Mamici de sept-oct 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Alessia, si eu as vrea ca baiatul meu sa aiba multe activitati extrascolare, dar care sa nu-l indeparteze de societate si sa-l faca un singuratic. Imi doresc sa-si traiasca anii copilariei cum am facut-o eu si taica-su, cu urcat/cazut in/din copaci, furat corcoduse, genunchi juliti pana la sange, alte nebunii de genul asta. Nu vreau un copil cocolosit si crescut in casa, la lumina calculatorului in loc de cea a soarelui.

Cred ca ai vazut ca acea fetita tanjea dupa copiii de afara. Pai eu nu vreau ca pustiul meu sa stea si sa planga la geam uitandu-se la copiii care se joaca afara in timp ce pe el il asteapta ora de germana sau de pictura...

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Itzy-bitzy, bafta maine, nastere usoara si bebe sanatos!

Cucuoancea, poate daca facem galerie o convingem pe pitica ta sa iasa!?? HAI MARUCA!!!

Chantal, cred ca nimeni si nimic nu te poate alina acum. Am plans cand am citit...Sper din suflet ca Dumnezeu sa-ti dea taria de a trece peste aceasta tragedie

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Deschid eu subiect nou imediat, zic ca sa nu fie duble, ok?

Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

Hai ca am deschis eu, in timp ce tu scriai mesajul de mai sus. Deci

SUBIECT NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Mirabelac,

Sa va traiasca puiutul DAVID si sa va bucurati de cele mai frumoase momente de bucurie pe care un
copil le aduce la noi in casa!!!

OFFFF Doamne ,te inteleg perfect prin ce ai trecut,si eu am facut cezariana cu epidurala si am simti toata durerea,doctorul meu nu m-a crezut ca simt si m-a pus sa misc picioarele in timp ce ei operau,u numai ca le-am miscat dar s-au incordat asa de tare incat un muschi de pe abdomen nu se lasa dilatat si au fost nevoiti sa-l taie.
A fost un chin infiorator,este oribil sa simti atata durere,ma bucur ca bebele tau este bine si nu a suferit.

La mine durerea inca persista dar nu la cicatrice ci la muschiul sectionat,fara anti-imflamatorii nu asi putea sa respir.
Sa nu faci marea greseala sa-l tii prea mult in brate pe bebe,roaga-l pe sotul tau sa-l puna la san noaptea in pat culcata pe o parte.
Asa vei cicatriza repede si sa nu stai mult in pat,plimbate prin casa sau daca poti iesi in curte la aer ,te vei simti bine.
Eu am inceput sa ies cu bebe la plimbare deja,dar dupa trei saptamani de pat si durere.
Pupici din costa rica

quote:
Originally posted by Mirabelac

Buna fetelor, va scriu repede cat doarme David, n-am citit nimic din urma, va multumesc din suflet pt. urarile voastre si pt. suportul moral primit de la voi.

Pe scurt: bebe David, nascut prin cezariana, pe 21 sept ora 15, 3200 gr, scor apgar 9-10, 51 cm, perfect sanatos.

Nu vreau sa va sperii dar pot sa va spun ca cezariana in sine a fost un cosmar, n-a prins anestezia si am simtit absolut tot, cred ca daca nasteam natural nu simteam asa dureri, drii. nu si-au dat seama, eu eram perfect constienta, la urma leam spus ce au vorbit in timpul operatiei, vorbeau de cumparaturi si faceau glume cu asistentele, in timp ce eu simteam cum ma casapesc efectiv.

S-a trezit David, plec si revin.

Mirabela sapt. 39 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

ok, am vazut chiar la timp!
Chair, ce ameteala cu ordinea postarilor! si persista de cateva zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ignatica,

Si eu fac parte din categoria mamici cu laptic mult si nu este o problema daca te "mulgi" si-l pastrezi la frigider.
Eu o tin pe papusica mea fara caciulita si ciorapei de cand s-a nascut,iar in camera sunt 21°C noaptea si 25°C ziua.
Vad ca nu are nici muci si nici racita nu pare!!

quote:
Originally posted by Ignatica

laliq felicitari pentru bebe grasunel, ma bucur mult pemtru voi.

CeciliaC eu am nascut fara epidurala, a fost greu intr-adevar, dar urmatorii 2 bebei tot fara epidurala vreau sa ii nasc. Initial eu as fi dorit epidurala, dar pentru ca am nascut prematur nu s-a pus problema, nici nu era de dorit sa se prelungeasca travaliul, iar bebe nu avea voie sa impinga prea mult cu capul. Am impins eu foarte mult.

Am nevoie de un sfat. Pentru ca sunt singura acasa toata ziua nu ma prea odihnesc si am lactatia scazuta dup-amiaza. In schimb noaptea sanii curg siroaie. Aseara m-am muls cu mana intr-o stilutza sterilizata si am pus lapticul la frigider ca sa am surplus de lapte de tzatzuca azi in cazul in care nu imi ajunge lapticul din sani la o masa.
E ok sa procedez asa? Mai e vreo mamica printre noi care face asta? Cat se poate pastra lapticul la frigider?

O alta intrebare? Care e temperatura in camera bebelului la voi? Il tineti cu caciulitza?

Ignatica

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

[quote]Originally posted by Crisnemes

Buna la toata lumea!

Pentru fetele care urmeaza sa nasteti natural nu uitati sa puneti in bagaj si fesi. Sunt foarte utile - se inveleste tamponul de vata cu o bucata de fasa , mai ales pentru epiziotomie e ok ca nu se lipeste vata de fire si nu ramane umed.

eu chiar mi le-am pregatit deja, dintr-o fasa de 10/15 si o punga de vata mare mi-au iesit 15 tampoane gata pregatite. ca sa nu stau in spital sa tai fasa cu foarfeca, sa mai pun mana pe clanta si apoi vata pe acolo. decat le scot cate unul si le folosesc. acum, eu stiu ca in spitalul meu nu sunt conditii. depinde cum e la voi.
Dana 37+

Mergi la inceput