gradinita MApN
Buna seara, Bebe al nostru are 2 ani si 2 luni si ne straduim sa gasim o gradinita care sa ne multumeasca (deocamdata pe noi). tam aproape de spitalul militar. Voi stiti o gradinita (cu care ati avut experienta buna)in zona? Ce stiti de gradinita MApN?
Cu drag
Raspunsuri
CristinaT spune:
Oana a fost la gradinita asta 3 ani. Inainte am fost la o particulara ( si aproape de casa) si am retras-o. Eu am fost multumita. Daca vrei vorbim mai multe pe e-mail.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
cristinamh spune:
de ce pe mail??![]()
si pe mine ma intereseaza subiectul... ce e de bine si ce e de rau la gradi MApN?? la ce surprize sa ma astept??
multumesc anticipat si pt un mail, daca nu se poate discuta public...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
capcaunul spune:
Pentru a va putea inscrie copilul trebuie ca unul din familie sa fie cadru MApN activ sau macar in rezerva.
Gradinita are doua surse de finantare: MApN si MEC. Ceea ce si explica conducerea bicefala: un director administrativ (un colonel sau ce-o mai fi) si un director pe linia educativa.
Sa nu va imaginati insa ca se face militarie
.
In afara directorului administrativ tot personalul este civil.
Trecand peste neajunsurile tipice unei gradinite bugetare se poate spune dupa zambetele copiilor care o frecventeaza ca este o alegere buna.
O explicatie underground a succesului ei este ca se simte mana forte a administratiei militare in ceea ce priveste aprovizionarea, utilitatile, intretinerea, curatenia.
Capcaun civil
CristinaT spune:
cristinamh, uite ce se scrie la alte mesaje despre mamicile multumite de gradinite:
Eu, fara sa te superi, am o teorie: cand o mama e prea multumite de o gradinita/scoala din Romania:
- ori e paralela
- ori are pile (pupa maini si dosuri sau le pupa altii pentru ea)
- ori nu are nici un fel de asteptari
- ori e cea mai al naibii de norocoasa persoana din cate exista
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
uite ce se scrie la alte mesaje despre mamicile multumite de gradinite:
Eu, fara sa te superi, am o teorie: cand o mama e prea multumite de o gradinita/scoala din Romania:
- ori e paralela
- ori are pile (pupa maini si dosuri sau le pupa altii pentru ea)
- ori nu are nici un fel de asteptari
- ori e cea mai al naibii de norocoasa persoana din cate exista
CristinaT, cred ca se facea referire la mamicile supermultumite, nu la cele multumite.
CristinaT spune:
capcaunul, sunt genul care previn. Si oricum tu ai explicat foarte bine cum stau lucrurile.
cristinamh, eu iti pot raspunde pe e-mail.
bumbacel spune:
CristinaT, ti-am trimis un mesaj.
Multumesc mult
bumbacel
ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

fica spune:
Draga Capcaun civil, ai copii la acea gradinita?
daca poti am dorii cat mai multe detalii pe forum sau PM cum crezi tu ca e mai bine!
legat de inscriere nu e o problema avem militari destui in familie
anesimone spune:
Unde se afla gradinita?Este valabil si pentru cei din cadrul armatei care au iesit la pensie prin ordonanta?
CristinaT spune:
Probabil ca da. Sunt 2 cele pe care le stiu eu: una la Cismigiu si una pe Calea Plevnei.