Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 19
roxana1974 spune:

Buna Dimineatza!
Tzuni, fain meniu ai! Mai mai ce bine ca ai chef de daneza...
Cami si Zuzi
frumoasa poza, sa va traiasca copiii si sa fie sanatosi
!
Io am marcat deja o cafelutza si niste biscuitzi dar azi e zi de fructe si mai bag ceva ceai cu lamaie mai incolo.
Va 
Roxa
No, vidiazni!
Delidana spune:
Buna
Doina, scuze, nu stiu ce a fost in capul meu dar credeam ca numele de familie e Nastad. 
Khristin, mersi pentru complimente si petrecere frumoasa luni. 
Tzuni ar fi tare bine (pentru mine mai ales
) daca ai veni aici cind am si eu concediu adica ori de acum pina in 31 octombrie, ori de sarbatori (in decembrie) ori in martie, aprilie sau mai (atunci este ingrozitor de cald). Pina la urma vezi tu cum iti e tie mai bine dar sa stii ca azi ma gindeam asa....ce bine ar fi...daca chiar ai veni aici...am merge impreuna peste tot in oras si ne-am plimba....poate si undeva pe o insula...pustie. ![]()
Nu, nu sint bolnava, am scris mesajul precedent azi dimineata ca m-am sculat inaintea ceasului cu vreo 20 minute. 
Meniul tau a fost cam sarac azi dimineata, ce faci tii o pre-daneza asa de incalzire? ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
olim spune:
Salutare fetelor.
Eu de luni ma apuc de dieta, nu stiu de care, dar am chef de o dieta cu fructe multe si salate.Astept sugestii
In rest am 79 de kile
, dar tot nu e rau tare, cel putin ma mentin sub 80![]()
Azi am mancat o conserva de ton mica, ca avea o pofta
.
Ce bine ca e vineri azi, si am doua zile de
, ca saptamana viitoare incepe sotul munca
O zi frumoasa tuturor
Tzuni spune:
Delidana, sa stii ca e o pregatire pt Daneza. se mai micsoreaza stomacul...
Cat despre vizita, cred ca aleg varianta de primavara. Acum trebuie sa plec (pe sfarsitul lunii) in Israel cu ceva treaba, prin urmare n-am cum sa ajung in zona ta. Dar ramane gandul si fac planul. Vorbesc SERIOS. Si zici ca ai vrea sa ma duci pe o insula pustie? Si sa ma pararesti acolo? Sa fac foamea? 
Cand o sa am timp ma interesez la ambasada sa vad ce si cum, apoi sa fac rezervare la hotel...etc etc. Ar fi super sa vin!
Mephala, te-ai trezit? Ce-ti fac strumphy?
Roxa-boxa, tu tii ceva regim acum? Biscuiti...fructe....E ceva nou?
Eu fug acasa sa-mi fac bagajul si s-o tai spre Reghin. Sa-mi tineti pumnii ca ploua, si merg cu masina. O sa am de condus cateva ore bune (vreo 6).
Va pup si ne vedem luni. 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Tzuni, eu cred ca dieta ta era o pregatire pentru Reghin.
Cine stie ce bunataturi te astepta pe acolo. 
Si eu am vorbit foarte serios, m-as bucura foarte mult sa vii aici.
Cit despre insula aceea, tot vroiai tu sa te faci vegetariana si cum astia au destule nuci de cocos pe insule, nu mori tu de foame.
Acum serios vorbind, eu ma refeream la 2 insule faimoase in Tailanda, Koh Chang si Phuket. Pe prima am fost de citeva ori si este foarte frumos, pe a doua...urmeaza...
Roxa-boxa, iar faci foamea?
Nu uita ce ai patit ultima oara...
Olim, sa inteleg ca sotul lucreaza in alt oras?
Eu de azi sint in concediu, yuhuuuuu! 
Weekend placut!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei si alte poze • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Delidana, pe langa nuci de cocos gasesc si vreun....localnic? 
Concediiu placut! Sa te relaxezi! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
leeloo2004 spune:
Neata!
Delidana, superbe pozele! Visez si eu sa ajung la un moment dat in Thailanda, dar cred ca vor mai trece citiva ani pina imi voi indeplini visul. Cum mai situatia politica?
Cer o dispensa pentru saptamina viitoare intrucit sunt plecata la un training in Predeal de duminica pina miercuri seara, asa ca voi lipsi la raport - ma pasuiesti pina la raportul urmator sau poti trece ce imi arata cintarul in aceasta dimineata ca nu cred ca o sa arate in plus luni dimineata - 73.7kg.
Meniul de azi:
MD: struguri
Gustare: pepene
Prinz: pui la punga cu salata
Gustare: o mandarina
Cina: salata greceasca, un iaurt
Va pup si va urez weekend placut!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Delidana spune:
Tzuni, localnici gasesti citi vrei, trebuie doar sa le zimbesti frumos, uite asa
.
Leeloo, situatia politica e calma, parca nu s-ar fi intimplat nimic. Pe mine nu prea ma pasioneaza subiectul asa ca mai multe nu stiu sa-ti spun.
Te pasuiesc pina la raportul urmator, nici o problema. Spor la munca!
mephala30 spune:
Neatza!
Bine va mai sade cand stati la taclale.
Delia, concediu placut!
Tzuni, distractie faina la Reghin.
Baietii sunt binisor: Teo are nasul infundat de vreo doua saptamani si nu-i mai trece. Mergem azi la medic, caci implineste o luna si vedem cat a crescut si ce tratament ne da pentru muci.
Iustin e bine, cumincior.
Khristin, multumesc pentru aprecieri si o zi frumoasa!
Nastad, o scumpica Onitza! 
Cami si Zuzilici, ce frumos ca v-ati intalnit! Sa va traiasca puii!
Plange Teo...revin.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
miag spune:
Salutare natiune!
Ca de obicei fete harnice, ati scris pe rupte si eu abia am reusit sa citesc, cam din 2 in 4 ce ati 'produs' voi..
Asa cum am promis m-am apucat de Atkins, am avut si ceva abateri , dar in ansamblu lucrurile sunt ok.
Printze si Mephala eu sunt la prima faza din Atkins , asa ca legume nu prea pap, o tot tin pe carnitza si cascaval; cu ouale nu prea ma impac pt ca nu imi plac decat sub forma de omleta si cu muuuuuulte muraturi.
Referitor la intrebarea ta Printze, din cate stiu eu nu ai voie decat branzeturi uscate (telemea )..asa ca nu prea iti recomand Almette sau Philadelphia.
Tzuni, distractie placuta la Reghin!
Pupici la toata gasca

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!