40 cu + sau - (cap.23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Lulu, e Irina, pe Laura o sa o vedem cand imi dau pozele. Cum sa ma supar, fato? Si ia nu te mai subestima tu asa.

Ma bucur ca v-a placut poza.:)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Ia spune prostia aia Soni.
Bey, eu am invatat sa citesc mesajele invers, gata, am intrat in "normalul" forumului.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Oana mai esti? tRECI LA CIT PAGINA DOI SI ZI DAC SA CONTIUNUI! Am incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by lu.more

Mai, sa fie, ma incinsei la neste discutii pe la generale, Craciunitza, cum mai stai cu moralul? Ca sa fie clar : eu cu tine nu ma cert, doar ma contrazic. Polemizez iar polemicile sunt constructive. Galcevele, nu. Si las' ca trece el si summitul asta d'accord? Uite-aici un brat de flori de la mine, si ce mai vrei tu, ca sa nu te superi pimini. Si ceai de galbenele iti fac, daca vrei.

Stau bine cu moralul, de cateva zile injur din greu in franceza, da' cu tine n-am nimic, asa ca da-i inainte
In seara asta este si varul din America aici, despicam politica in n-spe parti.
nomi, buna palinka, zice varul sa traiesti!

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nomi eu iau scoicile congelate gata, nu le omor eu ci doar le gatesc. sint si spalate. Dar sint atit de bune ... cicna zi cum face al tau caracatita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nema mai ai pe undeva adresa aceea web cu femeia magician trimisa de fiu-tau?

Mergi la inceput

Continua acum, soni, cat ti-ai intrat in ritm. Eu sunt aici.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

eu va spun "noapte buna"...m-am uitat la un film si mi-e cam somn...plus ca-s in butoi cu totul...cred ca e de la vreme!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Nema mai ai pe undeva adresa aceea web cu femeia magician trimisa de fiu-tau?

Adrienne, parca eu i-o trimisesem lui, nu invers , el e prea bine crescut ca sa-mi trimita asa ceva

am sa ma uit pe Send folder, cind ajung la birou

acum sunt un pic tulburata ca a intrat un individ cu o pusca intr-o scoala de aici(liceu) din apropiere si a luat ostateci; inca mai are doua eleve ostatice. Si inca n-ar fi asa de rau desi patternul e infricosator si s-a repetat in Montreal de curind si in Germania dar tot pe undeva pe aici a fost masacrul de la Columbine in 1998, cind doi liceeni au omorit vreo 17 persoane in scoala dupa care s-au sinucis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Lu..felicitari! Esti mare domne'!
Nu mai vorbiti de papa bun...eu nu am timp decit duminica si gatesc pentru citeva zile..si atunci lucruri banale..De ex...am avut pofta de mincarica de cartofi cu marar...refuzata vehement de al meu baiet..pe motiv ca are "caca" (adeka marar )...In rest cumparam... .. nu-mi vine sa stau in bucatarie....dupa ce-l aducem pe Duracell de la cresa...To make a long story ,short...mi-ati creat pofte!

Nema..iar poveste din asta???

Mergi la inceput