@ construit CASA !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Multam Jone! Sper si eu sa nu cheltui enorm pe gaze!

MAi avem un perete exterior de tencuit si apoi voi pune poze
In paralel placam parterul(gresie, faianta-hol, bucatarie, baie), mai putin, ca e vreme buna de lucrat afara.
Avem 2-3 trotuare turnate ca prima mana, asa sa nu calacm pe pamant!

Deja avem un locuitor permanent- un catel care s-a retras la noi in curte si de vreo 3 seri il gasim la noi!

Io vreau de Craciun sa ne mutam, dar mai sunt atatea amanunte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

ah sa vezi dupa ce te muti cum incepi sa le vezi.
tin pumnii sa faceti craciunul in casa noua!

trotuare??? noi momentan calcam pana la poarta pe paleti de lemn.

jo si alexandra

home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phieg spune:

quote:
Originally posted by CRIXIA

Multam Jone! Sper si eu sa nu cheltui enorm pe gaze!

MAi avem un perete exterior de tencuit si apoi voi pune poze
In paralel placam parterul(gresie, faianta-hol, bucatarie, baie), mai putin, ca e vreme buna de lucrat afara.
Avem 2-3 trotuare turnate ca prima mana, asa sa nu calacm pe pamant!

Deja avem un locuitor permanent- un catel care s-a retras la noi in curte si de vreo 3 seri il gasim la noi!

Io vreau de Craciun sa ne mutam, dar mai sunt atatea amanunte!

Si noi tot de craciun <anul trecut> ne-am mutat, inca nu terminaseram de despachetat si am avut o surpriza de la prieteni...ne-am pomenit cu ei din ajunul craciunului si tinete de inaugurat casa...e minunat sa iti faci craciunul in noua casa, oricat de greu ar fi ..... asa ca iti doresc si tie sa ai cel putin aceeasi bucurie pe care am avut-o noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns argo spune:

Salutare tuturor si bine v-am regasit pe cei cu care vorbeam acum un an la acest subiect...
Crixia, am vazut ca mai ai putin si termini, ma bucur mult pentru tine, iti doresc sa faci acest Craciun in casa noua.
Noi ne-am apucat abia in iulie(a.c.) de constructie, iar acum am o mare dilema referitoare la acoperis, mai exact la ce fel de tabla sa folosim. Noua ne-a placut f. mult Gerard-ul, dar preturile sunt destul de "piperate". x_alinutza, am vazut ca tu ai scris ceva de Gerard, te rog frumos, da-mi un sfat: sa pun astfel de tabla sau nu? Si, mai ales, te rog spune-mi cat te-a costat pe tine si de unde ai luat ca eu am gasit mai multi distribuitori, oferta am doar de la unii...

Mergi la inceput

Multumesc Phieg si Argo si voua tuturor!
De abia astept sa inchid usa pe interior si sa spunem: Prima noapte in casa noastra! Sigur sotul meu va da drumul la muzica tare, tare, ca de abia asteapta, iar eu sa savurez linistea din jur, sa nu mai aud cum trag vecinii apa la wc si alte chestii!
Cum zici tu, Phieg, cred ca ar fi bine sa inauguram inainte de despachetare, ca sa nu muncim de 2x la asezat!
Prima va veni BUCATARIA, pentru care eu ma bucur enorm.
Promit ca am sa pun si ceva poze, zilele astea se elibereaza exteriorul de schele, si am sa fac poze int-exterior.
Imi cer scuze, dar ajungem doar seara la casa, asa ca poze doar sambata sau duminica.

Vreau sa va spun ca SOLUTIA pentru trepte ne-a scos peri albi! Gresie, lemn.... pe treapta doar, fara contratreapta, imbracata complet.... am tot oscilat si tot nu ne-am hotarat! cred ca o sa ne mutam si o sa punem niste presuri pe scari, ca sa ascunda betonul!

Spor la treaba! Vremea sa tina cu voi!

Mergi la inceput

Argo, cere calculatie si de la PLANNJA,!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns argo spune:

Da, ai dreptate, multam', auzisem si eu de Plannja, dar apoi am uitat. Tu stii lucruri bune despre tabla de tipul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Crixia eu am pus lemn pe treapta+contratreapta si avem balustrada-mana curenta din inox. Orice ai alege - lemn sau gresie nu iti recomand sa nu faci si contratreapta. Socrii mei la casa lor de vacanta au treapta cu lemnfara contratreapta - acolo e tencuit. Arata frumos si e mai ieftin dar se murdareste - cand calci dai cu piciorul si se vede urat.

Azi mi-au livrat si dormitorul doar ca salteaua la pat vine abia miercuri, caci am cumparat-o separat. Abia astept sa-l vad diseara. L-a receptionat sotul.

Mergi la inceput

Gata, m-am lasat convinsa ca trebuie musai cu contratreapta! Mesajul tau, Miramar l-am mai auzit, dar nu vroiam sa-l accept, ca asa am eu un stol de pitici pe creier, dar cand numar acum pe degete cata lume mi-a zis pune si contratreapta!!! ma las pagubasa si va accept pe toti!

Miramar cum e dormitorul, ce marca? Sa-l stapaniti sanatosi! Ce saltea ai ales?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by argo

Da, ai dreptate, multam', auzisem si eu de Plannja, dar apoi am uitat. Tu stii lucruri bune despre tabla de tipul asta?

Andreea

Andreea, sa stii ca eram tentati sa cerem o calculatie, dar la noi in oras de abia se organiza dealerul!
Intra pe site-ul plannja si vezi dealerii pe Buc, solicita-le calculatie, vezi care sunt mai seriosi!

Mergi la inceput