Cursuri Eurocor

Cursuri Eurocor | Autor: ana_maria77

Link direct la acest mesaj

Buna,

As vrea sa stiu daca exista cineva, sau ati auzit de cineva care sa fi urmat cursurile de croitorie si design vestimentar de la Eurocor.
Ma intereseaza tare subiectul, dar nu as vrea sa fac cursurile doar pentru lectura.

Vreau sa stiu in mod special daca ma ajuta in practica.

Multumesc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

am facut si eu cu ceva mai mult timp in urma niste cursuri la Eurocor. era vorba de l engleza. nu m-am ajutat cu nimic, era mai simple decat ce stiam eu. nu stiu cum e cu croitoria, dar ca sa te edifici, trimite-le un cupon dintr-o revista, marcheaza ce te intereseaza si ei iti trimit un pachet initial (gratis) pentru a vedea despre ce este vorba. succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

http://www.eurocor.ro/inscriere_lectie_demo.php?pageid=20

Poti sa ceri online o lectie gratuita
SI eu am incercat vreo 2 cursuri dar mi s`au parut - scuzati expresia - balarii, nu te ajuta cu nimic. Ma rog, daca vrei sa incerci... succes!!!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Am si eu Diploma de la ei de Engleza-Avansati. Adevarul e ca eu am vrut doar diploma, ca (,) cursurile mele, si acum, la 5 ani dupa ce mi-am luat diploma sunt printr-un dulap (in Ro), inca nedesfacute (adica inca sigilate)
Diploma nu m-a ajutat la nimic in Ro.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

Mergi la inceput