Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
marybell spune:
Ptr Catalina si Adinush
fetelor imi pare rau nu am vrut sa va induc in eroare ci din contra am vrut sa va ajut....
uitati aici unde am vazut indexul pe care vi l-am dat si voua
http://www.houseofguides.ro/tmame.html
pupici
Mary
Liuda spune:
eu sa mananc paine cu unt? nu ma tredeam in stare... era ceva de neinteles... si acum infulec untul ala care inainte era scarbos (acum s-a facut bun). Sau sa mananc eu corn dimineata (eu in genere nu mancam simineata)??? Ce-i aia corn? FFUUUU . Si acum e bun cu lapte... ei si mai multe din astea am, care inainte nu le mancam si acum sant ca mierea.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 1 zi
Catalina spune:
Mary, stai mama linistita, diferite surse spun diferite chestii ... Cel mai bine e sa o iei pe saptamani ca asa o iau si doctorii.
mihacarm2002 spune:
Mai, Catalina, stii si tu proverbul: Cin' s-a fript cu ciorba sufla si-n iaurt. Tu ai trecut prin multe si acum orice semn te nelinistete. Parerea mea e sa nu iei niciun medicament pana la urmatoarea analiza. Dureri de burta am si eu dimineata cand ma duc la toaleta. Asta cred ca e din cauza ca noaptea nu ma trezesc deloc desi uneori beau mai mult de 1/2 l apa inainte de a adormi. Dimineata simt ca explodez.
Apoi la scoala, unde WC e ca la tara, in curte, mi-e lene, sila, jena... sa ma duc, si uneori pana ajung acasa (naveta 50 min, de multe ori stau in picioare intr-un microbuz supreaglomerat) ma trezesc ca nu mai pot pasi de durere.
Stai linistita, roaga-te ca totul sa se termine cu bine, ai credinta si fi optimista!
Azi am fost la dr. Am fost f. dezamagita! Nu mi-a spus nimic nou, nu am vazut nimic la ecograf. In 3 min am eram deja in strada dupa ce asteptasem 1h. L-am intrebat daca am placenta anterioara pt ca am simtit-o pe bebelina tarziu (19-20sapt); raspunsul: e asa cum trebuie sa fie si am simtit bebele cand trebuia. Cica la el cele care l-au simtit la 15-16 sapt, l-au simtit in capul lor!
Am vrut sa nu mai iau Multivitamine, ci doar fier si Ca0; el: mai bine iau o sg pastila decat 10! Nu i-am spus ca mie imi place sa mananc si prefer sa bag in mine tone de fructe, lactate si carne ca sa imi simt burta plina, decat sa iau o pastila si sa rabd de foame. De aceea vroiam sa iau doar Ca si Fe.
Am uitat sa il intreb daca sa mai iau duphaston (oricum nu il mai iau de cand am facut 20 sapt.)
L-am intrebat daca pot avea CD: mi-l da cadou la nastere. Atunci ce chef o sa mai am sa ma mai uit la el?
A.Alina, chestia ca mamele de fete se uratesc am citit-o si eu pe net: cica e din cauza ca fetele fura frumusetea mamei. Pe mine insa cine ma vede imi spune ca am inflorit, ca radiez. Chiar eu ma scuip in oglinda sa nu ma deochi ca mi se pare ca tare frumoasa m-am facut. (Mi-au murit laudatorii!)
Of, fac si eu haz de necaz, ca tare dezamagita ma simt! (si cu portofelul mult mai usor!)
Mihaela 20+
sraluca spune:
Buna fetelor,
Nu prea aveti zilele astea chef de scris. De la vreme.
Eu simt ca innebunesc, nu imi gasesc locul prin casa, orinde m-as aseza nu e pozitia comoda, ba ma sufoc, ba ma doare, ba ma... Adevarul e ca azi am luat-o de dimineata cu starea asta de impuscat pe cineva.Si nu e de oboseala ca de dormit am dormit bine, am dormit bine si dupa amiaza. Cred ca am ceva gaze care au ramas blocat epe undeva si nu pot sa iasa. Tot zic sa aiu un no spa si uit.
MIHACARM ai dreptate si pe mine ma doare burta daca nu ajung la timp la baie.
Si voi vorbit de mancare si eu as mancaaaa dar cand ma gandesc ca iar nu pot sa stau nicicum imi trece de tot. Acum eram in drum dinspre fotoliul din sufragerie spre pat in dormitor si m-am orpti sa vad ce mai ziceti si sa ma plang.
Va pup
sraluca24+
megbeng spune:
multumesc mult de raspunsurile voastre, apropo de miscarile lui bebe! ..despre placenta anterioara nu stiu ce sa cred, ca mi-am intrebat doctorita si a zis ca e folclor,ca la varsta asta (trimestrul 2, dupa 16 sapt) bebe e mai mare decat placenta si are loc berechet sa dea din picioruse...ba mai jos, ba in peretele posterior, unde nu e placenta, etc..oricum, a mea e antero-laterala..mai am si eu un pic de rabdare!
flavia, ce-mi place si mie spanacul ..da nu am mancat niciodata toamna! se gaseste prin supermarketuri oare chiar si acum?
catalina, nu fi amarata!!!!uite un pup maaaare pentru tine si burtica hai ca poate iese bine proba de urina de maine!
alinuk, si eu am fost tare emotionata la baby-expo...atatia pitici si atatea burtici!am reusit sa ma tin tare insa si nu am cumparat nimic pentru bebe..oricum sunt nerabdatoare sa nasc, daca mai tin si hainute de bebe in casa, cred ca nu mai fac altceva decat sa tropai de nerabdare in jurul lor
a.alina si mie-mi apare in varful sanilor o "crusta" alba care se ia usor la dus..nu e prea devreme, la 21 de saptamani, e ok!
nadiuta, bine ai venit in gasca!
pupici!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
eli1977 spune:
Pup toate gravidutele de ianuarie feb 2006!sunt fff noua pe aici,nu prea stiu cum sa ma inscriu si eu pe listuta, sa pot vorbi cu voi, ca tare bine e sa mai ai o parere de la fete de aceeasi varsta a sarcinii, parca trece si mai usor timpul.
Ce as vrea sa va intreb ar fi asta:acum o sapt am fost la eco 3d si mi-a spus dr ca bebe al meu are CHISTURI PLEXURI COROIDE.Stie cineva ceva despre ele?ca dr a zis ca nu trebuie sa ma ingrijorez dar eu deja visez noaptea ,nu am gasit nimic pe net despre astea si sunt tare necajita si speriata.
Astept un semn cat de mic.
va pup
monu spune:
Buna Eli,
si mie la echo mi-a zis la (parca 12-13 sapt) ca bb are chisturi plexuri coroide. ce am gasit e ca de regula dispar. si eu stau cu grija desi la 2 sapt dupa echo asta am fost la alt echo si acolo nu se mai vedeau. se pare ca e ceva normal in procesul de formare. pot apare complicatii daca ai citomegalovirus pozitiv sau alte infectii dar nu prea sunt lamurita cu asta.
19+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)
R_MARCE spune:
Seara buna,
dupa eco de simbata la Iosup, bebele tot fetitza e iar DPN s-a modificat un pic, acum e: 20 februarie. Poate ne ajuta si pe noi cineva sa ne trecem in listutza corespunzator.
Pt fetele care nu au simtit bebeii inca, eu am descoperit ceva. Dak ma pun pe spate si stau linistita si nemiscata vreo 20-30 minute (sau cit e nevoie) si cu miinile pe burtica un pic apasat, bebelina mea se oftica si incepe sa miste. Se stie f bine k nu le place cind stam culcate pe spate. Deci...se poate sa ii neacajiti si ...sa va raspunda!
In rest, toate bune si frumoase. Ma lupt cu o Ureaplasma si cu o mica candidoza, care de fapt nu ma supara dar...mai bine le tratez.
Despre Baby expo, eu m-am orientat si m-am dus vineri mai de dimineata asa k era aproape gol si am putut umbla in voie. Deasemenea, am primit si o multime de cadouri si am observat k mai spre prinz, cind se aglomerase, deja ramasesera aia de la firme fara mostre. In rest, cam piperate preturile...
Pup,
18+
Marce
ylilimic spune:
Salutare la toata lumea, pupici pentru mari si mici, si bine ati venit gacici (cele noi nadiuta, eli1977)! Va doresc tuturor o saptamana buna cu lovituri multe in burtica!
draga Liuda, esti o mare belea pe forumul asta! Lipsesti o buna bucata de vreme si cand apari ne smulgi hohote de ras! Cum era cu buricul tau? Sa ne intelegem: si cu si fara buric frumos, toate o sa-l avem expus la exterior si extrem de vizibil! Faza cu linia neagra ( nu mi-e elucidata), apare si daca ai fetita si daca ai baiat. Eu la Matei am avut, prietena mea la fetita a avut... Trece mult mai tarziu dupa ce nasti, 1-2 luni, nu mai tin minte asa bine, dar dureaza!
pentru actualele fulga/milka din gasca, impacati-va cu gandul ca dupa ce nasteti o sa se mareasca sanii si mai mult, si sapati dupa faza cu ereditatea (mama natura) caci conteaza. Pana nasteti aveti timp sa aflati daca sunt sanse sa aveti lapte in punga sau nu. Macar va obisnuiti cu ideea si faceti de-acum economii pentru laptele praf . Eu le aveam pana la buric si turbam la gandul ca vor ramane asa .
ylilimic 22+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)