40 cu + sau - (cap.23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata!Si eu tot la cafea:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ce tare ai fost, Ana.

Uitati una din surorile mele aici aseara, aceasta poza trebuia sa apara pe prima pagina a ziarului daca ccc castiga Steaua. Dar a aparut pe site si la tv la pro tv la sport. Si imi spunea, mandra ca la un moment dat s-a vazut pe tabela mare in prim plan cu sora mea cealalta (ele sunt gemene) si ca nistre straini au venit la ele si le-a pus sa zica cu cuvintele lor (in engleza) ca Steaua e din nou in CL.....http://www.fanatik.ro/articol.php?sec=4&id=9182&fileId=6551 Cand o sa scoata si ele pozele, o sa va pun cu amandoua, ma laud cu ele, ca sunt frumoase.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

BRAVA LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!
N-are importanta pe ce pagina iese ! Esti mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
ba eu n-am sampanie da am sa beau un pahar vin in cinstea voastra a tututror! De ce? pai asa mi-a venit mie acu !NA
Azi am avut mici chestii mistice !!hi hi poate cine stie reusesc de la distanta sa rezolv niste chestii!!! Si poate buna asta dispozitie ma pune sa scriu .booh!
De doua zile dorm in salon ,cu usile deschise ,goala si cu plapuma juma dedesubt si juma deasupara! ce aer curat noaptea!!1mama!!1 da cind ma iau caldurile arunc tot!Si cind ma ia frigul ma acopar si dorm ca cupilu! hi hi hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

LU FELICITARI1 BRAVO TIE, TINE-O TOT ASA!
SALUTARI LA TOATE FETELE, FRUMOASELE, DESTEPTELE SI PUPICI! desi nu stiu pe unde va fi postat acest mesaj sa stiti ca acu e 21.12
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Am facut o criza de bila de toata frumusetea, de la cafea, am scapat de mers la aeroport da' beau ceai de galbenele si tin sare calda pe abdomen, cum o fi la 80 de ani daca la 40 am crize din astea?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

pina la 80 te vindeci - asa am patit eu

Soni, daca e vorba sa omor scoicile in tigaie, ma lipsesc, mai bine nu maninc brrrrr

la conserva nu se gasesc?

Adrienne, tu cum faci?

Mie inca nu mi-a venit bilul la mobil dar nu avem in plan internet si SMS; fimiu a decis ca isi pasteraza si telu pe cartela ca sa le trimita de pe ala - el le trimite in Romania, cred insa ca pe internet...

da mi-a venit billul la Obor pe ultima luna, cind eu eram deja plecata si era el acasa, proportions gardees e ca la tine! L-am intrebat pe fimiu daca are idee de ce costa atita telefonul si mi-a zis- fiindca am vorbit eu la el (coincidenta - s-a certat si el cu prietena tot atunci)

ce sa-i fac? E un pui mic si scump si gata, platesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Nema alea care le cumperi sin deja moaret !!!!!!trebuie doer sa le desfaci!
Danna sa mor eu acu ca dac vin acasa eu care minc daoare 2 3 feluri de pasta ,daca nu ofac ac mic si eu si tu si tott cartierul!!!
Cicina esti futere cind spui ca ai picioarele sb masa si sevetelul in mina !Te ador!!
Adrienne ai reusit asa citesti ce am scris dac tot se duc unde vreau ele mesajele?
Carmi da si tu o reteta siciliana!" cxe mama masii!!
Kuki s-au intilnit paralelele?
Mik las-o mama cu cạcatu ca te apuca sciatica!
Cea noua i-miscapa numele mai treci pe aici sa te mai cunoastem putin! Zici ca e mult ca nu treci ! da-ti de treaba!
Aia mica unde esti?
Poluuuuuux am nevoie de lectii de mate!!1 Nu ies conturile nicicum pe luna asata! Nici dac fac (magari) spagata!!!
Vreau sa spun o prostie in romaneste .Pot???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Lu, felicitari! Din inima!

PS: cu pozele, are dreptate Oana, am vrut sa vad pe cea cu Mik si am aflat ca n-am voie la dreapta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Mai, sa fie, ma incinsei la neste discutii pe la generale, Craciunitza, cum mai stai cu moralul? Ca sa fie clar : eu cu tine nu ma cert, doar ma contrazic. Polemizez iar polemicile sunt constructive. Galcevele, nu. Si las' ca trece el si summitul asta d'accord? Uite-aici un brat de flori de la mine, si ce mai vrei tu, ca sa nu te superi pimini. Si ceai de galbenele iti fac, daca vrei.

Uite Oana, cat am tachinat-o cu Steaua ei, si nu poate sa fie suparata pe mine. "Pentru ca merit" precum Claudia Shiffer cand face reclama la L'Oreal.

Multumesc, multumesc. Nu indrazneam sa sper si uite ca l-am luat, mama lui de examen. Ceea ce ma determina sa-mi schimb nitel parerea despre mine. Ia sa-mi plimb eu nasul pe sus de acum... dac-oi putea.

Oana,super super poza (nu stiu care dintre surori e; as zice ca e Laura?)

Carmi, daca ma mai uit mult la Fabiano, cred ca o sa-l mananc cu ecran cu tot, dragul de el!!!

Scoici nu pot. Nu-mi priesc. Rau imi pare, ca-mi plac la nebunie.

Si nici eu nu pot sa vad toate pozele din albumul lui Mik.

Iar acum merg sa vad cine cu cine se mai cearta.

Pupam

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Oana, mishto poza cu sora.
Fetele pe scoici ca tare bune sant, eu in seara asta am mancat o salata de caracatitza facuta de al meu bineinteles, de te lingi pe buze.
Mik , Lu fete frumoase.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Lu, felicitari, e mare lucru! Si sper sa iti fie de folos!

Adriana, imi pare tare rau pentru tine, imi inchipui ce suparata esti...Sfaturi nu stiu sa dau, ma gandesc totusi ca o discutie in formatie largita ar putea ajuta in luarea unor hotarari. Oricum, nu e usor deloc. Iti doresc sa gasesti puterea de a depasi momentul asta in cel mai bun mod posibil, insa nu stiu care e acela...

Soni, pe mine nu ma atrag deloc pastele ca fel de mancare, dar asa cum povestesti tu, zau ca mi se face pofta! Cand vii la Iasi te voi ruga sa imi gatesti si mie, sa stii!(eu am incercat de cateva ori de-a lungul timpului, sotul a fost ori foarte dragut, ori foarte flamand si a mancat de fiecare data, dar mie, sincer, nu mi-au placut)

Primavara 2006

Mergi la inceput