Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 13
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Deja am ametit de citit in urma, nici nu mai stiu ce vreti sa stiti si ce vreau sa va intreb....
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Da, mai Feli, ai dreptate!!!

Daca vreti sa va descretiti fruntzile cititzi perle de la bac
Camy & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
felicia74 spune:
Plangeri se primesc aici (ma rog, se scriu, ca vad ca nu raspunde nimeni):
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=84769
joy04 spune:
doarme piticu, dupa ce a refuzat TOTAL sa manance!!!!!!!+
i-am dat cu calgel si s-a culcat.
MADAU, pai nu am stiut ca iei laptele...
daca iti prisosete, da de stire ca al meu pitic il papa.
CAMELIA, stiu ca ai avut probleme, dar ramasesem cu ideea ca a fost rubeola.
chiar ma gandeam ca te vaccinezi de una si dai de alta.
IOANA....este noapte de noapte asa....
chiar ma gandeam cand am nascutce usor ma trezesc noaptea, adica nu apuca sa urle, doar sa chitaie si eram cu tatza in gura lui.
acum....sunt derutata complet, imi ia ceva timp sa ma dau jos dn pat, nu stiu de mine.
il aud, ma ridic in fund si stau si 30 secunde pana sa ajung la el.
si eu i-am pus aparatori la patut. are tarc patutul dar mi se pare ca noaptea este racoare acolo jos si ca atare i le-am pus.
la fel ca SIMON, le-a rupt...acum le-am prins cu ace de siguranta.
FELI, ma speriasei, deja ma gandeam ca nu voi dormi DELOC noaptile.
fetele, sa fiu sincera nu ma gandesc asa curand la al doilea bb....chiar simt nevoia de liniste...
GABITACO....ce afci???? cum iti este???
CAMELIA, s-ar putea sa fie o viroza de face febra.
dar sa-i dai romergan????
ma gandesc ca si eu i-as baga puiului ceva sa doarma...dar NU-i voi da.
peritolul ala a fost asa....
gata, fug sa-mi fac manichiura...
acasa, singurica, ce va gandeati????
ca as sta linistita acolo???
cu cristi care suna la 10 minute??
no way
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
anda77 spune:
test
nu s-a rezilvat nimic, tot cu o ora inainte se posteaza. mi e imi e lehamite sa mai postez ceva din cauza asta.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Gandacel spune:
Sincer, eu n-am nici un chef sa ma mai uit in urma sa vad daca nu cumva mi-a raspuns cineva inainte sa pun intrebarea... N-am timp, nu sunt la serviciu ca sa ma concentrez si sa-mi impun vointa sa termin ce-am inceput. Parca as citi o carte de la coada la cap, apoi iar in sensul firesc... E chiar obositor. Neuronul meu e lesinat de-a dreptul.
La subiectul unde s-a semnalat problema, ce sa zic? am postat si eu, dar asa, degeaba. E destul de clar ca un raspuns din partea administratorilor nu o sa vina, decat POATE in momentul rezolvarii, daca nu cumva vor considera ca e suficient ca s-a rezolvat si nu se mai plange nimeni...
Gata cu plansul degeaba. Sa va zic ce chestie absolut caraghioasa face Bogdan de cateva zile. Caraie, toarce, nu stiu cum sa zic... face trrrrrrr ori crrrrr ori grrrrr lung asa, cam cum toarce pisica de placere, numai ca mai tare. Si tot la placere face!
Gandacel
si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel spune:
Mai, am ajuns sa dau refersh si sa ma uit in sus?! In loc in jos, dupa mesajul meu?! rau am ajuns!
Gandacel
si Bogdanel (14.11.2005)
anda77 spune:
felicia, cand faceam ieri testele alea am dat ora inainte, inapoi, in toate directiile
. nu e asa de simpla solutia. e ceva de pe server cred eu.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi la pranz.
Noi am fost azi de dimineatza afara, ca e prea frumos ca sa nu amortizam frumusetze de vreme. Iacata progrese: mergem din ce in ce mai bine,www.dropshots.com/day.php?userid=184762&cdate=20060926&ctime=145637" target="_blank">mai nou cu hamul!!!!
Vad ca sunt bebelaci bolnaviori, asa ca le uram muuulta sanatate si sa se repare repede de tot.
Madau- la raceala noi am luat asa - desi nu am avut febra, doar muci la greu, dar nu chiar sa curga nici aia garla: Vibrocil in nas, Nurofen de 3 ori pe zi si dr a zis ca daca curge nasul garla Colargol. la noi NU a fost cazul. A trecut inyr-o saptamana. Am scos-o si afara, la permisiunea doctorului, la fel si facut baitza.
De desfudat nasul, am facut-o cu batista babelusului.
Bic- sanatate muuulta si samaranditzei. Chiar, ce faza cu olitza,ca stiam ca voi ati fost precoce raaau.
Dordia- frigiderul se dezgeatza automat iar congelatorul NU. Daca vrei de-ala cu dezghetare totala si una si alat, adica no frost costa mult mai mult.![]()
Mai citesc si revin, sa nu ma placintzesc!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
melku spune:
azi i-am dat almete la pitica. pe miez de paine. i-a placut tare. facea mmmm de placere. cred si io. ca-i buna rau. o sa-i dau si cascaval acusica.
madau, pt mucisori la mine a mers f bine ophtamesone picaturi + ser fiziologic + apa de mare. Si pt stare de raceala, oscilococcinum, cate o fiola pe zi - juma dimineata, jumate seara, dizolvat in lichid si dat cu seringa.
Mamici care faceti gris cu lapte la pitici, cum il faceti? Cu lapte de vaca? Merge si cu lapte praf?
ia sa vedem mie unde imi apare mesajul...
melku & bebe Daria (2 nov 2005)
Pentru cine vrea sa ne vada la 9 luni
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
felicia74 spune:
Idee de la Doru: fetele din RO, ia verificati aveti cumva ora data inapoi automat de pc?
Hai ca poate identific eu solutia intre timp...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!