Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Delfinuto, hai sa ignoram "mushtele" astea , ca e ploaie afara si e si frigut! Sa vorbim si noi ca de la hipopotam la hipopotam!
Chiar ca era liniste si pace pe strazi azi, ba chiar si in metrou, nu tu imbulzeala nu tu oameni furiosi, nimik!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Miciurin baga si tu niste poze in album ca sa fim mai multe elefante acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns twety spune:

Din partea mea sa tina cacofonia asta tot timpul anului, va da-ti seama ce bine ar fi? Aberez evident deoarece asta ar insemna sa nu imi duc fata la gradi, in plus cred ca de la vreme mi se trage as dormi acum cu capul pe tastatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

alo ylilimic te rog nu te panica
ca si asa m-ai calcat pe nerv cu 3 kg ale tale si acum vrei sa fii si incepator. Draga dupa ce scrii 100 de mesaje atunci intri si tu cu tot piciorul pe aic. Si te rog fara kile din partea pa , ca iti trimit un PM din ala de o sa te doara capul.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 sapt + 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

hm...cred ca nu m-am exprimat bine......deci impart saptamanile spuse de dr. la 5 si aflu luna reala in care sunt
insarcinata...adica am 23 saptamani, facand imparteala sunt prin luna 4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

ylilimic, twety si eu tot la 3 kg in plus sunt. Oricum avem timp pana la sfarsit sa punem destule. Vorba ta ylilimic, parca vad ca iar ma cearta dr ca pana acum am pus doar atat, dar mai vedem noi pana la 9 luni ca acum incepe grosul sa se puna.

Vine barza
23+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

delfinuta, apropos, de unde stiai ca de 10 ani de cand ma vad cu dr gineco imi spune tot aschilambica? Eu pana la el nu auzisem termenul...

ylilimic 23+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Dupa mine nu ar fi bine pt ca ma legitimeaza la intrarea in bloc si tre sa umblu cu o copie dupa contractul de inchiriere!
Delfinuto as baga poze da' nu intru in cadru!
Glumesc, momentan nu am facut poze cu burta, nu stiu de ce, dar promit ca o sa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

pako, pai si cand iti zice dr ca ai 40 de sapt si imparti la 5 nu iti da 8 luni? Ca parca mie asa imi da. In cazul asta tu nasti la 8 luni?

Vine barza
23+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns twety spune:

Voi unde o sa nasteti?

Mergi la inceput