Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare burtici!
Tocmai ce-am venit de la eco. Bebelusul nostru creste frumos. A ramas tot baiat (nu i-a mancat nimeni puta). E mai mare cu 6 zile si e un grasun - are 478g. Sta cu capusorul in partea dreapta si cu piciorusele in stanga.
In rest totul e ok: IR-urile, colul (4cm, inchis), etc...
De data asta dl dr (Iosup) ne-a zis ca voi naste intre 31ian-6febr...
Aventura ce-ai facut?
Marinar ti-am trimis un PM.
Pupic la burtici!
Loredana 21fix Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LA MULTI ANI ALINATXA!!!!

sraluca24+

Mergi la inceput

La multi ani Alinatxa!!! Sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara! Si tati al vostru sa fie sanatos, sa aiba grija de fetele lui!

Mergi la inceput

Acum m-am trezit si eu. Am placenta anterioara... Care-i faza pana la urma cu ea? E de bine? Il simt pe bebe mai repede sau nu? Normala e cea posterioara (cea mai frecventa)?
Pupici la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Loredana la placenta anterioara il simti pe bebe mai tarziu.Adica placenta e in fata uterului.
Bravo pt bebe cel sanatos!

AniS 23+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis, merci!
Ma gandeam eu ca nu pot sa fiu chiar asa de nesimtita... Eu zic ca ceva, ceva simt... chiar daca nu sunt foarte sigura ca-i el...
Noi mergem la nani...
la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna dimineata burticutelor!!

am lipsit cam multicel....fuseram in concediu

intre timp am facut si eu o ecografie 3D...apropo de asta sa-mi zica si mie cineva care e diferenta intre 3D si 4D.
bb e sanatos....la 23 de saptamani e deja cu capul in jos....asta ma cam sperie....lumea din jurul meu imi spune sa fiu atenta la ce efort fac, bb fiind cu capul in jos asa de vreme e posibil sa nasc la 7 saptamani. Si cum Andreea mea e o nazdravana de ma alearga peste tot.....eu stiu.
aaa....si mai are si cordonul ombilical infasurat in jurul gatului....of, of...

ma duc sa va citesc....

Mergi la inceput

intre timp am facut si eu o ecografie 3D...apropo de asta sa-mi zica si mie cineva care e diferenta intre 3D si 4D.
bb e sanatos....la 23 de saptamani e deja cu capul in jos....asta ma cam sperie....lumea din jurul meu imi spune sa fiu atenta la ce efort fac, bb fiind cu capul in jos asa de vreme e posibil sa nasc la 7 saptamani. Si cum Andreea mea e o nazdravana de ma alearga peste tot.....eu stiu.

ma duc sa va citesc....

Felicia

Mergi la inceput

ma duc sa va citesc....

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Alinataxa, cu toate ca am intarziat, la multi ani si din partea noastra (nu pot sa-l exclud pe bebe), sa fiti fericiti si tu, si sotul tau, si bebele, sa ai parte de nastere usoara si de un copil sanatos!

Eli, nu am apucat sa-ti urez bun venit fiindca intru destul de rar, sa stii ca si eu am niste dureri in noada, mai ales catre dimineata, cand sunt intepenita de dormitul pe stanga. Azi dimineata am vrut sa ma intorc pe dreapta, si rezultatul a fost ca m-am trezit ca mi se plimba un paianjen pe burta, ne-am speriat si eu, si el.

Fetelor, cum stati cu programul de zbenguiala? Puiutul meu doarme de la 23 pana la 5:30-6, ora mea de mic dejun, dar cum ma prinde la masa, cum incepe sa-mi arate cat se bucura. Ieri ne-a adus soacra-mea sarmale, am mancat ca nesimtitii, si lui bebe i-au placut. Nu am mai putut, dupa campania asta publicitara de sarmale de la Scandia...

Cum mai stati cu cumparaturile? Eu caut disperata patut, pana la urma tot de pe net trebuie sa-l cumpar, aici in magazine sunt cu un singur nivel de salteluta si nici nu se pot lua jos grilajele laterale.

cristiana 20+

Mergi la inceput