dar nici sa-mi fie foame, nu mai am tendinta sa rontai. De fapt, saptamina care a trecut am tot rontait cite ceva: ba o gura de chec, ba niste chipsuri, si tot asa, dar de saptamina asta mi-am propus sa nu mai trisez cu absolut nimic. Am sa incerc totusi sa maninc mai putin.

Meniul de azi:
MD: 1 banana, cereale cu lapte de soia
P: 1 cartof fiert cu sos de rosii, 1 piept de pui fiert, salata de varza.
C: inca nu stiu, revin....
Am mincat si 2 mere, intre mese.

Tzuni, astept cu interes raportul.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Si eu raportez 93 kg. Am reusit si sunt mandra de mine si sper sa ma tin in continuare de treaba. Am facut destule plimbari kilometrice si asta m-a ajutat foaaarte mult!!!

Va pup si multumesc pt sustinere!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare!

Pentru raport: stagnez! (nici nu ma asteptam altfel)

Tzuni, da poate ca muncesc prea mult...cafeaua o beau toata ziua, in viteza, in mers, oriunde sunt am cafea langa mine

Delidana, am reinceput cu forte proaspete..Cred ca pe termen scurt Atkins este ok pt mine, dar sunt fte stresata si de aceea manac seara (noaptea)

Printze, eu stiu ca poti manca nuci / alune, dar in cantitati moderate.

Va pup pe toate. O zi frumoasa!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Felicitari, Dordia!
Revin cu cina: 2 felii de pepene si o salata (fasole verde "aburita", 1 ceapa mica, 1 biscuite Wasa, brinza Feta si ulei de masline).
Am facut si 300 abdomene inainte de masa.
Cam liniste azi pe aici, unde v-ati ascuns fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Se vede Delidana, ca esti in concediu...esti activa tare!
Si ce mai citesc io? Ca....poftesti la chipsuri? Uaaaaaau

Mai bine spune-ne ce i-ai povestit fasolei de' s-a lasat aburita?

Fetelor, imi cad ochii pe tastatura! Fug acasa sa dorm, draga Sabina

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Raportez scurt si la obiect : 51,4 adica pierdut kg in plus.

la

Mergi la inceput