@ construit CASA !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns argo spune:

Cu ce firma ai lucrat, Alinutza, ca ce povestesti tu nu e in regula deloc... Noi am facut pana la urma comanda la Gerard, iar cei care aduc tabla se numesc s.c. test 2 com. Oricum, daca zici ca ei au masurat, normal ca ar trebui sa o ia inapoi. Numai sa nu se lege de montaj, dat fiind ca nu l-au facut ei(cine stie, pot spune ca de-aia ti-a ramas, ca nu ai facut montajul cum trebuie)... Desi 102 coli... Spune-ne ce ai rezolvat, cand ai un raspuns de la ei....
Si apropo de Fakro, si pe mine ma tenteaza, dar am intrat pe site-ul lor si am vazut ca sunt din Brasov. Tu stii cumva, au punct de lucru si in Bucuresti?

Mergi la inceput

A, scuze, de fapt Crixia spunea ca a cumparat scara de la ei... Sunt seriosi, Crixia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by argo

A, scuze, de fapt Crixia spunea ca a cumparat scara de la ei... Sunt seriosi, Crixia?

Andreea

Noi am luat scara de la un dealer local, cei care mi-ai vandut/montat tigla.
Cunosc pe cineva care are 2 ferestre de mansarda: Velux+Fakro si este mai multumita de Fakro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor maine fac o saptamana de cadn m-am mutat in casa noua si e asa de biiiiiineeeeee!!!!! Pana la sfarsitul saptamanii o sa fac si poze sa po vedeti si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by Miramar

Fetelor maine fac o saptamana de cadn m-am mutat in casa noua si e asa de biiiiiineeeeee!!!!! Pana la sfarsitul saptamanii o sa fac si poze sa po vedeti si voi.

felicitari!!!!sa traiti 100 de ani fara reparatii(voi ) ca sa va puteti bucura de ea

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Super veste Miramar!
Sa fiti sanatosi si sa locuiti fericiti in casuta!

Sper sa te urmez!

Fetele, vin si eu cu o veste: am bucatarie!
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2856916820053445305YUHwlv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Super bucataria Crixia...pai inseamna ca nu esti mult in urma mea. Faci sarbatorile in casa noua.

N-am apucat sa fac poze mai ales ca am revenit la servici, dar in weekendul asta prelungit sigur fac si le pun si pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Fetele, care ati construit casa, in regie proprie...
Din primavara ma apuc si eu si mi-ar prinde bine recomandarea unor echipe (prefer echipe, nu firme pt ca ar costa mai mult) de incredere...

Multumesc mult

Mergi la inceput

Felictari, Miramar !!! Sa aveti parte numai de bucurii in noua casa!

Denis, depinde in ce zona iti construiesti casa, echipa care a lucrat la noi (pana la "rosu") este ok, dar ar fi niste probleme pentru ei cu locatia, din cate stiu. Eu i-as recomanda cam 90%, restul de 10 tinand de termenele pe care le respecta mai mult sau mai putin. Dar, din experienta mea, asta e o problema mai putin importanta fata de cea a furatului sau a unei executii proaste. De fapt, daca ma gandesc putin, chiar m-am inteles f. bine cu ei. Oricum, iti recomand din suflet sa iti gasesti si un diriginte de santier bun, daca vrei sa iti faci casa in regie proprie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Andreea

Constrium casa la 15 km de Bucuresti, dupa Chitila...deci n-ar fi departe. Daca ti s-au parut ok, da-mi si mie coordonatele lor pe privat. Imi vor face o evaluare prealabila a materialelor pe baza proiectului?
De ce n-ai finalizat constructia cu ei...???
Oricum, da-mi pe privat informatiile si coordonatele lor...
Diriginte de santier n-ati avut? Ca noi n-avem persoane de incredere care sa se ocupe...Asa ca...preferam recomandari.

Multumesc si pupici
Denisa, mami lui Cosmin

Mergi la inceput