Inimioare de iulie-august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
Simonaci79 spune:
Buna ziua! Ce mai faceti? Cum ati dormit?
Ce se intampla oare cu forumul??? E tare ciudat! Citim intai raspunsurile si apoi intrebarile... Ieri cu Emaaimee si Yasmari, azi Cristina si Briana.... Dubios! Ca la ora apare bine....
Cristina- multumim mult de tot!!!! Si voua la fel!!!!
Briana- nici eu nu cred sa fie de la fier.... Noi nu luam fier, mi-a zis ca fara hemograma nu ii da si sa i-o fac ca e cam palid, si i-a iesit bine atunci si nu am luat iar acum analizele lui sunt f bune iar noi nu luam decat vigantol. Insa e f bine sa ii faci hemograma sa nu ii mai dai fier daca nu are nevoie... Iaurt de care i-ai dat? Mario a afcut odata niste bube urate de tot e drept ca numai la fundulet de la Zuzu, dar depinde si de reactia fiecarui copil.... Iar rosie i-ai mai dat pana acum in aceeasi forma? Ca eu stiu ca rosia e alergenica si sunt si oameni mari care nu o tolereaza.... Succes mult si sanatate, sa scapati repede de bubite si de probleme!!! Si bafta la analize! (se poate sa fie si de la paraziti, acum nu stiu ce a zic, si eu i-am dus lui Mario 3 probe si nu a iesit nimic...) Pupici Anei si tie!!!!
caterina71 spune:
Buna dimineata, dragelor
Noi am avut un weeekend asa cum nu-mi mai doresc. Am fost sambata la controlul de 1 an si 2 luni si a facut Alexa vaccinul. Priorix-ul. N-a prea plans, dar mai bine plangea, dacet cum am patit-o. Ne-am intors, a mancat, am culcat-o, iar dupa ce s-a trezit a inceput sa-I curga nasul. Dar asa, robinet. Noaptea s-a trezit din ora in ora inecandu-se cu mucisorii, ieri toata ziua acelasi robinet. Medicamentele, la greu… Azi-noapte a fost mai bine, dar tot n-a fost OK. Iar de dimineata a inceput sa-mi curga si mie nasul, desi de sambata deja iau aspirina bayer si pastile de gat… Acu suntem 2 suferinde, cu ochii in lacrimi, ca ne curg si astia…
Ma duk sa citesc voi cum ati petrecut weekendul, sa vad impresii de la babyexpo, ca noi, va dati seama, n-am mai ajuns.
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
caterina71 spune:
La Multi Ani! Laura, acu am vazut. Sa fi fericita cu puii tai si cu sotul! Sa-i cresteti frumos pe gemenuci si sa fiti fericiti toti 4!
Pupici,
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
Monica-Elena spune:
Simonaci pai sunt exact vaccinurile din carnetul de vaccinari numai ca noi am optat de la nastere ptr vaccinarea cu Infanrix si nu ptr cele de la policlinica sau medic de familie care sunt gratuite. Deci si tu daca ai respecatat grila la fel i-ai facut vaccinurile la o zi de la nastere, la 2,4,6 luni la un an fix si la 1 an si o luna sau 5 luni aiciu marja e mai mare in functie de medici. Iar acum obligatoriu mai este la 2 ani jumate dar noi vom face sup[limentar si varilixul in primavara. Ma mai gandesc daca ii fac hepatita a dar tot la anul.
caterina71 spune:
Diana, sper sa recuperezi datele de pe hard. Si sa-ti faci la chestiile foarte importante CD-uri. Si eu am patit asa cu hardul de la Laptop, si aveam pe el toate pozele fetei, noroc c-a reusit sotul sa recupereze, ca altfel …
Sa va zic retetele. Eu fierb in continuare carnea separat. Si pentru sosul de rosii am fiert o ceapa mica, un morcov mic si un ardei. Cand au fost fierte, am scurs apa si am pus suc de rosii facut in casa, fara samburi, verdeata si am mai clocotit putin. Iar telina sau prazul le-am fiert separat, in sita, la abur, ca nu stiam daca accepta gustul, si aveam pregatita pentru a doua portie de mancare paste de orez pe care sa le pun in sos. Am mixat sosul cu carnea, ulei de masline si putina sare si in jumate de cantitate am pus o data praz, o data telina, fierte. Si pentru ca a mancat cu pofta, data urmatoare fierb telina/prazul direct in sos.
Pupici,
Alexa mititica
andre_ea spune:
Laura, mai nou toata lumea recomanda ca fructele sa fie mancate inainte de masa pentru ca se digera mai usor decat carnea sau alte alimente. In toate dietele si regulile de alimentatie sanatoasa se specifica. Mie chiar mi-e ciuda ca nu prea pot sa ma obisnuiesc asa, atat de tare mi-a inoculat mama ideea ca fructele sunt desert.
Cu dormitul la pranz, ma gandisem si eu la inceputul verii sa-l fac sa doarma o singura data. Ma gandeam ca doarme exact la orele la care inca se putea iesi afara, si sta treaz la ora pranzului cand e cald. Am deschis un subiect la "parintii" si am fost certata de toata lumea. Mi s-a spus sa las copilul in ritmul lui, si ca aproximativ in jurul varstei de 1.6 ani trec singuri la un singur somn. L-am lasat in pace. Acum doarme cam 1/1.5h de la 11 si inca ~1h de pe la 4.
Cu dormitul in pat cu copilul eu zic sa faci cum crezi tu ca e mai bine. Tudor adoarme la tati in pat seara si il mutam adormit la el in patut. Si cand se trezeste peste noapte (pentru ca inca se trezeste
) il iau la mine in pat si adoarme dupa ce bea laptic si apoi iar il mut la el. Eu am pat de mijloc si mi-e frica sa nu cada.
Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE
andre_ea spune:
Simona, am vazut pozele blondutului. E un scumpic! Mai esti sigura ca copilul ala avea 5-6 luni? Parca nu-mi vine sa cred. N-am mai auzit copil sa mearga asa devreme de-a busilea. Si rapid!
Felicitari pentru locul 2 si mai ales pentru mersul in picioare! Cu mersul de-a busilea se termina in momentul in care invata sa se ridice singur in picioare. Tudor la inceput mergea de-a busilea pana la mine sau la canapea, ma rog, ceva de care se putea agata sa se ridice in picioare. Dupa ce a invatat sa se ridice singur a uitat mersul in 4 labe.![]()
Caterina, sanatate multa! Si noi suntem raciti, toata familia. E o epidemie. Aveti grija de voi!
Briana, sanatate multa! Nu stiu ce ar putea avea Ana, dar va tin pumnii sa treaca repede.
La noi a cazut si ultima reduta: tati. De ieri l-a luat si pe el raceala. Off si sunt vreo 2-3 zile in care te simti rau de tot. Mama tocmai e in faza asta. Eu am cam scapat. Mai curge putin nasul si e infundat seara.
Tudor cred ca e mai bine. Si lui ii mai curge nasul, dar noaptea trecuta a respirat pe nas fara sa-i fi pus picaturi. Dar tuseste inca.![]()
Ati vazut fetelor ca s-a adunat lumea de pe drumuri cum a dat frigul? V-am spus eu ca asta se va intampla. Va era voua frica ca se sparge gasca...
POZE
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Yasmari, ma bucur ca sunteti bine si ca ati revenit
.
Simona, m-am distrat cum ai povestit, pupam baiatul chiar daca e pe locul 2
.
Cati, Briana, sanatate multa
.
Laura25, parerea mea personala este ca nu ai cum sa le impui sa manance sau sa doarma intr-un anume fel. Sara, dimineata mananca mai consistent(paine, unt, cascaval, branza, rosii, miere -ma rog, in fiecare zi fac alta combinatie), in schimb seara nu prea mai serveste decat fructe(o mai pacalesc eu si cu altele, dar in cantitate foarte mica - n-am ce sa fac
).
De dormit, doarme 1 singura data pe zi - 2h sau 2h jumate, asta de cand a implinit 1 an. Se trezeste la 7 sau 7.30 si dupa 5 ore fix, adoarme. Seara se culca la 21.
De dormit doarme cu noi
, noi suntem de vina, dar cand voi avea nervii mai tari am sa incerc s-o mut in camera ei, nu ma las.
Pupici de 2 ori, si pentru cei 28 de ani frumosi
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
andre_ea spune:
Vreau sa mai completez listuta de cuvinte a lui Tudor cu 2 pe care le-am uitat
:
- nani (il zice cand vede caruciorul, nu va spun de ce
)
- chia (cheia)
Si gata, pentru ca oricum zice tot felul de cuvinte pe care a doua zi le uita si le reia cand nici nu te astepti.
POZE
MONAI spune:
Andre_ea, sanatate multa si voua.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...