Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

LA MULTI ANI ALINATXA SI MULTA SANATATE!!!

Buna dimineatza burtici!
Pako parerea mea este ca nu e mare diferenta intre 3D si 4D, este bineinteles insa mare dif de pret!

Flavia mai e putin pana la eco si te linistesti!

Este adevarat ca in sapt 32 trebuie sa repetam eco morfologica??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Flavia tin pumnii ptr echo!
Pako: am mai auzit de bebei cu capul in jos la 5-6 luni care s-au mai intors pentru o vreme cu capu-n sus si apoi iar in jos; inca au loc de tumbe; si apoi daca era ceva fii sigura ca-ti zicea medicul sa fii precauta.Asa, lumea zice multe si uneori e bine sa nu prea asculti; mai mult te panichezi.
Anis: multumesc frumos pentru raspuns!

V-am pupat pe burtici cu bebici

Cristiana cu Andrei (29Sep04) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

lore ma bucur ca totul e bine! si nu i-a mancat nimeni putza Unde nasti?
delfinutza: morfologica se repeta, pentru cine vrea, intre 32 si 34. Mie imi face doctorul eco la fiecare control lunar (nu 4D intr-adevar) asa ca o sa sar peste aia de 32-34.

Va pup din nou,

Cristiana, Andrei (29Sep04) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna dimineata, fete frumoase!

alinatxa, la multi ani si de la mine, cu o zi intarziere!
pako, diferenta intre 3D si 4D e ca la 4D il vezi pe bebe in miscare, la 3D imaginea e statica..uite ca ti-a aparut mesajul pana la urma..inteleg ca "lumea" te-a speriat cu ideea unei nasteri premature..dar dr ce ti-a zis, ca asta conteaza? daca dr iti zice ca e ok, sa nu fii ingrijorata.
eli, cristiana, si eu am dureri de noada, probabil si pentru ca stau mult pe scaun, apoi se modifica centrul de greutate odata cu cresterea burticii..in fine, asta sa fie singura problema!
anis, spor la pregatirile pentru weekend! ce implinita cred ca te simti!
catalina, super-super cu laptopul!!! ce ma bucur, ca te simt mai optimista!
cristia, eu nu il simt pe bebe in acelasi loc..ma rog, eu oricum il simt doar cateva minue pe zi, dar simt ba pe la buric, mai mai jos, spre stanga, spre dreapta..din ce am inteles e ca acum are suficient loc de giumbuslucuri, asa ca profita si se joaca in voie
marinar,
liuda, nu stiu daca mai e nevoie sa spun, dar ma amuz de fiecare data cand iti citesc postarile! tare esti tu buna la casa omului
flavia, o sa vezi ca totul e ok cand faci eco si sigur o sa te linistesti!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns twety spune:

Neata fetelor
Da ce linistite sunteti azi, sa fie de vina francofonia-nebunia?
BB-ul meu este cam zapacit il apuca niste tumbe cateodata de zici ca sare afara nu alta, la mine este explicabil deoarece este a doua sarcina asa ca nu trebuie sa va faceti ganduri negre si eu faceam la fel la prima sarcina pt ca pierdusem una inainte la 18 sapt si eram tare speriata asa ca ma duceam saptamanal la eco sa vad daca este bine.BB-i vostri sunt bine poate sunt un pic mai lenesi si cu bun simt si nu vor sa va deranjeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

fete sunt tare amarata: cu toate fructele mele... am racit. ieri am facut curatenie si am stat cu geamurile deschise cam multisor, si cum nu mai este vara... m-am trezit de dimineata cu dureri in gat si am o stare super nasoala, transpir, mi-am facut un ceaii cu multa lamaie, dar ce sa mai iau? oricum azi merg la med de fam si maine la gineco, sper sa-mi dea ceva si sa scap repede.

Lore am primit PM- pupici. ma bucur ca bb e bine. abea astept sa-mi vad si eu maine bebelusha.

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Marinar mie mi-a mai trecut cat de cat raceala (ca nici acu n-a trecut de tot si o am de vreo sapt si ceva) cu paracetamol, ceai cu miere si lamaie multa si frectie cu otet - ca am avut si putina febra

Apropos de sommet-ul asta (ca zici ca-i fel de mancare) citeam in Libertatea ca ne costa pe noi romanii 10 mil de euro...ma intreb daca n-ar fo fost mai bine sa faca ceva pt noi romanii de banii astia decat sa-i tina pe astia (unii arata de zici ca-s coborati din copaci)pe gratis trei zile pe cazare, mancare si bautura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata burtici!
Flavia, eu zic sa nu-ti faci griji; bebelusii sunt ok; sunt ei mai lenesi sau noi un pic mai "(ne)simtitoare".
La mine, incep sa-mi explic....eu abia acum am realizat ca am placenta anterioara... poate si de asta nu-l simt foarte clar... Si am citit de "n" ori hartia aia de la eco morfologica...
Cristia, eu nasc la Elias. Doctorul meu e de acolo si din intamplare si noi suntem inscrisi la medicul de familie tot la Elias (la policlinica).

Loredana 21+ Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

merci fetelor de indrumari

se pare ca tot la ceai raman pt ca paracetamol nu am voie, vit C o prefer din fructe (offf si cate am mai mancat pana acum). aaaaaaa si fricite normal, abea astept sa-mi bag sotul in priza. febra nu am si de obicei nici nu fac, dar si cand se insataleaza............. asa ca mai bine fara.

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Buna dimineata !!!
Ce vitaza aveti!!! scriti si tot scriti... O zi buna la toate... ca la mine a inceput bine. Am mancat, am baut, copchilu' da din picioare intr-o veselie, galgie mare in domuniul Burta, masajul de eri a fost super... deci o zi buna la toti!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 sapt + 2 zile

Mergi la inceput