Cursuri balet in sectorul 6

Cursuri balet in sectorul 6 | Autor: janib

Link direct la acest mesaj

Buna fetele. Ma puteti ajuta sa gasesc pentru fetita mea de 5 ani si 9 luni o scoala unde ar putea face cursuri de balet in sectorul 6.. . Noi avem serviciul in sectorul 1, gradinita si casa in sectorul 6 asa ca as dori daca se poate sa fie cat mai aproape de casa.

Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciquita spune:

Nu cunosc decat 2 scoli:

www.giuliana.ro
www.balet.ro

Iar costume de balet

www.fabricademagie.ro

Succese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoki spune:

Buna Janib,

Vrei neaparat balet sau dans sportiv pt. fetita ta?
S-ar face niste cursuri la sc. 198 (de pe Apusului), daca se strang minimum 10 pitici. Exista si pt. parinti. Si eu as vrea sa o dau pe a mea, dar la dans sportiv. O sa ma interesez daca exista si balet. Programul e ok dupa parerea mea, de la 19 la 20.30, dans sportiv si gimnastica aerobica in aceeasi sedinta.

Revin daca mai vrei detalii.

Chiar, nu mai e nimeni interesat sa strangem o grupa? Macar de pitici....Eu as vrea sa merg si eu, dar deocamdata stau potolita ca m-am operat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bran spune:

Pe mine m-ar interesa dans sportiv pentru domnisoara mea (aproape 7 ani). Programul e Ok. De pret ce stii? Si inca ceva Apusului pe unde vine in sectorul 6? Noi stam in Cringasi...

Merci,

Adriana

Mergi la inceput

Janib, scuze, acum abia mi-am dat seama ca am intrat peste subiectul tau si l-am deviat catre dans sportiv. Cred ca voi deschide altul, chiar pe dans sportiv. Sorry.

P.S.: costa 100.000 lei sedinta si 600.000 abonamentul, parca asa. Am un anunt la scara blocului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Nicoki, nu e nici o problema, Multumesc pentru raspunsuri. Cred ca e OK si dans sportiv sau gimnastica aerobica.... In ceea ce priveste programul este super..Programul este in fiecare zi sau numai de 2 - 3 ori pe saptamana??

Multumesc,

Mergi la inceput

Parca luni si joi doar. Scoala este pe Apusului si cred ca se poate ajunge cu 178 acolo. Eu am sunat ieri inainte sa postez aici si deocamdata nu se tin cursuri ca nu e formata gr. de pitici. Trebuie sa fie minim 10 pitici. Doamna aceea mi-a zis ca nu erau decat 3 copii inscrisi. Cu a mea s-ar face 4. Ce-i drept, a mea e micuta, dar f. dezvoltata si receptiva si ma gandesc ca acum, toamna-iarna e bine sa-si consume energia astfel, ca se scurteaza timpul de iesit afara. Eu vreau sa incerc. Daca e sa fie receptiva si sa-i placa, bine, daca nu, astae, incercam la anul. In anuntul de la scara blocului scria ca programul e 18-19.30, dar la tel. mi-a zis ca va fi de la 19 la 20.30, ca sa aiba timp instructorul sa ajunga acolo. Ceea ce mi se pare mai bine, ca si noi avem servicii.

Poate incropim o grupa. Succes!

Mergi la inceput

Aaaa, o sedinta cuprinde atat dans sportiv (tango, rumba, cha-cha-cha, etc.), cat si gimnastica. Pe amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bran spune:

Multumesc mult pt detalii.

Pare f.interesant.
Ai putea sa-mi dai mai multe detalii: numar scoala, numar telefon, adresa, etc de pe acel anunt...

Scuze pentru insistente, dar poate vom fi <<colege>> la dans.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

daca nu va e greu sau peste mana e o scoala de dans sportiv si pentru copii la Palatul copiilor.
orele se tin in weekenduri pe la pranz la PNC.
iar in plus, nu conteaza cati copii sunt pentru a se forma o grupa. deocamdata am inteles ca sunt doar 6, dar tot se tin cursurile.
daca va intereseaza detalii astep PM

Mergi la inceput

Da, si eu am auzit de cursurile de la Palatul copiilor, am si fost pe acolo, dar din pacate e prea departe si la ore la care a mea doarme de obicei. Avantajul la Palatul copiilor e ca aceste cursuri sunt gratis.

Mergi la inceput