PS In mesajul anterior era vorba exclusiv de ingrijitoare. Despre educatoare am auzit numai vorbe bune.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
La care gradinita a lucrat bona? Cred ca ar trebui sa stim care este numele acestei ingrijitoare. Din cate stiu eu conducerea gradinitei din Plevnei nu admite astfel de comportamente. Ceea ce aud ma ingrijoreaza dat find ca am copilul inscris la aceasta gradinita.
monu, noua ne-au spus de la inceput ca nu-i primeste cu febra. au in permanenta un cadru medical mediu si daca fac febra sau altceva suspect ii izoleaza (au o camera langa cabinetul medical).
Naty, si eu as fi curioasa despre care gradinita e vorba. Eventual si un nume al ingrijitoarei care avea asa un comportament. Parerea mea este ca bona ta exagereaza, dar daca tot a avut "bunavointa" sa-ti dezvaluie lucrurile astea poate ne ajuta sa luam ceva masuri.
bumbacel
ingerasului Tudor (9.12.2004) si viitoare mamica de al doilea ingeras 

Ce caracter "interesant" are bona ta, sa vada asa ceva si sa nu ia nici o masura. Intr-adevar e cineva cu care iti poti lasa copilul, poti sa fii sigura ca iti spune tot ce se intampla in lipsa ta!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...