Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 16
Sabina spune:
da tu de ce plangi???
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mephala30 spune:
plange pentru ca nu si-a facut aparitia Delidana...asa-i Tzunica?
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Am disparut din motive de net pikat dar am reaparut cu vesti bune: ma tin de treaba si cred ca s-a dus macar un kg deja. Poate pana luni se vor duce 2 dar...sa vedem. Am ceva mai mult chef de regim asa ca...sper sa ma tzina. Va pup si spor la slabit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
printze spune:
Fetelor!!!!
Am mai scapat de 2 kg, sunt super incantata. Acum am 78 cu + sau minus cateva grame. Ma asteptam ca si in aceasta saptamana sa slabesc tot asa de mult ca in prima dar se pare ca organismul s-a mai obisnuit si raspunde mai lent. Oricum 5 kg in 2 saptamani nu e rau deloc.
Continui dieta si sper ca la finalul celor 8 saptamani sa am corpul de alta data.
Gabriela am primit tabelul de la tine, mi l-am si listat si acum il studiez. Merci mult!
Pupici si o zi insorita va doresc!
printze
nastad spune:
Dragelor nu am disparut, dar am niste dureri de cap ingrozitoare( de cateva zile) si numai de dieta nu-mi arde.
toata gasca!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Delidana spune:
Buna fetelor,
N-am mai dat pe aici parte din lipsa de timp si parte din cauza unei apatii care imi da tircoale. Parca nu mai am chef de nimeni si de nimic. Ieri am fost pe drumuri, am vizitat "Orasul vechi" din apropierea Bangkok-ului si am facut si niste poze (cu telefonul mobil), inca nu le-am pus pe calculator dar daca au iesit bine voi posta un link sa le vedeti si voi.
Marti am fost la sala si mi-a prins bine, intotdeauna ma intorc cu mai multa energie decit cu cit ma duc (suna paradoxal, nu?).
De simbata voi fi in concediu si sper sa plec pe undeva macar o saptamina, dar va anunt din timp cind voi pleca. Probabil ca saptamina viitoare, cindva.
Printze, felicitari pentru cele 2 kg in minus. Ti-am dat si "rasplata". ![]()
Dordia, tine-o tot asa! 
Tzuni, sa-ti traiasca "urecheatul" si poate il pozezi ca sa-l admiram si noi. E mic, fricos si stingaci sau mic, neastimparat si jucaus? Te
.
Carmen, ma alatur si eu fetelor care zic ca nu e o idee buna sa tii cura de slabire acum, cind alaptezi, si mai ales atit de curind dupa ce ai nascut. Sfatul Sabinei mi s-a parut foarte bun. Las' ca mergi la cumparaturi dupa ce mai slabesti, sa vezi ce bine o sa-ti para atunci ca ai mai asteptat. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Eu am inceput serviciul de ceva vreme si sunt tot pe fuga.Mai arunc un ochi sa vad ce mai faceti,ca eu nu m-am cantarit de mult.Efectiv nu mai ajung sa ma cantaresc.Cred ca oscilez cu cateva sute de grame,cand plus,cand minus.
Dar apropo de beep-uri,am facut aseara pui la sticla si cartofi copti in uleiul scurs din pui
A fost grozav.Deci astept niste bice,mai ales ca am continuat cu tort de inghetata
Deci mi-am facut de cap.Dar am avut musafiri si nu puteam sa stau sa ma uit,nuuuuuu?![]()
Deci va pup
,sa aveti o zi frumoasa si vin si eu cu raportul cand ajung si eu la un cantar electronic.Tot zic mereu ca o sa-mi cumpar,dar tot apar alte prioritati si aman.
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
printze spune:
Delidana, multumesc mult pentru recompensa, dar vin cu o mica rectificare. Acu am 78,3 kg, in prima saptamana de dieta am slabit 3 kg iar acu aproximativ 2 kg.
Deja am intrat in cea de a 3 saptamana de dieta, de la care astept rezultate mai bune decat in saptamana precedenta.
tuturor ambitzioaselor!
printze
leeloo2004 spune:
Neata!
Postez pe fuga ca trebuie sa intru intr-o sedinta...
Meniul de azi:
MD: struguri
Gustare: pepene
Prinz: pui la gratar cu salata
Gustare: kiwi
Cina: peste cu garnitura de legume
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
justasmallkiss spune:
Va salut prietene dragi si va pup pe toate.Imi cer mii de scuze pt ca am disparut asa... dar nu mai apuc sa deschid calculatorul nici macar sa imi verific mailurile.
Nu imi ajunge timpul deloc de cand am inceput munca.Abia mai am timp sa ma ocup de fetitza si de casa.
In august din 4 saptamani am lucrat 3 in 2 schimburi,mi-am vazut mama si fetitza cate 2 ore jumate pe zi,iar din septembrie de cand a plecat mama si Delia a reinceput gradinitza,numai bolnava imi e iar.A inceput cu o gripa de toata frumusetzea,abia ce i-a trecut gripa a luat de la gradi iar un virus de gripa stomacala.Nu era ea slabutza destul...a mai pierdut cateva kg.Acum de bine ce a scapat de virus,mi-a luat iar gripa,asa ca ne impartzim si eu si sotzul care cum putem intre servici si fetitza.
Eu altfel sunt ok...lucrez mult dar imi place ceea ce fac,atata doar ca nu mai am timp de nimic.
Kg am 56,5-57,spre disperarea mea nu reusesc sa ma slabesc,pt ca imi cere organismul "papa" si nu reusesc sa ma abtin seara sa nu mananc cand vin de la munca.
Carmen draga,cu intarziere te felicit pt minunea mica ce a venit pe lume.Iti doresc sa ai parte de 2 copilasi sanatosi.
Doina si puilor tai dulci le doresc multa sanatate si le trimit cate un pupic.
Delia,concediu placut si sa te intorci cu fortze noi.
Tzuni
dulce fata frumoasa.
Cristinutza te
si pe tine si printzesa ta.Sunteti bine?E sanatoasa fetita?Mai e tata la tine?
Imi pare rau dar nu am apucat sa citesc din urma,am aruncat repede ochii pe ultima pagina.
Mik

Salut si celelalte fete,noi si vechi.
Mai am 2 ore pana plec al schimbul de seara si fug sa fac putin curat si o supica pe cand aduce tati printzesa de la bunici.
Sper sa reusesc sa mai intru.
O zi buna va doresc tuturor.
IOANA