@ construit CASA !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 13
x_alinutza spune:
quote:
Originally posted by argo
Salutare tuturor si bine v-am regasit pe cei cu care vorbeam acum un an la acest subiect...
Crixia, am vazut ca mai ai putin si termini, ma bucur mult pentru tine, iti doresc sa faci acest Craciun in casa noua.
Noi ne-am apucat abia in iulie(a.c.) de constructie, iar acum am o mare dilema referitoare la acoperis, mai exact la ce fel de tabla sa folosim. Noua ne-a placut f. mult Gerard-ul, dar preturile sunt destul de "piperate". x_alinutza, am vazut ca tu ai scris ceva de Gerard, te rog frumos, da-mi un sfat: sa pun astfel de tabla sau nu? Si, mai ales, te rog spune-mi cat te-a costat pe tine si de unde ai luat ca eu am gasit mai multi distribuitori, oferta am doar de la unii...
Andreea
Intr-adevar noi avem tabla gerard shi ne place la nebunie. Noi am redus factura, avand un prieten de familie care se pricepe la montat! Plus ca era suprafata destul de mare... si am obtinut 5% discount.
Hai ca revin cu poze! Sper sa reusesc!
x_alinutza spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/x_alinutza/album?.dir=7a62re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/x_alinutza/my_photos
P.S. Tabla nu e asa albastra... E mai mult gri!
argo spune:
Da, stiu culoarea de asa zis "gri" de la Gerard, e f.frumoasa... Dar te-ai gandit cum asortezi cu ferestrele? Ce culoare le faci? Si vad in poze ca tocmai se monta... Ai terminat?
Te intreb, pentru ca noi nu stim daca sa mai montam acum, sau sa lasam pana la primavara si intre timp sa acoperim cu o folie astereala...
x_alinutza spune:
Culoarea e saphire (pietricelele sunt albastre si negre - mai multe negre).
Inca n-am terminat de montat ca avem ceva calcane, pe care le-am izolat, sa nu murdarim tabla mai tarziu. Plus ca avem si un luminator. Cred ca in 2 zile e gata!
Eu cred ca e obligatoriu sa puneti tabla, ca se strica lemnul pana la primavara. Dar folie inca nu ati pus? Daca nu, sa luati ceva de calitate, chiar daca e mai scumpa!
Intr-adevar, ferestrele vor fi tot gri, nu intreba de ce Dar nu gasim un furnizor serios!
argo spune:
quote:
Originally posted by x_alinutza
Intr-adevar, ferestrele vor fi tot gri, nu intreba de ce Dar nu gasim un furnizor serios!
aLINUTZa
asta da idee...
Nu, nu am pus inca folia, eu ma gandeam ca acopar cu o folie normala pana la primavara, doar pentru protectie. Mi-e frica sa nu faca montajul prost din cauza frigului si a vremii.
Luminator? Adica o fereastra in acoperis gen velux? Noi asa ceva avem, dar inca nu stiu de la cine sa o luam, ca sa nu avem probleme mai tarziu..(ca am auzit si despre asta o groaza de povesti)
x_alinutza spune:
Ce povesti?
Da Velux, dar noi am facut rost de la cineva ce a adus din germ, ca din ro... Daca nu avea tipu asta, cred ca luam Fakro.
Eu zic, dak vrei sa lasi la anu, mai bine cumperi o folie buna, de aia speciala pt acoperis, ca tot trebe pusa...! Noi am pus o folie groasa parca e prelata. A plouat vreo 3 zile cand asteptam tabla shi TOT S-A INFILTRAT APA!
Nu te-as sfatui sa mai amai cu acoperisul!
x_alinutza spune:
Am terminat ieri cu acoperisul, dar ne-au ramas 102 coli de tabla! Asta inseamna aprox 30 mil vechi! Sper sa ma inteleg cu furnizorul, ca altfel... nu stiu ce fac!
CRIXIA spune:
wow Alinutza, cam multe totusi! Trebuie sa le primeasca inapoi! Cine a facut necesarul?
Noi am dus schita acoperisului si au facut ei necesarul de materiale pe categorii, si ne-a ramas 1 foaie si jumate. Am pastrat-o pentru cusca cainelui, sa aibe acoperis in ton!