1.Ora postarii mesajelor. 2.Link mesaje private
Raspunsuri - Pagina 3
dante01 spune:
problema a fost semnalata administratorului de ceva vreme, respectiv de ieri... http://img216.imageshack.us/img216/2779/mesajnu5.jpg
din pacate insa, nu a putut fi remediata pana acum...
speram sa se rezolve curand, ne cerem scuze pentru probleme creeate si va multumim pentru intelegere!
svety spune:
sa nu aruncati cu rosii in mine, dar...ora mea e tot decalata; e groaznic sa postezi de ex. inaintea celui care a deschis un subiect.
ps. mesaj. asta l-am scris la 10.35
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
KUKI spune:
Am si eu aceeasi problema, raspunsul apare postat cu o ora mai devreme decat ora reala. Dar asta numai cand postez de pe calculatorul de acasa. De la birou totul e in regula.
Asta, asa...in caz ca intereseaza pe cineva.
Caprioara spune:
Si eu am problema asta, azi am observat .
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
clayhanger spune:
Faptul ca uneori apare (pe pagina cu tabelul de subiecte) "Ultimul mesaj postat de X", cand ultimul mesaj afisat e postat de Y, are vreo legatura?
Mai observ uneori asta, dar nu de ieri de azi, acu cel putin o saptamana vazusem la un subiect.
Sau o fi de la mine?
clayhanger spune:
De exemplu acum, pe subiectul asta... La ora 18:43 apare ca ultimul mesaj era trimis de KUKI, la ora 17:07, desi al meu era Posted - 27/09/2006 : 17:56:35 si era ultimul afisat.
Numai eu vad asa? Acum ceva timp cand am vazut prima oara chestia asta nu mi se parea sa aiba legatura cu orele.
M-as bucura, de fapt, ca doar eu sa vad asa... sa fie de la mine.
blueeyes2003 spune:
E super enervant! Mesajele sunt decalate si ora la fel
De exemplu am postat la ora 20.17.Sa vedem cum apare mesajul!
MIRELA
katik spune:
si eu am pb. cu ora, de vreo doua zile, si sunt din timisoara nu de peste ocean (sau oi fi dusa io cu pluta?)
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
megbeng spune:
cel mai mult au de suferit topicurile unde se scrie mult (ex: la "mamici de...")si unde nu prea se mai intelege mare lucru din discutie, si nici nu poti relua 4-5-6 pagini, sa le tot citesti sa vezi daca a mai aparut ceva nou
..va intelegem, dar asteptam cu mare interes revenirea la normal a situatiei!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
LiliaToma spune:
si la noi e aceeasi problema... enervant
Lilia si Amelia( 26.09.2004)
poze
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)