Mamici de sept-oct 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 30
itzy-bitzy spune:
Inni tine-i bine stransi sa iasa pe unde trebuie...![]()
Itzy-Bitzy
40 cu
Ana-Maria
POZE
MamiLili spune:

Itzy, mobila ai, baterie la masina ai, locuri pe unde s-o scoti pe bebelina ai...deci curaj c-o sa fie bine! Te asteptam curand cu vesti si cu poze cu printesa.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 37 cu 
alexxia spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Felicitari mamicilor Tasia, Katia, Camisol, Laliq, Cpetrut, Leliutza, Mirabelac, Mamiflori
Gety eu cand am avut asa si nu mai imi trecea mi-a spus dr sa iau 2 pastile de IMODIUM...
Pufymicsa te faci repede bine.
Microbu si eu stiam ca nu se fac nunti in post dar botezuri parca se fac...oricum intreaba mai bine un preot nu pe babele de acolo...ca alea...
Cucoancea si Alexxia mda ma pregatesc...pt maine...mi-a spus dr azi la telefon ca maine sigur e ...il intrebam daca nu ma dilat ce facem? imi face cezariana? Mi-a spus ca om vedea si nu poate sa imi spuna acum la tel...deci maine nu mai am scapare ...pe undeva tot o sa o scoata...pe gura, pe fund, prin burtik
...nu stiu...dar incet si sigur cred ca panica o sa puna stapanire pe min . Prea m-am tinut eu bine pana acum...
Insa acum nu mai am nici o scuza...i-am aranjat si camera ieri...pt ca in sfarsittt a venit mobila...si parca am constientizat ca gataaaaaa tre sa nasccccccc!Sotul meu e in concediu si se tot invarte pe langa mine si ma tot pupa, ma intreaba cum ma simt...dragul de el...ma incurajeaza pt maine ca ma vede cam asa....inca nu mi-e frica dar oricum ...parca nici nu mai sunt asa de linistita ca pana ieri.
Om vedea...
Itzy-Bitzy40 cu
Ana-Maria
POZE
Pe mine m-a cuprins panica de dimineata. Tot incerc sa-mi fac de lucru ( cred ca am facut si desfacut bagajele de 5 ori ). Nu-mi vine sa cred ca maine nasc.
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
37+ cu
Thea si Ruty
5 aniRUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
gripo spune:
CHANTAL, ingrozitor! Nu sunt cuvinte care sa-ti aline durerea, poate doar timpul sa mai cicatrizeze. Sa inteleg ca daca doctorii erau pe faza, fetita ta ar fi trait?O, Doamne!
PUFY, ce s-a intamplat?
ITZY-BITZY, BAFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, fara emotii, ca o sa treaca so o sa-ti vezi comoara!

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
inni spune:
Nici eu n-am obs mesajul lui Chantal..acum ca a zis MamiLili m-am intors si am dat de el.
Chantal plange-ti fetita, roaga-te pt. ea, mergi la mormantul ei si pune-i o floricica, dar nu te lasa prada depresiei. Incearca sa fii tare si sa fii convinsa ca o vei putea lua de la capat.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
MamiLili spune:
Alexxia, curaj, curaj, curaj! Gandeste-te ca sunt multe mamici care au nascut prin cezariana si acum sunt ok, fii optimista si-o sa treaca repede si bine totul. Refacere rapida! Si te asteptam repede pe forum!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 37 cu 
alessia80 spune:
GIULIELLA-M-ai ginit ai?
Normal ca nu concep botez fara petrecere! 
ITZY & ALEXXIA-

MAMILILI-eu ma uitam pe Ant1- si eu vreau sa-l dau la tenis, inot, dans de societate,germana, chineza, squash...mai spun
sunt o mama nebuna! dar cred ca ma rezum la datu' cu rolele
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)
poze
alinamoro spune:
Fetelor, ce aiurea sunt mesajele postate, vad ca nu s-a remediat problema, eu am observat de vreo 3 zile si pe late subiecte.
Chantal, imi pare tare rau ce s-a intamplat
. E usor de spus, dar trebuie sa fii tare si sa nu te lasi, trebuie sa mergi inainte. 
Cu care medic ai nascut, cine ti-a supravegheat sarcina?
Fetelor, care va pricepeti, sa o treceti si pe fetita lui Chantal pe listuta, a scris ea intr-un mesaj anterior numele, Alexandra-Sonia parca.
Alexxia, Itzy, nastere usoara! 

Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Sotul meu e in concediu si se tot invarte pe langa mine si ma tot pupa, ma intreaba cum ma simt...dragul de el...ma incurajeaza pt maine ca ma vede cam asa....inca nu mi-e frica dar oricum ...parca nici nu mai sunt asa de linistita ca pana ieri.