Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 20
roxana1974 spune:
gagici...
nimic nou, vroiam sa-i confirm lui Tzuni ca .... fac foamea, sper sa ma tzina...
aaaaaaaaaaaaaaaaa sa va zic, nu-sh cat ma tzine, dar vreau sa-mi fac un piercing...cre ca merg acum, de la job...va zic daca am comis-o
am un pitic rau rau rau de tot pe greier 
Roxa-boxa
No, vidiazni!
Delidana spune:
Roxana, cine a invins pina la urma, piticul sau greierul? ![]()
Miag, salutare si tie!
Carmen, mersi. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
olim spune:
Salutare fetelor.
Sotul meu lucreaza pe camion, adica face spania-germania
, sper ca de la anul sa se lase, mai ales daca facem bebe
.
Cand e plecat tin mai bine dieta, ca nu am pofte prea mari.Dar acum si-a facut analizele si trigliceridele sunt foarte mari, asa ca trebuie sa faca dieta, si de maine ne apucam de treaba amandoi
sper sa ne tina mult.
Multe fructe, legume, pui, peste si produse lactate, fara prajeli, mancare grasa, sucuri carbogazoase.
Abia astept sa vedem ce va iesi![]()
Va doresc o sambata frumoasa si o duminica perfecta
nastad spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Delidana, sa stii ca e o pregatire pt Daneza. se mai micsoreaza stomacul...Cat despre vizita, cred ca aleg varianta de primavara. Acum trebuie sa plec (pe sfarsitul lunii) in Israel cu ceva treaba, prin urmare n-am cum sa ajung in zona ta. Dar ramane gandul si fac planul. Vorbesc SERIOS. Si zici ca ai vrea sa ma duci pe o insula pustie? Si sa ma pararesti acolo? Sa fac foamea?
Cand o sa am timp ma interesez la ambasada sa vad ce si cum, apoi sa fac rezervare la hotel...etc etc. Ar fi super sa vin!
Mephala, te-ai trezit? Ce-ti fac strumphy?
Roxa-boxa, tu tii ceva regim acum? Biscuiti...fructe....E ceva nou?
Eu fug acasa sa-mi fac bagajul si s-o tai spre Reghin. Sa-mi tineti pumnii ca ploua, si merg cu masina. O sa am de condus cateva ore bune (vreo 6).
Va pup si ne vedem luni.
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Drum bun si sa te intorci cu bine!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Neatza!
Bine va mai sade cand stati la taclale.
Delia, concediu placut!
Tzuni, distractie faina la Reghin.
Baietii sunt binisor: Teo are nasul infundat de vreo doua saptamani si nu-i mai trece. Mergem azi la medic, caci implineste o luna si vedem cat a crescut si ce tratament ne da pentru muci.
Iustin e bine, cumincior.
Khristin, multumesc pentru aprecieri si o zi frumoasa!
Nastad, o scumpica Onitza!
Cami si Zuzilici, ce frumos ca v-ati intalnit! Sa va traiasca puii!
Plange Teo...revin.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
baietii.Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
roxana1974 spune:
Buna dimineatza bebelushelor!!!
Delidana, intre timp tandemul pitic - greier functioneaza perfect! N-a invins nici unul, a invins doar lipsa de timp, dar nu pt mult timp. M-am programat pt piercing pe Luni la ora 18. Am vazut locul cu pricina, dar era unul pt un tatuaj mai mare si trebuuia sa astept. Nu am avut nervi si curaj asa ca ramane pe luni, sau nu
Intrebarea mea ramane: am sau n-am neviue de chestia asta, iar eu nu stiu sigur!
va doresc un weekend fain de tot, tuturor!
Roxa-boxa
No, vidiazni!
Delidana spune:
Roxa-boxa, si unde iti faci piercingul ala, daca nu sint prea indiscreta? ![]()
Ieri am vazut "Cars". ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Delia, cum e in concediu? Ce program ai astazi?
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Delidana spune:
Carmen, azi am lenevit si m-am uitat la filme cu sotul, am vazut "The Constant Gardener" (cu Rachel Weisz si Ralph Fiennes) si "Derailed" (cu Clive Owen si Jennifer Aniston). Ambele mi-au placut. Tu ce-ai facut azi?
miag spune:
Fetelor, am avut un week-end plin de abateri

...innebunesc, dar nu ma las...Cred ca o sa raman la Atkins faza1 cel putin o luna, poate asa imi vine si mie mintea la cap

..A si inca ceva, promit sa intru zilnic sa va zic daca am avut abateri sau nu...sunt sigura ca asa , de rusine nu voi mai avea abateri...Ma enerveaza ca fac foamea ziua si noaptea rup cu biscuiti si cioco de la Roli...Hai scoateti 

tunurile si trageti, nu ma mai pasuiti ca nu se mai poate....
Va pup si va scriu si maine...

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!