gradinita MApN

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

multam pt raspunsuri, daca se poate mail... hornoiuc@yahoo.com

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florica visan spune:

buna fetelor
sunt o mamica cu fetita in al doilea an la gradinita MAPN, din Plevnei si sunt o mama multumita de ceea ce se intampla acolo intr-un procet de 90%.
educatoarele de la grupa fetei mele sunt foarte bine pregatite profesional, se lucreaza cu copii mult si adaptat pt. varsta lor.
mancarea este buna, zilnic afisat meniul, gradinita este curata dar din pacate se vede ca in ultimii ani bugetul este din ce in ce mai mic(curat dar investitii minime).
copii sunt tratati bine atat de doamnele educatoare cat si de ingrijitoare. am auzit ca la alte gradinite copii sunt bruscati ignorati, aici nu este cazul.
zilnic primesc acasa fisa de lucru a copilului, educatoarele sunt tot timpul disponibile sa-mi raspundala intrebari.
in ceea ce priveste conucerea exista o conducere administrativa(d-nul colonel)si una educativa(dna. directoare)
un lucru ce mie personal nu-mi place este acela ca dimineata este un soldat la poarta care te atentineaza sa nu mai depasesti ora 8 ca maine se inchide poarta, dar nu a exista nici un "maine" cu poarta inchisa.
daca aveti intrebari va raspund cu placere si va rog nu ma banuiti de relatii cu conducerea gardinitei ca nu este cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna, din toamna va trebui sa imi duc odraslele la gradi. Mai aveti info de actualitate cu privire la gradinitiele MApN?????

Va rog frumos!!! Puteti sa imi trimiteti PM sau e-mail daca doriti.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Tudor merge la gradi MApN din Plevnei. Ii place foarte mult deocamdata, iar noi suntem multumiti. Am ales aceasta gradinita si pentru faptul ca sunt putini copii in grupa (astazi dimineata erau opt )

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004) si viitoare mamica de al doilea ingeras

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu e cam devreme 8 dimineata? La noi la gradi e 8.30 si mi se pare cam devreme. Vorbesc de ora la care "se inchide poarta". Marea majoritate a job-urilor incep pe la 9-10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Mai e valabila regula aceea ca trebuie sa ai pe cineva in familie la MApN pt a primi copilul? Dar daca ai in MIRA se poate inscrie copilul la aceasta gradinita?

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Bumbacel te rog poti sa ne spui cum e cu racelile? au cadru medical in permanenta? sunt lasati copiii raciti sa vina la gradi? a mea raceste frecvent si nu vreau sa o imbolnavesc mai tare.

, mami de printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

m-ati omorat cu racelile astea!
in primii ani dar mai ales in primul an de colectivitate in marea lor majoritate copiii racesc foarte frecvent, la fel am patit si noi si nu numai noi, pe toti cei care ii stiu cu copii de varsta lui vladut in primul an au tras cu racelile, in al doilea an mai putin iar acum la grupa mijlocie Vladut nu a mai lipsit nici macar o zi de la gradi din cauza racealilor si sa nu credeti ca la gradi la care merge vlad e cadrul medical si nu sunt copii care sa nu vina raciti...pur si simplu si adaptat sistemul imunitar la conditiile respective, ca stiu ca nu va place treaba cu intarirea sistemului imuitar in conditiii de colectivitate, desi imi amintesc ca am citit un studiu facut in acest sens de medicii din UK, cum ca acei copii care sunt expusi la raceli inca de mici in timp dezvolta un sistem imunitar ff solid!

cu toate ca am fost off topic, nu da-ti cu rosii dar asta e parerea mea verificata si in practica si adeverita pe propriul copil!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Fiecare are dreptul sa isi expuna punctul de vedere.

Eu nu sunt de acord cu chestia racelile repetate duc la imunizarea copilului.

, mami de printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor, bona Ioanei mele a lucrat un timp la gradinita MAPN (nu stiu exact la care din ele).

Imi spune niste povesti cam nasoale de acolo: de la cel mai putin ingrijorator fapt, acela ca ingrijitoarele isi insusesc cam jumate din mancarea copiilor pana la lucruri care mie mi se par inadmisibile gen suturi in popou, imbranceli, vorbit foarte urat (ex. "ia pune mana si ia singur juacria, ce, asa te-a invatat ma-ta acasa sa-ti dea totul?", "ma-ta are servitori sau ce?").

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput