Mamici de sept-oct 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Salutare burticutze si mamicutze.
Felicitari noilor mamici, bebei sanatosi, mancaciosi si somnorosi (ca al meu).
Noi suntem bine, dormim toata ziua si toata noaptea eventual cu tzitza in guritza. Mai avem putin icter - poatye ca de aia ne este asa somn dar important e ca mancam bine si dormim toata noaptea. Mai avem o problema cu un ochisor care ne curge si sper sa se rezolve sa nu fie cumva din cauza obstructiei canalului lacrimal.
Despre botez- ca intreba Alessia se poate face oricand chiar si in post. Chiar e foarte bine sa fie in zi de post dar petrecerea sa se faca atunci cand nu e zi de post. Biserica spune ca se face in maxim 40 de zile de la nastere si normal ca mama nu are voie sa participe pentru ca nu are cum sa intre in biserica pana in 40 de zile. Oricum majoritatea fac dupa aceste 40 de zile ca sa poata participa si mamicile la eveniment.
Eu insa deja ma pregatesc de botez. Duminica e fericitul eveniment chiar daca avem doar doua saptamani. Sunt nevoita pentru ca tati pleca la servici si mai vine acasa prin februarie, iar eu nu vreau sa stau cu bebele nebotezat atata timp. Chiar daca imi pare rau ca nu particip la eveniment sunt convinsa ca o sa ii fie mai bine puiului meu daca e botezat. Daca era dupa mine de fapt cred ca intram si in biserica dar ..nasu nostru si a baiatului e chiar preot asa ca nu am cum sa ma pun rau cu nasu.
Cam atat despre noi si daca vreti sa ne vedeti cat de mari suntem am pus si niste poze.
Va pupacim pe toate si nastere usoare celor care se pregatesc zilele acestea de marea intalnire.

Poze BB Albert Iustin

CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Giuliella eu am intrebat 2 preoti ref la intrarea mamicii in biserica...si mi s-a spus ca se face o molifta dupa 8 zile de la nastere...deci ai putea participa...vad ca si preotii ...fiecare cu sfaturile lui...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by Chantal

Dragele mele, va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine. De asemenea vreau sa va multumesc pentru compasiunea pe care mi-o aratati. Dupa cele intamplate am cazut intr-o depresie... Acum ma lupt sa imi revin, familia imi este alaturi si asta ma ajuta mult. Bebita mea a fost frumoasa ca un ingeras, cu obrajori rotunzi, cu piciorute grasute, scumpa mea fetita...
In loc sa o tin in brate, mergem in fiecare zi la mormintelul ei micut E ingrozitor si nu doresc nici celui mai rau dusman al meu sa treaca prin ce am trecut eu!
Nu stiu daca vreti sa o treceti si pe ea in listuta, eu m-as bucura mult pentru ca a fost si ea un sufletel, chiar daca a trait doar 2 zile. Cum credeti voi ca e mai bine...
S-a nascut pe 7 august la Maternitatea din Arad, cezariana de urgenta datorita unei decolari de placenta. Numele ei e Alexandra Sonia.
Acum merg la medic in Szeged. Aici nu voi mai naste!
Va pup si va doresc multa sanatate voua si bebeilor vostri!

Chantal acum ti-am vazut mesajul de la pagina 18...cred ca s-a intercalat...cum vad ca i s-a intamplat lui Nicolstoy...

Imi pare nespus de rau...am plans cand am citi ce ai scris...Iti doresc sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste acest necaz...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Itzy- Bitzy credema ca eu chiar ca as intra si drept sa iti spun auzisem tot de la un preot care spunea ca mamicile nu trebuie sa se ia dupa babe si sa nu rateze asa eveniment care este unic in viata lor..dar nu ma lasa nasu.. si chiar nu am ce sa fac. O sa il filmam si o sa ma uit si eu pe caseta ..ca nu am ce face.

Poze BB Albert Iustin
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

GIULIELLA- In max 40 zile? Iar sunt pe dinafaraEu ma gandeam sa-l fac pe la 2 luni. E tarziu?

CHANTAL- am aflat si eu acum! Nu cred ca ne citesti dar vreau sa stii ca suntem alaturi de tine si cu siguranta Dumnezeu te va ajuta sa ai un ingeras!
Incerc sa nu ma lansez in pareri despre incopetenta unor dr, ca nu vreti sa stiti cate am sa le spun

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pufy ce-ai patit mamicule ? E reactie postoperatorie sau ce e ?

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Alessia da intradevar maxim 40 de zile dar stai linistita ca poti face si dupa. Deci biserica asa spune- max 40 de zile, dar numai niste preoti foarte rigurosi mai respecta si ar avea de comentat pe chestia asta. Deci stai linistita ca poti face oricand vrei. Chiar si petrecere..ca nu cred ca o sa tii tu post si nu o sa faci botez cu dantuiala. Eu cred ca ar trebui sa se mai intalneasca sinoadele astea bisericesti sa mai clarifice niste canoane deastea ca noi am cam evoluat si vrem nu vrem ne cam impiedicam de regulile impuse acum sute de ani.
Eu sunt mai rebela dar cred si In Dumnezeu si chiar nu ma vreau sa raman cu impresia ca fac ceva care va fi pedepsit, mai ales ca e la mijloc bebele meu prefer sa il ascult pe nasu si sa nu intru in biserica pana la 40 de zile.
Pupici

Poze BB Albert Iustin
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Itzy tin pumnii pt maine. Nastere usoara indiferent pe unde va iesi

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor ce se intampla cu forumul asta..?am poastat si mesajul meu a aparut pe pagina 19.....nu ma mai joc...ma enerveaza la maxim faza asta.
Oare si acum la fel se intampla cu mesajul asta?

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Chantal, fruntea sus, o sa ai un bebe minunat cand o sa vrea Doamne-Doamne, sunt sigura!

Ce-i cu forumul asta, se tot intercaleaza mesajele, s-a intamplat ieri, azi la fel. Doar nu mai sunt mamici moderate... ieri au aparut cu intarziere mesajele Mexxei, azi ale lui Nicolstoy si a lui Chantal.

Se uita cineva la Antena 1 acum? E o mama care i-a facut un program infernal, dupa parerea mea, fetitei. In fiecare zi, dupa scoala si lectii, face ore de teatru sau pictura sau germana sau engleza etc. Si acum fetita sufera ca n-are prieteni si ca e respinsa. Nu mi se pare normal ca neimplinirile mamei sa se reverese asupra copilului, nu poti fi geniu cu forta.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput