40 cu + sau - (cap.23)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Kim, aha acu te inteleg de container, ptiu firar sa fie ca tare departe esti. Eu am rezolvat cu un tir de 13 m si mers eu cu masina. Asta ultima data, dar de fiecare data o luam de la furculita, dar intotdeauna cu multa voiosie, acu nu mai tine, batranetea isi spune cuvantul.

Nema, faci revelionul acasa in buc? Mama, voi v-ati si gandit ce faceti, eu nu stiu ce fac azi, dapai peste cateva zile.

Apropo de discutiile de pe forum, am urmarit aseara o transmisie pe protv international exact de problemele Ro la aderare. In momentele alea, imi venea sa-l trezesc pe mr. zazanie sa vada ca aveam dreptate. E greu de discutat cu oamei care vad precum caii.

Nu stiu daca e exact cuvantul degradat dar vreau sa spun ca in spatele ecranului se ascund "minti destabilizatoare", carora nu le mai place simpla tacla, ci atatarea, infiebaantarea unui subiect sa aibe castig de cauza. Si gata, m-am racorit si eu.

O zi buna fetele.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by KUKI

Hop si eu dupa o tura la zz-eu. Ce mi-o fi trebuit?
Dupa ce am citit pe-acolo am venit sa ma refugiez repede acilica la adapost, unde-i liniste si bine.

Mama kuki ce bine zici.....aici e cald...acolo bate vantul...

cine imi spune si mie ce sa fac de mancare azi......ca e post si nu am nici o idee.......

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Hai ca am intrat sa va saut .baaa mult mai scrieti abia reusesc sa citesc .Americancele noaptea si noi ziua!he he Am combinat una --buna zi!ca s-a n-o mai scriu ducetiva pe pag 2 de la umanitare (a mea dar deschisa de Roxanax) ca eu oricum nu stiam (destinul ,speranta si drumul spre viata si vedeti ce am combinat!sper sa surideti!
Pup si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna ziua tuturor si multumesc de primirea facuta!Onoarea e de partea me Kuki,si un salut special pentru tine ca esti galateanca de-a mea.Eu tocmai m-am intors de la biroul pentru straini -noi suntem inca cu viza-si am ramas un pic cam socata -trebuiesc 2 formulare de completat unul pentru mine si unul pentru copil-iar in cel pentru copil una dintre intrebari era daca face parte sau este sponsorizat de vreo organizatie terorista?Tragic dupa parerea mea ca am ajuns sa traim asa ceva!Sper sa mai intru mai pe seara pina atunci mult soare din Germania!(uimitor de fapt pentru aceasta tara)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Buna fetele! Iar ati scris mult, pana recuperez...
Sunt trista, am citit povestile voastre, soni, nematics, kim, cate o pentru fiecare. Cand citesc povesti ca ale voastre ma gandesc ca trebuie sa ne bucuram mai mult de viata, in fiecare moment.

Dana, bine ai venit .
Doina (doibebei), La multi ani si casa de piatra in continuare!

craciunitza, bruxism e scrasnitul din dinti involuntar, in general pe timpul noptii.
Llaura, pentru bruxism ar trebui sa dorm cu un soi de proteza acrilica, astfel incat sa nu-mi tocesc dintii. Si dupa ce c-am dat vreo 100 si juma' de euro pe ea, uite ca nu o folosesc. De ce oare?
Oricum, dintii se macina foarte mult, e incredibil, cred ca ar trebui totusi sa o caut prin dulapuri.
La mine bruxismul se accentueaza pe fond de stress si somn putin, la tine e la fel?

nematics, nu e o idee rea cu Revelionul. De ce dai tu sampanie ? Cred ca si eu o sa fiu in tara la iarna, trebuie sa merg vreo saptamana-doua la Universitate in Bucuresti, si profit sa-i vad si pe ai mei. Dar inca nu m-am hotarat daca sa petrec si revelionul sau nu. Anul trecut a fost la fel, dar sotul pe 2 ianuarie trebuia sa fie la serviciu, si uite-ne in avion pe 1 la pranz . Parca n-as repeta doza asta, avand in vedere ca revelionul nu pica in weekend. Ufffff.

Maaama dar ce agitatie e prin scolile voastre!

Chiar asa, unde-i Porumbel ?

Va [tzoc-tzoc] pe toate ca la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Dana_e dac mai citesti pe aici ai sa zimbesti dar AM REZOLVAT!Datorita tie m-am bagat pe al dilea link care mi l-ai dat si m-am incris -Totul bine si frumos pina la CNP !Scoate l de unde nu-i ca eu am ci cetatenie italiana din '81.M-am bagat in contacte am luat un nr de tel si am telefonat .fatuca a zis sa astept si mi-a dat vreu sef cred. Am eplicat situaia ca vreau sa le cumparpt doi copii ,am vorbit de forum si de citi sint si a ramas asa de impresionat ca m-a rugat sa-i trimit un email cu adresa mea si mi-l trimite GRATIS! pt copii!Si ca v-a lua masuri ca si noi cei din afara sa putem cumpara .Waw.ce zici de asta!!!! Mama ce limba am cind tre sa rezolv ceva!!!Eu voiam sa le cumpara dar----

NA ! ASTA E CE AM COMBINAT PE LA UMANITARE!! HI HI HIvEAM NEVOIE DE dvd CU VACANTA MARE PT BAIETI!!! ACU ASTEPT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ce-o fi cu presiunea atmosferica, ma doare capul de mor. Si nu numai pe mine.
Maine mergem la cules via, facem must, pregatiti canitele :)

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Soni o sa-ti citesc povestea. scuze, inca nu am apucat, i nsa stiu ca ai o inima de aur si tare mult mi-as dori sa fiu ca tine...Nema, brava, daca voi va organizati acolo hai sa ne organizam si noi aici. Unde e frate locul geometric (mai multe membre ale grupului nosru?) Toronto? Pgh? Chicago? Sau il facem in Canto OH? Hai repede matematicienele calculati ca sa stim. Eu va invit la Seven Springs (pe bune); inchiriem o cabanutza vine putin de familie, cine vrea face schi cine nu se da cu sania, mincare din belsug, bla, bla... vorbesc serios. Hai ca va las. Asta mica, mai stai pe ginduri ce sa gatesti de post? Ratatouille!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Prima data cand am citit propunerea lu' Nema am jubilat in gand "yes, yes, yes" caci perspectiva ca iar sa fac sarbatorile singura incepe sa ma apese incet incet. Pe urma m-am gandit "da' copilul?"
Asa ca imi place ideea, imi surade, vreau, insa probabil ca va trebui sa raman acasa cu puiul, ceea ce de fapt nu e chiar asa de rau. Cine mi-e mai aproape ca el?
Asta daca nu s-o produce vreo minune si l-o invita tatal ratacitor la el de sarbatori.

Oricum, macar pentru idee si tot merita Nema un fie ca se materializeaza, fie ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Ce-o fi cu presiunea atmosferica, ma doare capul de mor. Si nu numai pe mine.

Si pe mine ma doare capul de ieri. Da' prefer sa ma incurajez singura sperand ca-s deocheata

Mergi la inceput