Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
Flavia-Ioana spune:
Neatza burtici !
Eu sunt la fel...
nu simt nimic-nimic, dar vad ca si LOREMUNTEANU este in aceeasi situatie, nu il simte nici ea pe BB. MA consolez ca maine mergem la eco, asa ca imi mai fac rabdare pana maine, dar ma tem...

ALINATXA, LA MULTI ANI !!! (cu intarziere, scuze) Sa fii sanatoasa tu si BB si nastere usoara !
PS: tocmai am aflat ca BABY EXPO vine si la Brasov in 24-25-26 noiembrie, ah...abia astept ! Si sper sa ma ajute DD sa am ocazia sa cumpar si eu ceva pt bebelinele mele mult iubite ! ![]()
O zi buna fetelor !
PUPICI DULCI !
![]()
Alexia si Daria 21+
Flavia
pako spune:
Buna dimineata burticutelor!!
am lipsit cam multicel....fuseram in concediu
intre timp am facut si eu o ecografie 3D...apropo de asta sa-mi zica si mie cineva care e diferenta intre 3D si 4D.
bb e sanatos....la 23 de saptamani e deja cu capul in jos....asta ma cam sperie....lumea din jurul meu imi spune sa fiu atenta la ce efort fac, bb fiind cu capul in jos asa de vreme e posibil sa nasc la 7 saptamani
. Si cum Andreea mea e o nazdravana de ma alearga peste tot.....eu stiu.
aaa....si mai are si cordonul ombilical infasurat in jurul gatului....of, of...
ma duc sa va citesc....
Felicia
....eu nu inteleg de ce nu-mi afiseaza mesajul......
pako spune:
Cristia, multumesc pentru incurajari....intradevar medicul nu mi-a zis sa poate fi riscant
Delfinuta, da...am vazut la postarile voastre ca pretul difera cu mult.Eu am facut 3D-ul in Pitesti si m-a costat 150RON cu tot cu CD
Felicia
pako spune:
Megbeng,inseamna ca io am facut atunci 4D....ca am vazut si miscare...isi ducea manuta ba la gura ba la nasuc.
Daaa...mi-a aparut mesajul(cam aiurea)...bine ca nu mi-a aparut de atatea ori de cate clikuri am dat eu pe trimite
Twety, am zis si mai sus...intrebai ieri...pe mine m-a costat o ecografie 150 RON, in Pitesti, clinica deschisa doar de 2 saptamani.
pako spune:
Megbeng,inseamna ca io am facut atunci 4D....ca am vazut si miscare...isi ducea manuta ba la gura ba la nasuc.
Daaa...mi-a aparut mesajul(cam aiurea)...bine ca nu mi-a aparut de atatea ori de cate clikuri am dat eu pe trimite
Twety, am zis si mai sus...intrebai ieri...pe mine m-a costat o ecografie 150 RON, in Pitesti, clinica deschisa doar de 2 saptamani.
pako spune:
nu stiu ce se intampla cu mesajele mele....sunt total puse aiurea....
Marinar, eu am fost racita acum o luna de zile....am luat-o de la Andreea mea de 2 anisori.Dr. mea mi-a dat un sirop homeopat pentru tuse ce se numeste STODAL si propolis C....am bagat ceaiuri de lamaie la greu...mi-a zis ca pot lua si faringosept.Ai mare grija cu febra sa nu fie mare....e bine ca te duci maine la medic.Sanatate multa!
pako spune:
....e clar ca trebuie sa fac o pauza de forum....poate asa se aranjeaza si postarile mele.....
Daconst spune:
Liuda,mama,figura esti...ma bucur ca bucur pe cineva kg mele.![]()
Am si eu dureri de spate seara,daca peste zi merg si ma agit mai mult,dar ma urc pe bicicleta de camera si dau vreo 15-20min la pedale si gata,imi trece.
Catalina,mare noroc cu laptopul,ca si eu stau tot cu el in brate si in pat toata ziua.
La mine cred ca e bb pe o parte ca mai nou loveste tot in dreapta pe la buric si pina acum era tot in zona ovarelor.Sper sa se intoarca si el incetisor pina la final.
Dana 25+ 
Daconst spune:
Fetele,deja ma enerveaza cum apar mesajele...sunt cu 2-3 randuri mai sus.Oare ce-i cu forumul?
Dana 25+