bibani

bibani | Autor: mnarcisa

Link direct la acest mesaj

In urma cu ceva timp am fost in delta la pescut si chiar am prins cate ceva: somotei crap si bibani. Cu crapul si somoteii am rezolvat problema, i-am executat repede, dar cu bibanii nu stiu ce sa fac, sunt mici si cam ososi si ii tin in congelator in lipsa de inspiratie.

Are cineva vero idee cum as utea sa ii gatesc?

Narcis George si Narcisa

"Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

noi ii mancam prajiti - ii dau prin malai (sau faina, dar sotzu nu suporta la stomac faina prajita) si ii prajesc. atentie ca pielea la bibani e tare, nu se mananca!

oricum, sunt foarte gustosi, mie imi plac mai mult decat carasul, de ex.

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

ii faci saramura asa cu solzi cu tot .ii speli bine sii frigi pe o tabla,gratar,sau pe tigaie de teflon pe care presori sare.cand sunt gata racai cu cutitul daca sunt prea arsi.faci zeama asa :fierbi apa cu otet,ulei,cimbru,piper si un pic de ardei iute.fierbi 5 min adaugi pestele mai fierbi 10 min.lasi cam 30 min sa traga gust si pofta buna.cand opresti focul adaugi usturoi pisat.daca nu vrei cu solzicurata-l cu razatoarea cu partea cu patratele iesite in afara.asa nu sar solzii peste tot si se curata usor ei fiind f.desi.bibanul e un peste alb,f.gustos .cand mananci desfaci coaja cu solzi.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

poti incerca o ciorba, si eventual carnea fiarta poti s-o dai prin masina si sa faci chiftelute de peste. in felul asta ai scapat de problema oaselor, nici nu are rost sa te chinui prea mult sa le scoti.

Mergi la inceput