Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Dar ce faceti fetelor? Mancati sau dormiti?? Ce e cu pauza asta, de nu mai scrie nimeni? Daca mai mancati mult o sa ajungeti ca mine..fiti f atente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Delfinuta, eu cred ca fetele noastre ori sunt ocupate la munca ori sunt acasica *ca doar e liber de francofonie*. Si sa nu uitam ca nici forumul nu merge prea bine.

Vine barza
23+ George Anelin

Mergi la inceput

Katerina atunci te intreb pe tine:cum ne protejam imediat dupa nastere, ca presupun ca pastile nu avem voie sa luam daca alaptam? Perioada imediat urmatoare nasterii am inteles ca e f fertila..de-asta intreb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele!

si eu mananc ca sparta si nici nu m-am mai apropiat de cantar in ultimul timp, ca mi-e groaza. Toata lumea imi zice ca sunt uriasa, sunt socati de dimensiunile mele...E drept ca eram subtirica bine inainte, asa ca probabil socul e provocat de diferenta...Asa ca, grasutele, nu sunteti singure, trecet-ma la club!

Vad ca mai faceti analize, unele din voi. Cumva repetati analizele din 16 sapt? Eu trebuie sa dau sange din nou pentru sida sifilis hepatita si restul grozaviilor la 30 de sapt.

In rest, am niste arsuri la stomac ingrozitoare...si nu imi trece cu nimic...Nu stiu ce sa mai fac. Of of of

Va pup, Ivona

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

M-am uitat io pe net nitel la ce indica valorile respective si se pare ca tind spre o infectie. Sper sa nu fie asa ca m-am saturat de acest cuvant. Si de medicamente ...
Vineri la dr o sa ma lamuresc ... sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Delfinuta, pai in primele 6 sapt stam pe tusa ca oricum e problema de lohii si rani in curs de vindecare. La 6 saptamani mergem la dr si discutam cu el problema asta. Oricum tre sa ne dea ok-ul ca putem sa facem . Din ce am citit eu zilele trecute, dupa 6 sapt se pot lua anumite anticonceptionale. Am vazut ca f bune sunt cele injectabile care se pot utiliza dupa 6 sapt de la nastere, problema lor e daca vrei sa faci un bebe mai repede efectul am inteles ca se duce cam intr-un an *acum depinde de tipul lor*. Sau mai ramane...prezervativul. Dar, asta stiu ca nu e o varianta prea agreata de multe dintre noi.

Catalina, stai linistita si nu te mai agita atat cu valorile alea. M-am uitat si la rezultatele pe care le-am avut si eu la analizele astea (facute in primul trimestru) si sa stii ca erau cam aceleasi valori si doctorii (de familie si gineco) au zis ca sunt normale. In sarcina valorile astea sunt putin modificate.
Edit: Am uitat sa-ti spun ca dupa valorile normale pe care mi le-au dat la mine in buletinul de rezultate, unele valori de la tine se incadreaza in limite normale.

Vine barza
23+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare tuturor, si ma bucur ca mi-a mai venit si mie randul sa scriu! Pana acum am tot citit si nu va ajungeam din urma!
Catalina, ma bucur mult pentru tine de faza cu laptopul, presupun ca iti este mult mai usor si "ne auzim" si noi mai des.
Alinatxa, primeste chiar si cu intarziere felicitarile mele ! La multi ani, sarcina usoara si bebe sanatos!
Eli, cristiana, si eu m-am ales cu dureri de nada dupa prima sarcina, doar ca un pic mai spre dreapta. La o radiografie ulterioara a reiesit ca am Spina Bifida (mama mea manca numai napolitane cu sifon si nu a avut destul calciu sa-mi puna la ultima vertebra) . Si acum ma supara putin dar n-am ce-i face...
Flavia, SUNT CONVINSA ca bebelinele tale sunt ok, doar ca mai linistite decat puii nostri! Ai incredere in doctor, mai mult decat in pareri neavizate (nu va suparati)! TE pup si asteptam vesti de la tine !
Delfinuta, cica evenimetul francofon s-a mai tinut pana acum in tari prea putin cunoscute pe harta (dintre fostele colonii franceze, mai precis) si chiar in Canada, dar nu in Toronto sau Otatwa, ci o loc mica de cca 100.000 locuitori, fara prea mult fast. Numai la noi cu surle si trambite!
Eu l-am alaptat pe Matei 8,5 luni si am luat tot timpul niste anticonceptionale speciale pentru acea perioada, prescrise de medicul ginecolog-obstretician cu care am nascut. Cand l-am intarcat am schimbat pastilele ca riscam sa raman prea repede !

Si ca sa tin isonul celor pleostite azi, si la noi s-a inourat si picura putin. Mai rau e ca la cabinet la med de fam am gasit o cucoana care mi-a zis: "Saaaraaacaaa de ea! E gravida din nou! Pai in ziua de azi un copil se creste asa de greu!" Mi-am iesit din pepeni si i-am zis ca nu-i chiar asa de greu si oricum nu intentionez sa-i trimit la usa nimanui cu mana intinsa! Ziceti si voi nu iti vine sa-i tragi una sau sa-i faci carutul guler? Noroc ca ii mai trebuie lui Matei!

ylilimic 23+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

delfinuta nu e obligatorie ciapa, eu uneori chiar nu o pun. Bag in ulei incins carnea si o prajesc un pic dupa care faina si smantana si e gata mancarea!!! Apropo noua sosurile de orice culoare ne sant indicate inafara de cel rosu- de la tomate sau sucul de tomate sau chiar rosii prajite se ridica aciditatea si apar acele arsuri nesuportate. mai bine de evitat.

Eu am mancat fuga, m-am programat de saptamana viitoare la cosmetica (pedichiura, manichiura, epilat,tratament fata) deci tot tacamul si de saptamana viitoare intru in program mai activ. mai ales ca oricum nu ma mai ajung pe nicaieri asa ca sant nevoita sa ajung pe mana altora.

pofta mare pentru toti.!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 sapt + 3 zile

Mergi la inceput

Kateryna merci pt info, notat.

Catalina io zic sa nu te mai panichezi ca de obicei, ci sa astepti sa vezi ce zice dr si cu siguranta va fi totu bine. Sunt valori normale pt SARCINA.

Ivona tu cate kg ai "implinit" peste, ca sa te trec in catastifu'

Ylilimic esti o scumpa! Ba da, asa ar trebui sa le facem astora ce au afirmatii de-astea..
Iar cu francofonia....tara arde si baba se piaptana...era ultimul lucru de care aveam noi nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Am uitat sa va spun : se pare ca am mai luat 1KG !!! In total 3 pana acum! Parca mai era cineva la categoria musca / pana / fluture... sa nu par chiar stupida printre atatea nume "grele".

Si de ce, ma rog, eu sunt nou venit iar marea majoritate menbru incepator?

ylilimic 23+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput