Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 21
miag spune:
Printze tu bei Cola light la Atkins?
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Delidana spune:
Ah, am fost si la o alergatura de o ora prin imprejurimi, la care am adaugat si 200 abdomene.
Azi cind ne uitam la film, eu si sotul, el minca chipsuri si eu salivam linga el, i-am zis sa-mi dea si mie si a zis ca nu, sa ma gindesc bine daca le vreau. L-am educat bine, nu?
Pina la urma am luat sticla de apa de 1.5 l linga mine si mai trageam cite o dusca din cind in cind. Acum sint mindra de mine ca am rezistat tentatiei. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Miag, esti sigura ca Atkins-ul ti se potriveste? Poate ca ai multe abateri tocmai din cauza ca dieta ti se pare prea frustranta. Oricum, ori o tii ca la carte daca tot te-ai apucat de ea, daca nu, n-are rost sa te mai chinui degeaba. Daca ti-e foame e nasol....asta, dupa parerea mea, e cea mai mare capcana a dietelor, sa te puna sa faci foamea, uite asa te apuca cheful de rontait si apoi adio dieta.
Apropo de dieta asta cu carne, sotul meu a fost la control vineri (inca mai are niste ramasite de piatra la un rinichi) si doctorul i-a recomandat sa nu manince prea multa carne pentru ca proteinele care se elimina cu urina duc cu ele si calciul din corp. Sper ca am inteles bine si nu bat cimpii insa mi-am amintit de asta acum, cind am citit ca unele dintre voi tineti Atkins.
Si ia si niste
, poate revii pe drumul cel bun.
Te astept la raportul zilnic, asa cum ai zis. Gata, de miine trebuie sa incepi cu forte proaspete si fara abateri. 
Tzuni, cum a fost la Reghin? Mai esti vegetariana? ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Delia, spre rusinea noastra, azi am cam trebaluit: am facut niste modificari in camera, apoi ne-am relaxat: plimbare si vizionare film. 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
nastad spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Ah, am fost si la o alergatura de o ora prin imprejurimi, la care am adaugat si 200 abdomene.
Azi cind ne uitam la film, eu si sotul, el minca chipsuri si eu salivam linga el, i-am zis sa-mi dea si mie si a zis ca nu, sa ma gindesc bine daca le vreau. L-am educat bine, nu?Pina la urma am luat sticla de apa de 1.5 l linga mine si mai trageam cite o dusca din cind in cind. Acum sint mindra de mine ca am rezistat tentatiei.
Te admir!

Eu nu stiu ce sa mai fac!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Delidana spune:
Doina, si cind ma gindesc ca tot efortul pe care il depun abia este de ajuns ca sa ma mentin!
Saptamina ce-a trecut am fost de 3 ori la sala + ora de alergat. Nici nu vreau sa ma gindesc la ce s-ar intimpla daca m-as lasa de sport....
As vrea sa mai slabesc si eu 1-2 kg insa nu prea reusesc. 
Carmen, ce film ai vazut?
Dragelor, va astept la raport! Haideti, ca am un buchet de
si vreau sa le dau pe toate! ![]()
printze spune:
Neata fetelor!
Eu sunt deja in a 3 -a saptamana de dieta. Ma simt Ok.
Miag, eu de cand am inceput dieta atkins nu am baut nici o gura de cola, doar apa plata, si o data am baut apa minerala. Am mai pacatuit intr-o seara cu o gura mica de bere.
Dar am citit ca se poate bea cola light.
Dar ce stiti despre nuci si alune? Eu deja am inceput sa mananc nuci prajite.
sunt delicioase! Dar bine nu cred ca am depasit 100 g intr-o zi.
Pupici!
printze
nastad spune:
DELIDANA, sigur o sa reusesti!
Raport: 59 kg
Va doresc o saptamana frumoasa !
Spor la slabit!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
roxana1974 spune:
Buna dimineata!
Raport: 58 kg. Cred ca de azi intru la mentinere. Dieta personalizata: love&pain (pain=hunger) si-a facut efectul...
Delidana, am vazut si eu in weekend Constant Gardner dar m-am torturat si cu Touched si supercliesul ala de "Ce-si doreste o fata" Colin Firth asta e ceva....in rest...nimic interesant. Cars am vrut si eu sa-l vad dar nu am avut timp si a plecat din cinema-uri de la noi...ti-a placut?
Piercing vreau sa-mi fac in buric, dar azi de dimineata nu mai eram sigura. Cate se pot intampla pana la ora 18...Asta noapte visam ca-mi fac piercing-ul dar mi-era frica si m-am dus la farmacia de alaturi (sanki ca nu e!) cica sa-mi cumpar xilina, sa-mi faca anestezie
no!
revin deseara...
No, vidiazni!
crystina spune:
Neata!
Pentru raport: -2,2kg.
Meniul meu azi:
- cereale cu lapte semi-degresat
- un piept de pui la gratar cu salata de rosii si castraveti
- salata de fructe
-o cana de supa de rosii cu cateva crutoane
-3 cani de ceai