Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 22
nadiutapm spune:
bun burtici,am vazut ca sunteti foarte pofticioase, mie mi se face pofta doar daca vad pe cineva mancand, atata tot, iar prajituri nu pot nici macar sa ma uit la ele la fel si alte dulciuri, pot manca doar dropsuri
, insa nu ma pot lauda ca sunt o spintenica cum eram inainte de asta, eram in doua locuri in acelasi timp. Eu de la 62kg de la inceput am ajuns la 69 si cred ca e mult tinand cont ca suntem in 19+, am inceput sa am oroare de cantar, insa sunt fericita ca nu am unul in casa cred ca as sta calare doar pe el.O sa devin o balenuta
.
va pupic si mult spor la scris.
nadiuta 19+
nadiutapm spune:
fetelor am fost ieri la eco la DR Iosup, printesa se dezvolta fte bine are 303 gr la 19s si 4z, insa eu ma confrunt cu ceva IR pe artera stanga ridicat si din saptamana 14 facem injectii cu pregnyl insa doar o usoara scadere, colul sa micsorat si el de la 35mm la 29mm si trebuie sa stam cumincioare acasa ca de nu tati ne va lega de pat si ne va da
, oricum mi-a zis sa-mi fac un carnetel in care sa trec orice boacana am facut ca dupa nastere sa mananc bataita 
Loremuntanu cred ca aseara te-am vazut la eco, erai imbracata in salopeta de raiat maro asta daca ma tine memoria bine la fotografii?, noi eram in holul de la intrare cu sotul.
va pupic
nadiuta si
19+ Lidia Nicoleta
Liuda spune:
Alo fetelor !!!
Eu ma-m uitat aici pe site ce sa mai scrie despre sarcina in 23 saptamani, adica acolo unde este odiseea in 40 de saptamani. Ei, dupa ce am citit ce scrie la 23 saptamani am observat ca sub desenul ala cu femeia cu un picior si copilul in burta scrie SARCINA IN 6 LUNI. Deci eu la 23 de saptamani sant in 6 luni? Daca ma mai intreaba cineva in ce luna sant tre sa zic sase? Si pana cand e sase? Sa stiu ca nu de alta dar eu cred ca de vreo doua luni tot in luna a 5 sant!!! Sa stiu cand sa schimb banda.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 3 zile
loremunteanu spune:
Nadiutapm, eram la eco... Culoarea salopetei era verde, dar asta nu are importanta... Eu nu te stiam, asa ca... Era si Aventura...
Bine face tati al vostru...![]()

Loredana
21+
Roni-Cristian
miciurin spune:
Buna ziua la burtici mari si mici!
Alixanta, si de la mine un "La Multi Ani!" cu intarziere, dar pentru urari de bine eu zic ca nu e niciodata prea tarziu!
Marinar, nu mai fi asa amarata, lasa ca trece si raceala asta, nu ai cum sa le eviti pe toate. Eu inceputul de durere de gat il tratez cu halls, ca astea sutn bombonele cu mentol si eucalipt si nu au ce sa faca rau. De asemenea sa stii ca poti apela cu succes si la Faringosept pt ca nu e contraindicat in sarcina.
Fetelor dupa o curatenie post zugravit m-am ales si eu cu o ulta durere de spate, lasata pe piciorul drept, de ma miscam ca un robotel de o tona,acum a trecut,(inca nu mi s-a uscat si nici nu cazut picioru'
) iar cand am fost la marmacie mi-a zis tantilica aia ca nu e voie masaj in zona lombara, ca sa nu mai zic de pastile, ca e voie sa iei nici o pastiluta pt asemenea dureri, asa ca cele aflata in curatenie aveti mare grija la cum "baletati' prin casa si pe la geamuri!
Cat priveste doctorii, eu sunt tare multumita de al meu, sunt in extaz cand aud ca bebe e bine si ca sarcina evolueaza bine, si sincer altceva nici nu mai e nevoie sa aud, desi el e foarte amabil si imi zice sa-l intreb orice vreau, dar credeti-ma ca am incredere in el si mi-e suficent sa-l vad ca e multumit de ceea ce vede. Si ma lasa sa imi admir bebicul o gramada, mi-l si lauda ca cica e smecher si sta in cele mai comode pozitii, si rade cand mai face cate o pozna bebe al meu si vorbeste cu el, asa ca nu mai am chef de impuiat capul cu intrebari1 Eu stiu ca e profesionist si devotat meseriei si nu am nevoie de nici un fel extra informatii pe care sa stau eu sa le despic in 100 de variante!
delfinuta spune:
Liuda io zic asa: daca 9 lunix 4 sapt=36 sapt, raman 4 sapt in plus. deci pe la 5 luni se adauga inca 2 sapt si ceva, adica vreo 23 de sapt. Nu stiu daca m-am facut inteleasa si daca are sens ce-am scris dar oricum rezulta ca de la 23 de sapt am intra in luna 6.
kateryna spune:
Salutare la burtici!
Am tras si eu chiulul de pe aici motivat, ca deh...si noi suntem in zugraveli si toate cele. Am inceput sa luam si noi cate o hainuta, doua ptr bebe. O sa incerc sa fac cateva poze sa va arat. Am si eu o intrebare. Cine stie unde e mai exact standul celor de la Baby Care in Europa?
Liuda, esti in 6 luni. Luna a 6-a a inceput la 23 de sapt, dar vezi ca tu ai 23 de sapt si 3 zile, asa ca esti in sapt 24 (acolo trebuie sa citesti ca sa vezi cum se dezvolta bebe in sapt asta).
Si daca s-a revenit iar la impartirea pe luni, eu am gasit o varianta care e comuna la toate seriile de mamici de aici de pe forum, precum si la majoritatea medicilor:
23-27 luna a 6-a
28-31 luna a 7-a
32-35 luna a 8-a
36-40 luna a 9-a
Vine barza
23+
George Anelin
miciurin spune:
Liuda fata draga, sunt atatea calcule pe baza lunii de sarcina incat nu mai stii in ce luna esti, daca stai si te uiti la calculele alea. Eu nu ma mai obosesc sa calculez in ce luna sunt mi-e suficent sa numar saptamanile.
Si ia zi dragutsa, azi ce meniu mai servesti pe la servici? Eu aseara am papat 2 piersicute, o banaunta, un strugurel, cateva boabe de porumb prajit, si la meci cu soata mea(desi nu e stelist) am romtait niste seminte de floarea soarelui ca tare bine miroseau! Sper sa incep sa imi disciplinez un pic meniul ca pe bune nu mai e de glumit!
Azi de dimineata am papat 2 bananute pe strada in mers, de se uitau politatii la mine ca la nebuni(stau exact in zona rosie a bucurestiului) si un baton la munca.
Liuda spune:
Draga miciurin
eu eri chiar mi-am batut joc de organismul meu!!!
Dimineata un lapte cu un corn , la 4 dupa masa in sfarsit am ajuns la gaina mea din frigider cu legume, asa ca cu aia am stat pana la 10 seara. ca doar la 8 am facut masaj si nu am mancat inainte de masaj, toata procedura a durat pana la 10 cand am ajuns acasa rupta de foame. Am zis ca ma limitez la strugure, piersici, mere, am rontait din ele dar tot cu gandul la piureul cu chiftele din frigider eram. Asa ca pana la urma am mancat si vreo 2 linguri de piure cu o chiftea si cu inima impacata m-am culcat (a se citi stomacul impacat). Azi inca nu am mancat dar am adus dupa mine caserola cu piure si chiftelutele ramase, si pulpe in sos de smantana. Cred ca cu astea ma hranesc azi pe la 2 . apoi mai vedem.
Pofta mare, cine pofteste poate apela la caserola mea.
fetelor va anunt si pe voi ca eu sant in 6 luni. Eu nu stiam dar daca am aflat - va zic si voua sa stiti si voi.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 3 zile
Flavia-Ioana spune:
MAI FETELOR, AM SI EU O NELAMURIRE, CUM DUMNEZEU LIUDA LA 23 SAPT ESTE IN LUNA A-6A DACA EU LA 21 SAPTAMANI ABIA AM INTRAT IN LUNA A 5-A ????????????? ASTA CHIAR ESTE O MARE PROBLEMA PT MINE. EU URMARESC SARCINA DUPA O CARTE "CARTEA VIITOAREI MAME", NU STIU CINE O SCRIE, DAR ACOLO ZICE CLAR NEGRU PE ALB ! EU PE CINE SA MAI CRED ???!!!! M-ATI BAGAT IN CEATA RAU DE TOT !

Flavia