Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
Catalina spune:
Neata fetelor, va multumesc pentru incurajari. Ieri dupa cateva ore mi-a trecut durerea si nevoia frecventa de a urina. E drept ca ma caznesc si sa beau multa apa. Azi, m-am mai dus la toaleta pe la 3 jumate o data asa ca ... la 7 a fost ok, nu m-a mai durut. Am facut din nou pipi in borcanashe, sper sa nu le mai fi contaminat ca ii omor pe aia de la CMU (sunt sigura ca data trecuta recipientele au fost de vina).
Vad ca voi tot ziceti ca nu stati pe spate, la mine pare sa fie cea mai comfortabila pozitie. E adevarat ca bebe misca atunci cel mai tare. O fi de stress? Ideea e ca pe dreapta am inteles ca e rau si nu pot sta toata ziua in pat pe stanga ... O sa mai intreb si eu vineri la dr.
Delfinuta sa stii ca mi-am descoperit o cunostinta la Municipal si m-am interesat de dr Radoi. Dansa mi-a confirmat ca este un dr bun, atent si mi-a zis ca si cumnata dansei tot cu el a nascut si chiar de Revelion, a venit si a fost ok. 200 de euro scorul. La ordinea zilei.
Fetelor, vin cu o alta intrebare: voua vi se intampla sa va sufocati? Adica, stand in pat, sa inceapa inima asa sa bata tare, tare dintr-o data si sa simtiti ca va sufocati, sa trebuiasca sa va ridicati in fund? Mie de vreo 2,3 zile mi se intampla.
Si culmea, aproape singurele contractii pe care le am intr-o zi sunt cand stau in pat, seara, inainte de culcare ... Ciudat, ma asteptam sa le am cand sunt obosita ...
Va pup,
Cata 25+
Helenutza23 spune:
Flavia-Ioana stai linistita. ai fost de curand la medic din cate imi amintesc si a zis ca e ok, nu?. eu cred ca iti faci griji degeaba si tocmai stresul asta, constient sau nu, le face pe bebelinele tale sa fie mai cuminti.
Catalina si eu am senzatii de sufocare uneori. nu numai cand stau in pat dar si in alte pozitii, chiar si cand merg. mi se pune ceva in capul pieptului parca. nu e f puternica senzatia dar se simte. si palpitatii da am, si de astea pot spune ca ma apuca tot cand stau seara in pat, teoretic linistita. nu-mi explic. doctora mea de familie (pe ea am apucat sa o intreb) a zis ca e normal.
19+
Helenutza23 spune:
Flavia-Ioana eu cred ca bebelinele sunt bine, si de abia astept sa imi dai dreptate! daca esti f stresata, du-te chiar si fara programare la un cabinet sa iti faci o eco, nu cred ca te va da nimeni afara daca nu ai programare. te pup si incearca sa te calmezi.
fetelor, eu nu cred ca voi mai raspunde o perioada ca e o prob cu ora mesajelor si se pare ca se manifesta si la mine. e enervant sa imi vad raspunsul la intrebari inainte de intrebare .
19+
mediterana spune:
Flavia, stai calma, bebelusele se vor misca! nu te agita, si eu dupa ce tot citeam pe forum mi se parea ca la mine nu e in regula. abia la 19 saptamani si jumatate am simtit. stai linistita, totul e ok!
mediterana
Flavia-Ioana spune:
Neatza fetelor !
Va rog ajutati-ma ca sunt disperata, nu stiu ce sa mai cred...Azi am implinit 21 saptamani, dar nu imi simt deloc bebelushele, si nu cred ca e normal... Abia joi merg la eco, dar sunt foarte speriata si foarte speriata, CE SA FAC ??? Am incercat sa ma stapanesc, sa nu ma gandesc, dar nu mai pot de frica, imi simt pulsul in gat si sunt tare agitata !!! Fetelor...MI-E FRICA !!!
MEGBENG, daca vrei poti sa iei spanac din Carrefour, Metro sau Selgros ! Se gaseste si la market-uri, este congelat, gata curatat, gata spalat, si foarte gustos !
Pupici dulci !
Alexia si Daria 21 fix
Flavia
Catalina spune:
Helenutza, iti multumesc de raspuns. Vad ca senzatia asta de lesin se amplifica ... ma mai misc prin casa sa uit ca sunt singura si mi-e frica sa nu lesin pe aici. Am luat o lingurita de miere si beau apa. De mancat am mancat, am baut si jumatatea de cana de cafea de dimineata ... Nu stiu care e faza.
Flavia, de ce nu te duci de urgenta undeva azi? Ca sa te linistesti, ca starea ta de disperare nu le face bine cu siguranta .... Am citit ieri intr-o carte despre influenta stressului asupra bebelului si m-am ingrozit, mai ales ca eu am la trepadushi prin cap ... si un stress pe mine, ciorchine.
Mai bine te duci azi. Undeva de urgenta, tre sa gasesti tu ...
Va pup
Cata 25+
Alinus25 spune:
Aiska multumesc mult de raspuns. Abia azi am reusit sa citesc ce ai scris. Acum m-am luminat cum e cu placenta. Sper sa se ridice si sa nu fie probleme, iar daca nu se ridica macar sa nu apara complicatii.
Flavia-Ioana linistete-te ca nu face bine pentru bebeluse. Poate au miscat si nu le-ai simtit...nu stiu ce sa-ti spun. Nici eu nu l-am simtit pe bebe inca...dr. mi-a spus ca in 2-3 saptamani o sa-l simt.
Alina18+
mady23 spune:
Buna burticilor
Desi nu am mai postat de mult aici ,v-am citit cand am mai avut un moment liber pt ca eu intru de la servici, deocamdata acasa nu am net,greu ma tin de voi ca scrieti cu o repeziciune.......
Pana acum, multumesc lui D-zeu nu am avut probleme cu sarcina, bb e foarte activ si totul merge bine.Abia astept sa-l tin in brate
Flavia, chiar asa, cum zice si Catalina de ce nu te duci azi la un eco ca sa te linistesti pt ca asa,cu astfelde ganduri, iti faci mai mult rau.Eu sunt sigura ca e totul ok cu bebelinele si iti tin pumnii.Asteptam vesti de la tine cat mai repede!
Pup toate burticile si va urez sanatate multa
mady23 +24 cu
delfinuta spune:
Buna dimineata!!
Fetelor noi in week-endu asta am reusit sa ne mutam, sunt destul de obosita dupa atata si agitata ca bineinteles iti faci niste planuri cand te apuci de o treaba ca asta, iar la sfarsit constati ca se intampla exact cum nu te asteptai..(mai ales financiar)
Catalinaeu am vb ieri cu prietena mea, cea care mi l-a recomandat pe Radoi acum doi ani si am aflat, printre altele, ca ea a mai nascut acu patru luni o fetita, tot cu el si tot prin cezariana. Noi ramasesem amandoua insarcinate acu doi ani, eu insa din pacate am pierdut sarcina, ea a nascut un baietel. Mi-a zis ca este f multutmita de Radoi, insa am uitat sa intreb de scoruri.. Pretul asta de 200euro este pt nastere normala sau cezariana? Sau nu conteaza?
Flavia pt linistea ta si a bebeluselor eu zic sa te duci azi sa-ti faci eco, de urgenta.