40 cu + sau - (cap.23)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Salutare, frumuseti.

Am aparut si eu dupa curs, imi maninca copilasii astia urechile, ies din curs + laborator complet obosita de parca as fi carat pietre.
Pe mine nu ma doare capul, pentru ca nu poate sa ma doara ceea ce nu am .

Mi-am sculat copilasii dis-de_dimineata, i-am alergat si i-am dus la scoala. Acum visez ca dorm cu ochii deschisi.

Soni, povestea ta in jurnal m-a scuturat urit de tot. Si-mi spun ca tu esti de mii de ori mai buna la suflet decit mine.

Craciunitza, sa bei si sa te veselesti ! Ai sa vezi ca nu te mai doare nimic dupa. E rosu ? e alb ?
(si eu am trei amariti butuci de vie in gradina, dar care mai au nevoie de inca trei luni de soare sa se coaca, nici la sarmale nu sunt bune frunzele, caci sunt mult prea decupate).

Bun venit Dana, sa-i scrii Gabitzei data ta de nastere (anul nu intereseaza) !

Va pup si ma tot uit la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Iar eu n-am timp de niciunele, as vrea mult de tot sa ajung sa citesc si eu povestea lui Soni, vreau, vreau, vreau. Nici macar ce ati scris azi-noapte nu am avut timp sa citesc... Doar ultimele mesaje.
Acum nu pot, maine n-o sa am drept la calculator ca sunt fetele toate trei acasa, iar duminica... plec iar la catarat cu Anca. De data aceasta cica-i cea mai tehnica (via ferrata) si cea mai aeriana (in mare parte la peste 100 de metri inaltime ), oi fi normala ca-mi duc copilul acolo?

In curand o sa am nevoie de sfaturile voastre, sper sa am timp sa va scriu despre ce e vorba

Pup

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

lu, voi mergeti singure?
Si cazare, masa, baie, unde le folositi?
O sa ai o fata barbatoasa si curajoasa ca un leu.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Sint ca o bomba cu efevt intirziat! am recitit azi ce am scris si------reactia a fost incredibila !Am mincat , am dat la rate , si m-a apucat plinsul!in loc sa vreau sa fiu cu ai mei mi-a venit undor sa fiu cu voi care nu va cunosc!!! ca odatra cin eram toti acasa cu putinul nostru si rideam doar aratindu-ne un deget!
Nu stiu de ce dar va vad ca o familie mare (ca cea in care am crescut) si impreuna rizid si povestind fiecare cite ceva!
dar sint singura ca un ciine ratacit (se vede ca ies din mine durerile) cu o sora la parter, una la 500m si un frate pe linga Sienna!! iar eu cu voi ,prietene si surori virtuale ,la pc!!! Ironia soartei!!! Se vede ca trebuia sa ne intilnim cumva!!! Si cu un Porumbel care aduce surprize!!!Semnul pacii si intelegerii !!
Nu inteleg de ce sufar asa! Poate pt ca am tinut ascuse multe si acu pe masura ce ies dor!Sper sa treaca! Odata libera poate o sa mai am timp sa i-mi amintesc ca si eu am nevoie de mine!!
Serios ,nu va intristati , bucurati-va ca am avut curajul sa va consider mai mult ca pe surorile mele ! (pe una singura o ador .e egala cu mine)deci nu vreau cuvinte de compatimire . Aveam nevoia sa spun cuiva ca stau rau si bine in acelasi timp!! Va imbratisez pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Probabil cunoasteti cu toate senzatia aia aiurea , ciudata (completati voi ! ) pe care o simti dupa ce ai citit n-spe pagini si nu mai stii ce sa spui fiecareia in parte...asa ca in timp ce astept sedimentarea informatiilor , o sa incerc sa va povestesc ce am facut timp de un secol de cand nu v-am mai vazut urmele lasate pe tastatura...

Am ajuns la concluzia ca mi-am gresit cariera . De fapt nu e gresita , ci incompleta !
Ma refer la faptul ca activitatile pe care le presupune cariera de mama casnica nu sunt suficient de " multi-lateral dezvoltate " !
Mai clar , am ajuns la concluzia ca mie imi trebuie o pensiune ! Da ! Da ! Mie imi place f. mult sa primesc musafiri (in special prieteni , dar sunt primiti si prietenii prietenilor ) , dar imi doresc sa am si spatiul corespunzator la dispozitie .

Am prieteni care ma viziteaza doar de placerea de a ma vedea (ce modesta sunt ! ) , si care prefera atmosfera din casa mea confortului dintr-un hotel , dar eu as fi preferat sa le am pe amandoua ! Adica si atmosfera si confortul ! Nu sunt deloc pretentioasa , asa-i ?

De o saptamana de cand a fost Anul Nou aici , n-am avut timp de stat la culcutor , pe de o parte din cauza musafirilor , iar cand n-au fost ei , a fost sotul acasa si am profitat de ocazie ca sa petrecem mai mult timp impreuna !
Dar de duminica intram in normal si voi fi mai activa pe aici !

Acum vreau sa va spun ceva important si vreau sa intelegeti ca vorbesc serios !
In zilele astea libere a fost la Marea Moarta si fiind eu acolo , m-am gandit mult la voi . Si mi-a venit o idee pe care m-am grabit sa o pun in practica : v-am cumparat ceva . Nu spun ce , e surpriza .
Acum , cine vrea sa-mi faca placerea si bucuria sa primeasca acest mic cadou din partea mea , e rugata sa-mi trimita prin PM adresa...Mi-ar fi placut mult mai mult sa fi avut adresele voastre dinainte , dar nu poti avea tot ce vrei , nu-i asa ?
Acum sa vad cine vrea sa-mi faca aceasta bucurie...Astept !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by andacos

Buna ziua tuturor si multumesc de primirea facuta!Onoarea e de partea me Kuki,si un salut special pentru tine ca esti galateanca de-a mea.

Dana

Ha, ha !! Luati aminte, daaa??? Nu mai sunt singura pe lume, am si eu galateanca mea!
Dana, zi, cu ce barfe vrei sa te tin la curent Glumesc, eu sunt o salbatica, nu stiu nimic de nimeni.

Craciunitza, am inceput cu mohairul cafe-au-lait

Lu, spor la catarat. Sigur esti o mama normala, da-i inainte.

Soni, nici eu n-am apucat sa citesc, ma duc acum.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ia uitati la Porumbel, cum tace si le face!
M-ai impresionat, Porumbel, tare m-as baga sa iau cadoul dar corect este sa vina si americancele si sa vedem dupa aia.
Mi-am adus aminte de jocul vederilor, cred ca toate l-am jucat cand eram copile, primeam vederi de la oameni straini si mi se parea extraordinar. Si ma-ncearca gandul sa copiez ideea lui Porumbel. Cum ar fi sa primim de Craciun cate o mica atentie, fiecare?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Porumbel e de papat cadoul? miiaaam ... Da tot nu pot sa cred ca e mai dulce ca un Porumbel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Craciunitza , n-ai inteles ! Nu e un singur cadou . Am spus asa : "cine vrea sa-mi faca bucuria de a primi un mic cadou de la mine , e rugata sa-mi trimita adresa pe PM " . Asa ca astept PM ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetele am intrat sa va spun ceva, m-am luat cu cititul si am uitat ce voiam sa va spun.... semn de batrinete.oricum le urez noilor venite bine ati venit. Lu, adopta-ma si pe mine... Porumbel, esti o dragutza si sper sa-ti materializezi ideea cu bed and berakfast. daca imi amintesc ce voiam sa va spun revin

Mergi la inceput