cine preseaza flori? (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

imi dai si mie linkul pt vitralii,caci am incercat sa deschid cel de la pg 2 sau 3 si nu mi-l mai ia.Te roooog!

irina

Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Uite, incearca inca o data, dai click pe "patterns":
http://geocities.com/stainedglasspatterns/index1.html
Daca vrei si alte modele, trimite-mi PM cu adresa email tau si iti trimit. Daca nu reusesti sa deschizi linkul iti pot trimite modele pe care le-am salvat in PC de acolo.
Fetele, pe inde sunteti...?
Ieri am fost la soacra-mea si am cules si eu frunze de vita salbatica rosii, vai ce frumoase sunt! Dar in afara de asta n-am gasit nimic altceva.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Multumesc,,dar as fi vrut si mura in gura cum sa fac.Acel patern mi-l pot imagina si eu ,problema mea e ca nu stiu cu ce sa lipesc,pe ce(doar pe sticla ati facut voi?)si cam in ce ordine.Si alta intrebare de incepatoare:la noi se gaseste vopsea relief?Cam pe unde?Sau voi folositi numai panglica data cu marker deasupra?Oare nu ar mege in lipsa de materiale trasata dunga cu silicon din pistolul de lipit la cald si apoi vopsita(ar merge bine,zic eu si oja cu sclipici mult;eu o folosesc foarte des la decoratiunile mele).
Mercic mult!

Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Irina, nu am facut vitraliile pe sticla ci pe hartie.
Fetelor, voiam sa va spun ca mi s-au presat super petalele de trandafir pe care le-am pus zilele trecute...E drept ca nu au trecut decat cateva zile, dar au ramas cu aceeasi culoare, galbena si alba. Acum imi pare rau ca nu am pus mai multe la ppresat.
Pupici si o saptamana frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Pai atunci sunt super vitraliile voastre.Am sperante si la mine acum ca am aflat ca sunt pe hartie.

irina gravidoasa33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mamescu, arata-ne si noua ce tip de decoratiuni faci (poze). Cred ca sunt foarte frumoase.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

As arata dar am ramas fara baterii la camera si nici acumulatorii nu mai sunt buni.Maine abia mai merg la cumparaturi.

irina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, eu am fost cam ocupata zilele astea. Uitati de ce :

CONCERT IRIS & FELICIA FILIP

Noapte buna!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Frumosi sunteti Diana! Sa traiasca gogoloasa!

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Mey, fetelor sunt in pana de idei cu floricelele mele, m-am plictisit de felicitari simple, tablouas nu ma incumet, cu lampile am dat gres, ce sa fac? Voi ce mai planuiti, daca mai planuiti ceva?
Diana- ce dulce si frumusica e Iulia! Eu n-am mai vazut-o de mult in poze, de cand era mai bebe, acum e o adevarata domnisorica! Si voi aratati tare bine!
Gabriela- da, in general petalele de trandafir se preseaza f. bine si nu sunt fragile nici cand sunt presate. Eu n-am mai vazut de mult pe aici, trebuie sa astept primavara
In schimb am gasit cateva panselute... sunt superbe, sa vedem cum or iesi. L-am pus pe sotzu' sa le culeaga si eu am am stat ceva mai departe ca mi-a fost rusine sa comit fapta, insa tentatia era prea mare!

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput