@ construit CASA !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 14
argo spune:
Cu ce firma ai lucrat, Alinutza, ca ce povestesti tu nu e in regula deloc... Noi am facut pana la urma comanda la Gerard, iar cei care aduc tabla se numesc s.c. test 2 com. Oricum, daca zici ca ei au masurat, normal ca ar trebui sa o ia inapoi. Numai sa nu se lege de montaj, dat fiind ca nu l-au facut ei(cine stie, pot spune ca de-aia ti-a ramas, ca nu ai facut montajul cum trebuie)... Desi 102 coli... Spune-ne ce ai rezolvat, cand ai un raspuns de la ei....
Si apropo de Fakro, si pe mine ma tenteaza, dar am intrat pe site-ul lor si am vazut ca sunt din Brasov. Tu stii cumva, au punct de lucru si in Bucuresti?
CRIXIA spune:
quote:
Originally posted by argo
A, scuze, de fapt Crixia spunea ca a cumparat scara de la ei... Sunt seriosi, Crixia?
Andreea
Noi am luat scara de la un dealer local, cei care mi-ai vandut/montat tigla.
Cunosc pe cineva care are 2 ferestre de mansarda: Velux+Fakro si este mai multumita de Fakro.
Miramar spune:
Fetelor maine fac o saptamana de cadn m-am mutat in casa noua si e asa de biiiiiineeeeee!!!!! Pana la sfarsitul saptamanii o sa fac si poze sa po vedeti si voi.
maggda spune:
quote:
Originally posted by Miramar
Fetelor maine fac o saptamana de cadn m-am mutat in casa noua si e asa de biiiiiineeeeee!!!!! Pana la sfarsitul saptamanii o sa fac si poze sa po vedeti si voi.
felicitari!!!!sa traiti 100 de ani fara reparatii(voi ) ca sa va puteti bucura de ea
Magda si Bianca 8 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
CRIXIA spune:
Super veste Miramar!
Sa fiti sanatosi si sa locuiti fericiti in casuta!
Sper sa te urmez!
Fetele, vin si eu cu o veste: am bucatarie!
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2856916820053445305YUHwlv
Miramar spune:
Super bucataria Crixia...pai inseamna ca nu esti mult in urma mea. Faci sarbatorile in casa noua.
N-am apucat sa fac poze mai ales ca am revenit la servici, dar in weekendul asta prelungit sigur fac si le pun si pe net.
denis spune:
Fetele, care ati construit casa, in regie proprie...
Din primavara ma apuc si eu si mi-ar prinde bine recomandarea unor echipe (prefer echipe, nu firme pt ca ar costa mai mult) de incredere...
Multumesc mult
argo spune:
Felictari, Miramar !!! Sa aveti parte numai de bucurii in noua casa!
Denis, depinde in ce zona iti construiesti casa, echipa care a lucrat la noi (pana la "rosu") este ok, dar ar fi niste probleme pentru ei cu locatia, din cate stiu. Eu i-as recomanda cam 90%, restul de 10 tinand de termenele pe care le respecta mai mult sau mai putin. Dar, din experienta mea, asta e o problema mai putin importanta fata de cea a furatului sau a unei executii proaste. De fapt, daca ma gandesc putin, chiar m-am inteles f. bine cu ei. Oricum, iti recomand din suflet sa iti gasesti si un diriginte de santier bun, daca vrei sa iti faci casa in regie proprie.
denis spune:
Andreea
Constrium casa la 15 km de Bucuresti, dupa Chitila...deci n-ar fi departe. Daca ti s-au parut ok, da-mi si mie coordonatele lor pe privat. Imi vor face o evaluare prealabila a materialelor pe baza proiectului?
De ce n-ai finalizat constructia cu ei...???
Oricum, da-mi pe privat informatiile si coordonatele lor...
Diriginte de santier n-ati avut? Ca noi n-avem persoane de incredere care sa se ocupe...Asa ca...preferam recomandari.
Multumesc si pupici
Denisa, mami lui Cosmin