Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Ylilimic devii enervanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Ylilimic draga fugi de aici cu cele 3 kg ale tale !!!!!!
sa nu nimeresti in calea hipoptamelor ca cine stie pe unde te sufla!

mai bine ma fac ca nu am citit mesajul tau nu de alta da nu vreau sa intru in depresie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

delfinuta, iubita mea, mesajul nu era pentru tine, crede-ma!
Prefa-te ca nu l-ai citit! Caut si eu pe cineva de talia mea, ce sa fac?
Uite, halesc niste ochiuri prajite, ca altceva nu ma inspira din frigider! Incerc si eu, dar degeaba! Dimpotriva, ma trimite dr la analize ca "de ce nu iau in greutate?" Vezi fiecare cu p... masii!

ylilimic 23+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Si apoi sa ne uitam la origini!
La sarcina anterioara eram cea mai grasa din casa: aproape de termen aveam 64-65 kh, sotul 62 kg, tata 55 kg, mama 50 kg! De unde mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Iar cu francofonia, pe mine era cat pe ce sa am bage in depresie azi dimineata!!!! Mai burticute, io stau in zona fierbine a evenimentului, si dimineata cand am iesit din bloc era o imagine gen oras parasit din cauze de invazie straina, garduri peste garduri, politai langa politai, sirene, bleah, bleah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

......ia sa vedem cum ma pozitionez cu postarea asta....

Flavia,eu UM tot pe 25 aprilie il avusei...DPN data de dr. meu e 5 febr. iar cand am fost la eco tridimensionala acel dr. mi-a zis ca data va fi pe 28 ianuarie....dar ce-s atatea calcule, tot cand vor ei vin...

Criss, hai ca mi-a placut povestea aia cu fata si frumusetea mamei...hehe

Liuda,dupa cum fac dr. calculele io pun ca o luna ar avea 5 saptamani....si asa imi ies socotelili.

Felicia

Mergi la inceput

Ylilimic tu in poze pari normala..Adica nu pari aschilambica deloc. Auzi da unde e puiu la felu ala de mancare din poza? sub rosii si cartofi?

Miciurin si eu ma asteptam ca azi sa fie mai aglomerat pe strazi, dar a fost mai liber decat intr-o zi fara francofonie..

Liuda imi ploua in gura deja numai la gandu sosului alb cu pui.

Mergi la inceput

delfinuta, Chiar ma gandeam de unde stiti voi ca eu nu sunt asa o buna bucatareasa?! Nu zicea nimeni nimic de reteta mea si nici eu nu am comentat . Carnea este sub rosii, iar peste cartofi am pus fulgi de unt. Ma si gandeam ca e timpul sa le sterg de acolo...
O sa ma straduiesc sa pun o poza de azi cu mine si cu Matei, ca doar nu lipseste martie din post, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns twety spune:

Burticilor eu ma bucur de acest soummet deoarece este liber pe strazi fac juma de ceas pana la scarbici, o fericire.
Si eu sunt tot la categoria musca adica am luat 3kg pana acum si astea le-am luat intr-o luna, oricum nu ma astept sa ma ingras foarte tare deoarece la cealalta BB-la am luat 10kg pe care le-am dat jos imediat.

Mergi la inceput

Pako daca pui ca o luna are 5 sapt, in final iti va iesi o sarcina de 45 de saptamani, ceea ce este neadevarat.

Iar pe voi acestea cu trei kile nici nu va mai bag in seama. Nu va vad, puteti sa vb cat vreti!

Mergi la inceput